dogum gunum

Sende tam bir öküz olduğunu belirten mektup yazip gorumcenden verdirseydin :KK45:. Odun erkek gördüm romantik de gördüm ama seninki yeni bir cins, odun romantik :) Aman neyse yahu dogum gunun kutlu olsun :KK69:

Adamcağızın huyunu da bilmiyoruz, belki cidden tamamen masumane bi şekilde seni mutlu etmek istedi. Ya da umursamadığından orada olmadı. Bilemeyiz.Eşini en iyi sen tanırsın, ama ilk varsayımsa doğru olan, içinin sesini dinle. Eşinin kalbini kırdığını ve gerçekten o an işi çıktığını düşünüyorsan ''hayatım geçen akşam ben düşünemedim biraz fevri davrandım gel tatlıya bağlayalım'' dersin toparlanır. Ama huyu buysa bişey yapmana gerek yok. Tepki bile vermez susardım ki anlasın içi içini yesin...

Ne olursa olsun siz neden ailesinin eline koz veriyorsunuz? Ailesinin yaninda bu tavirlar, laflar yakisiyomu hic bir bayana? Kavgan olur kirilirsin ama bekle evinde yap kavgani. Enin esinin aynsini annenin babanin evinde yapsa, kardeslerinin evinde yapsa sen ne dusunur ne yapardin? Eve gelmesini bekleyip guzel bir dille anlatabilirsiniz. Bana cok ama cok yanlis ve cocuksu geldi haraketleriniz.

Arkadasi ev alacakmis ona yardimci olmaya gitmis.ben ona gitmesin demiyorum ki madem pastayi biraktin kutla dogum gununu git gorumcemde diyoki yapma oyle ters davranma ne varki pastayi bana biraktiysa diyo benfe mesele pastayi birakma meselesi degil yanimda olmasini istedim diyorum kendi kocasi yapmasin bakalim dedigini ev inler.bide hediyede alcakmista gec kalmis arkadasi yuzunden kapanmis heryer daha cok kizdirdi beni mesele hefiye pasta degil yanimda olman diyorim anlamiyo
Kırılmakta kızmakta çok haklısın canım da keşke görümcenlerin yanında bu kadar tepki vermeseydin ...
Bence artık kavga etme, tepki verme, bırak biraz izle gönlünü almaya çalışmış .

Back
X