- 4 Eylül 2013
- 1.398
- 164
- 103
- Konu Sahibi SiyahKolik
-
Kızlar kafama takılan birşey var. Sizin de fikirlerinizi alayım dedim.
Bayram haftası sevgilimle aram çok kötüydü, ayrılık raddesine gelmiştik ve sonrasında kendisi her türlü konuyu bahane ederek benimle konuşmaya çalıştı, araya arkadaşlarını soktu ve bir şekilde tekrar düzeldik. Düne kadar aramız çok iyiydi.
Geçen gün ofisteyken sevgilimin dışarda işi çıktı, ben de bilgisayarından facesine baktım (şifresini değiştirmişti, arada ondan habersiz böyle fırsatlarda yoklarım). Bir arkadaşıyla konuşmuş, konuşmalar aynen şöyle;
Benimki : Bir süpriz hazırlayalım diyorum, farklı bişey olsun.
Arkadaşı : Tamam. Kime? Siyahkolik'e mi?
Benimki : Kime olacak başka, sana mı yapcam?
Sonrasında konu değişiyo ve arkadaşının ilişkisinden bahsediyorlar. Bunu bayramdan önceki haftasonu konuşmuşlar. Dün de benim doğum günümdü, ben de sanırım bana birşey yapacak diye düşündüm. Ama Cumartesiyi Pazar'a bağlayan gece bana "Aşkların, balların en büyüğü iyiki doğmuşsun. Seni seviyorum" yazdı. Ben de teşekkür ettim, ama ertesi günü yani dün ne bi aradı sesimi duymak için ne de beni görmeye geldi.
Bu ilk değil öncesinde de hep bana bir süpriz planını öğreniyorum (onun haberi olmadan) ama yapmıyor. Hep lafta, fikirde kalıyor. Canım çok sıkıldı, annem bile sordu kutlamadı mı diye. Mesaj attı dedim ona da sadece.
Abartıyormuyum kızlar. Amacım bana hediyeler alsın, süpriz yapsın değil. Beni arayıp "çık dışarı ben geldim seni görüp gideceğim" bile dese çok önemliydi. Moralim çok bozuk kızlar.
Yok canım öğrenmiyor. O hep öyle plan yapıyor uygulamaya geçmiyor. Ayın 25inde konuşmuş ve bildiğimi de bilmiyor.Süpriz yapacağını ogreniyorsunuz bunu da sevgiliniz öğreniyor o yüzden yapmıyor olabilir mi
Benimki de öküz hemde önde bayrak sallayanı. İnsan gün içinde bi arar en azından ya süprizde yapmasın istemiyorum. Ama sıradan arkadaşım gibi mesajla kutlama bari dimi?Hıı aynı benim öküz ağzımla isterim gene yapmaz.
Onun da doğum gününü ben kutlamıcam hıhh
Bunu ona açıkça ifade ettiniz mi?Benimki de öküz hemde önde bayrak sallayanı. İnsan gün içinde bi arar en azından ya süprizde yapmasın istemiyorum. Ama sıradan arkadaşım gibi mesajla kutlama bari dimi?
Haha yok tatlım ya ruhu duymuyor. İlişkimizin başında mesela kendi demişti, evden izin al sana süprizim var diye. Bekledim bekledim yapmadı birşey. Parayı denkleştiremedim dedi anlayışla karşıladım. Bu seferkinde ondan habersiz baktım, farketmesi mümkün değil, ama adam yıne yapmadı. Süprizi geçtim buluşmadık bile doğum günümü evimde kös kös oturarak gecirdim.onun süprizlerini illegal yollardan öğrendiğin için seni süprizsiz bırakarak cezalandırıyo olabilir...
Şöyle söyleyim, açıkcası sürpriz yapması benim için çok önemli değil. Ama o özel günümde yanımda olmasını çok isterdim. Yani amacım bakalım bişey düşünüyomu değildi, şifresini değiştirdiği için kimlerle konuşmuş bakmak istedim. Ve bunu gördüm. Ama dediğim gibi; oturduğum mahalleye gelip "ben geldim hadi çık" dese inan bütün sürprizlere bedeldi.adı üstünde sürpriz
ben asla öğrenmek istemezdim bana yapacağı şeyi..
sen zaten şuan sürpriz yapsa sevinemezsin ki..
bence o beklemediğin anda yapacak düşündüklerini...
