Dogum günüm yalnızlığim :(

simaytanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2014
390
123
53
Yarin dogum gunum ve Babaannemsiz ilk dogum günüm mutsuzum. Baskada kimsem yok . Esimle basbasa kutlariz büyük ihtimalle:(.

Amann canım kaçkişi babannesiye doğum günü kutluyor sanki, eşinle kutlayacakmışsın bende kimsen yok sandım biran babaannenede dua edersin doğum gününde kutlu olsun bu arada:KK9:

doğum günün kutlu olsunnnn :KK50::kk77::KK15::KK31::KK73::KK75::rolleyes::KK9::KK71:

sağlıklı nice mutlu yıllara eşiniz yanınızdaymış ya ne güzel işte :nazar:

Nice mutlu yıllara.. eşin bence herein yerini doldurur..:KK73:

Mutlu yıllar. Eşinize sıkı sıkı sarılın. Kimsesiz olmak çok ağır. Allah kimseye yaşatmasın.

geçen hafta da bnm doğum günümdü. benim de yanımda sadece eşim vardı. ne kimse biliyor ne hatırlıyor. kendim de kutlama falan yapmıyorum açıkçası ama ailesi bile hatırlayıp bi kutlu olsun demez mi insanın? demeyince demiyor işte :KK51: umrumda mı hayır. 1 yaşıma daha girdim o kadar. sağlığım sıhhatim, halim vaktim yerinde şükürler olsun :KK68: sana da mutlu yıllar dilerim.

dogumgunu2.gif

Yersiz olcak ama aynı gün doğmuşuz ve benimde facebook hesabımda zoraki paylaşılan d.günü mesajlarından ileri gitmişliğim yok..ailemle yaşıyorum ama onlar böyle şeylere önem vermezler :) aman boşver gönlün hoş olsun da gerisi boş :)he ayrıca nice mutlu yıllara sevgili burçdaşım :)

Yersiz olcak ama aynı gün doğmuşuz ve benimde facebook hesabımda zoraki paylaşılan d.günü mesajlarından ileri gitmişliğim yok..ailemle yaşıyorum ama onlar böyle şeylere önem vermezler :) aman boşver gönlün hoş olsun da gerisi boş :)he ayrıca nice mutlu yıllara sevgili burçdaşım :)

Ikinizinde dogum gunu kutlu olsun :D

Back
X