bugün benim doğum günüm kızlaaarrrr!!!!
adetim 7 gün gecikti 8. gündeyim... midem biraz kötü, biraz gazım var , ateşim son 8 gündür şöyle ; 36.6 ( adet günüm )
36.7
36.7
36.7
36.7
36.5
36.7
36.6
birazda özellikle sağ göğsümün ucu acıyor... rüyamda da 2 gün üst üste yatağımda kocaman bi tavuk gördüm o kadar ağır tutup yatağımdan atmak istiyorum ama ne mümkündelikafadulden
çok belirgin hamilelik belirtim yok, ama bi umut Rabbim belki bana doğum günü hediyemi göndermiştir umuduyla test yapsam mı acaba sanırım yapıcam ama korkuyorum umutlanmak da istemiyorum 1 yıldır çokkk üzüldüm çünkü...
desteğinize ihtiyacım var !!!!!!
canım benim doğum günün kutlu olsun.bu doğumgününde hediyen beklediğin bebeğin olsun inşaallah.bak ben bu ay hiç beklemiyordum ama dün iki tane test yaptım ikiside pozitifzemuszemusrabbim sesimi duydu şükürler olsun hamileyim.allahım çok büyük inşaallah hamilesindir pretty'cim.:Saruboceq:yapar yapmaz yaz hemen sonucu bekliyorum.
test yaptır canım hayırlısı inşallah
iyiki doğdun canım.Bence kan testi yaptır testte sorun vardır belki inşallah hamilesindir.Sizlerin mutluluğu benim mutluluğum artık....mafoldumben
destekleriniz için teşekkürler arkadaşlarım... bi kaç gün sonra kan testi yaptıracam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?