Belki de ama yanımda olması gerekirdi diye düşünüyorum. Canımı çok sıktı..Belki uygulamaya geçiricek hevesi isteği yoktur. Hani bazı şeyler bizim içinde lafta kalır ya istersin ama üşenirsin o an içinden gelmez..
Kızlar kafama takılan birşey var. Sizin de fikirlerinizi alayım dedim.
Bayram haftası sevgilimle aram çok kötüydü, ayrılık raddesine gelmiştik ve sonrasında kendisi her türlü konuyu bahane ederek benimle konuşmaya çalıştı, araya arkadaşlarını soktu ve bir şekilde tekrar düzeldik. Düne kadar aramız çok iyiydi.
Geçen gün ofisteyken sevgilimin dışarda işi çıktı, ben de bilgisayarından facesine baktım (şifresini değiştirmişti, arada ondan habersiz böyle fırsatlarda yoklarım). Bir arkadaşıyla konuşmuş, konuşmalar aynen şöyle;
Benimki : Bir süpriz hazırlayalım diyorum, farklı bişey olsun.
Arkadaşı : Tamam. Kime? Siyahkolik'e mi?
Benimki : Kime olacak başka, sana mı yapcam?
Sonrasında konu değişiyo ve arkadaşının ilişkisinden bahsediyorlar. Bunu bayramdan önceki haftasonu konuşmuşlar. Dün de benim doğum günümdü, ben de sanırım bana birşey yapacak diye düşündüm. Ama Cumartesiyi Pazar'a bağlayan gece bana "Aşkların, balların en büyüğü iyiki doğmuşsun. Seni seviyorum" yazdı. Ben de teşekkür ettim, ama ertesi günü yani dün ne bi aradı sesimi duymak için ne de beni görmeye geldi.
Bu ilk değil öncesinde de hep bana bir süpriz planını öğreniyorum (onun haberi olmadan) ama yapmıyor. Hep lafta, fikirde kalıyor. Canım çok sıkıldı, annem bile sordu kutlamadı mı diye. Mesaj attı dedim ona da sadece.
Abartıyormuyum kızlar. Amacım bana hediyeler alsın, süpriz yapsın değil. Beni arayıp "çık dışarı ben geldim seni görüp gideceğim" bile dese çok önemliydi. Moralim çok bozuk kızlar.
Araya ayrılık girdi; bu yüzden kimlere bakmış, kimlerle konuşmuş merak ettim. Ayrıldık diye başkalarıyla konuşabilir diye düşündüm. Amacım oydu. Yoksa bakayım sürpriz yapacak mı değildi.Kusura bakmayın ama sevgilinizin doğumgününüzü kutlamamasından çok daha ayıp olan şey, sizin onun haberi olmadan arkadaşlarıyla yazışmalarını bile okuyor olmanız.
Tabiki sen haklısın sadece polyannacılık yapmaya calıştım biraz ki ben doğum gününü aşırı önemserim ama benim geçen ay doğum günümdü beklentimi sıfıra indirip bekledimBelki de ama yanımda olması gerekirdi diye düşünüyorum. Canımı çok sıktı..
Haha yok tatlım ya ruhu duymuyor. İlişkimizin başında mesela kendi demişti, evden izin al sana süprizim var diye. Bekledim bekledim yapmadı birşey. Parayı denkleştiremedim dedi anlayışla karşıladım. Bu seferkinde ondan habersiz baktım, farketmesi mümkün değil, ama adam yıne yapmadı. Süprizi geçtim buluşmadık bile doğum günümü evimde kös kös oturarak gecirdim.
Dün arkadaşının pc dükkanında işi vardı. Ek olarak orada da çalışıyor.Bunu ona açıkça ifade ettiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?