dogum gunum

benim hala umudum var

Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
50
21
13
36
Arkadaslar bugun benim dogum gunum 2.5yillik evliyim esim sozde dogum gunumu kutladi gorumcemle altli ustlu oturuyoruz pasta almis oraya birakmis beni aradi gorumvem asagiya kadar gel dedi gittim neysr isik sondu pasta cikti ben esimde arkadan cikacak diye beklerken isik yandi esim yok sordum pastayi birakip gitti dediler ben bozuldim tabi alsin pastayi kendi yesin dedim ne o oyle emrivaki hadi pastayi aldin biraktin orda ol bari sonra aradim tlfnla isim var dedi gelcem dedi bende tlfnu yuzune kapaadim cikti geldi gonlumu almaya calisti bende pasta gormedigi drgilm dedim kapattim kapiyi suratina cok uzattim kizlar simdi ben ne yapiyim akil lutfen

Çok Fevri davranmişsin:KK43: ..adam sana yumuşak davranmasa yeridir yani..:63:
Belki pastayı bırakıp hediyesini almaya gitmiştir.. belli ki heyheylerin üstündeyi:KK12:

Arkadasi ev alacakmis ona yardimci olmaya gitmis.ben ona gitmesin demiyorum ki madem pastayi biraktin kutla dogum gununu git gorumcemde diyoki yapma oyle ters davranma ne varki pastayi bana biraktiysa diyo benfe mesele pastayi birakma meselesi degil yanimda olmasini istedim diyorum kendi kocasi yapmasin bakalim dedigini ev inler.bide hediyede alcakmista gec kalmis arkadasi yuzunden kapanmis heryer daha cok kizdirdi beni mesele hefiye pasta degil yanimda olman diyorim anlamiyo

Arkadasi ev alacakmis ona yardimci olmaya gitmis.ben ona gitmesin demiyorum ki madem pastayi biraktin kutla dogum gununu git gorumcemde diyoki yapma oyle ters davranma ne varki pastayi bana biraktiysa diyo benfe mesele pastayi birakma meselesi degil yanimda olmasini istedim diyorum kendi kocasi yapmasin bakalim dedigini ev inler.bide hediyede alcakmista gec kalmis arkadasi yuzunden kapanmis heryer daha cok kizdirdi beni mesele hefiye pasta degil yanimda olman diyorim anlamiyo
Ben olsam knusmam ne dmek yanı cok sçma surat as bnce drek pastayı sana getrseydı barı:KK11: ama cnım bu arada görümcenın yanında kocanın frsatnı verme o an bşy dme ama ewe gelnce ıcabına bk:KK76::confused:

ay yazik , adam seni mutlu etmek istemis pasta almis , tamam ben olsam bende uzulurdum isi oldugu icin gitigine ama anlayisla karsilamaya calisirdim , isini halettikten sonra gelmis ya , keske bukarak sert tepki vermeseydin. esinin dogum gununu hatirlamayan bile var senin esin hatirlayip pasta almis en azindan.

En başta doğum gününüz kutlu olsun:)

Kocanızın aklı fikri nerdeymiş acaba??
Arkadaş peşinde koşup sizi de araya sıkıştırmaya çalışmış ama eline yüzüne bulaştırmış. Kızılmayacak gibi değil...

Umrumda bile degil canim anlasin onlarda ben pasta gormedigi degilim bidahaki seneye yapmasinlar aynisini bide hatirlamis dua et diyolar iyi hatirlamasin bari ben onun nasil ustune titriyorum biliyolar tamam esimde ayni sekilde benim bi dedigim iki olmuyo elinden geleninin fazlasini yapiyo ama yanimda olsun.

ay yazik , adam seni mutlu etmek istemis pasta almis , tamam ben olsam bende uzulurdum isi oldugu icin gitigine ama anlayisla karsilamaya calisirdim , isini halettikten sonra gelmis ya , keske bukarak sert tepki vermeseydin. esinin dogum gununu hatirlamayan bile var senin esin hatirlayip pasta almis en azindan.
Beterin beteri var deyip polyannacılık oynasın yani konu sahibesi...
Fazla anlayış iyi değil malesef, çok iyi niyetlisiniz.

esiniz hatirlayip pasta almis oncelikle bu iyi bir sey.
kendisi de olsaydi balli kaymak olurdu lakin sizde biraz abartmissiniz gorumcenize yansitmaniz hos olmamis.
belki isi oldugu icin belki de jestini onlarla da paylasmak icin yapti.
yerinizde olsam cok uzatmam, tatlilikla seni gormek isterdim deyin.

Az kaldı 2 ay falan sonra bende bir derdim var a bir doğumgünü derdi yazarım gibime geliyor.

Pasatayı bıraksaymış gelirken mumları yakıp kapıyı çalsaymış ozaman. Ama yok akıl edemezler. Al sana pasta ye işte der gibi. Hiç almada daha iyi.

almasa daha iyiymiş bence sacma sapan birsey olmus pastayı alıyorsa karısının dogumgununu kutlayıpda gitmesi lazımdı hani cocukların gonlu olsun diye yaparsınya o hesap hic hos degil bende tavır alırdım hemde cok fena yani:)

Şaşkın koca.... :KK70:pasta almayı akıl ediyor... pastayı görümceye değilde eve çıkartmayı akıl edemiyor... çık iki dakka kutla eşinin doğum gününü git nereye gidiyorsan... neyse şekerim akşam gelince alır o senin gönlünü... düşüncesiz bir koca olduğunu hiç sanmıyorum... sadece teoride olayı çözmüş... pratiğe dökememiş... ( Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu senelere.... )

Back
X