Doğum günüm ve Sevgilim..

yok çok önceden değiştirmişti. Ailemle kutladım ama onunda o gün yanımda olmasını isterdim. Sevgililer gününde evime çiçek yollayan adam doğum günümde buluşmadı, canım buna sıkıldı.

Aynı ofiste çalışıyoruz, hergün görüyoruz birbirimizi. Bazen telefonla konuşmadığımız günler oluyor.

Hayır olmadım, çünkü öncesinde de bu şekilde facesine baktığımda eski sevgilisinin mesajını görmüştüm. Sevgilim tarafından birşey yoktu ama kızın attığı mesajı bu sayede gördüm.
Ayrıca sizin gibi düşünen tüm arkadaşlarım şimdi sevgililerinin hesabını kurcalıyorlar. Ben dikkatimi çeken kişilerin mesajlarına bakıyorum. "Güven" meselesi diyeceksiniz eminimki fakat bunun ona duydugum güvenle hic bir alakası yok, arada kontrol etmek gerek diye düşünüyorum. Burada neler neler okuyoruz, kocamın,sevgilimin şifresini bilmem diyenler sonra nelerle karşılaşıyorlar. Ben en azından varsa da öyle birşey kendi gözümle görmek istiyorum.

Doğum günümü kutladığınız için teşekkür ederim. Sevgilimin sevgililer gününde çiçek yollayıp dogum günümde birşey yapmaması canımı sıktı. Kendisine söyledim, yanımda olmasını istediğimi söyledim ama pek sonuçlanamadı bu konuşmamız.

yok onun kendi bilgisayarından baktım. Direk açıktı ben giriş yapmadım yani.

siyahkolik sen misin ? başkası olmasın ?

Yazdiklarinizi dikkatle okursaniz kendinizle celistignizi goreceksiniz,

Ve evet, konu tamamen guven sorunu.

arkadaslariniz kendisini kopruden asagi atsa yapacak degilsiniz herhalde.

Arkadasi kendisiyle ilgili birseyi size anlatmak istese, sizin kisisel hesabiniza yazardi,
Ozel sorunlarini paylasabilirlerdi dememe ragmen okumaktan rahatsiz olmadignizi soyluyorsunuz ya... pes dogrusu.

biri digerini yalniz birakir, konustugu halde ozur ve telafiye gitmez; oburu kisisel alan diye birsey tanimaz, kimle gorusuyor diye her an tetikte...

Iliskinizde cok ciddi sorunlar var bence, gozden gecirmenizi tavsiye ederim.

Ben geçmiş ilişkilerimde rahat olduğum için,kafamı takmadığım için ve karşımdaki insanında "özel" diye tanımladığınız bir sosyal ağına bakmadığım için salak yerine kondum. Ve bu içimden gelen bir şey. Evet çok seviyorum, güveniyorum vs. vs. ama geçmişimde yaşadığım olaylardan ötürü bakma gereksiniminde bulunuyorum. Bu benim elimde değil. Ve inanınki ilişkimin başlarında daha beterdim, şu anda kendimi durdurmaya, duygularımı törpülemeye çaba gösteriyorum. Aklımın bir köşesinde de önceki kişiliksiz insanın bana yaşatmış olduğu şey....

Pes doğrusu diyorsunuz ama bu ruh hali inanın bambaşka bir şey. Çok güveniyorsunuz ama engel olamıyorsunuz. Zor gerçekten çok zor.. Bir bakıma da okuduğumda kendimle ilgili bir şeyler görmek hoşuma da gidiyor ve bu sayede belkide bu huyumdan kurtulacağım. Eskiden bende sizin gibi düşünürdüm ama insanın yaşadıkları düşüncelerini değiştirebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…