Doğum günümde eve gelmeyen eşim..

Benim eşim medya sektöründe ama çalışma alanı baya kısıtlı. Bazen piyasa o kadar durgun oluyor ki, aylarca iş olmuyor elinde. Benimse hep sabit bir gelirim vardı. Evi genel olarak ben çekip çevirirdim. O ise bi iş yapsa bile parasını toplu olarak aylar sonra alabiliyor. Aldığı parayı olduğu gibi benim elime veriyor. Evin ekonomik idaresi bende yani. Evin erkeği değilim evin kadınıyım. Öncelikle şu toplumsal kodlardan arınmak gerekiyor sanırım. Erkek garsonluk da yapıp evi geçindirmeli kafasındaydım eskiden ama bu bizi çok yıprattı. Adam zevk aldığı uzmanı olduğu bir işi yapmak istiyor, ben de eğer memnun değilsem yolumu ayırırım olur biter. Ama seviyorum ve tek sıkıntı bu. Son 2 senedir bu durumu sıkıntı olarak da görmüyorum artık. Ha ben çalışmam, onun da elinde iş olmaz bilirim ki gider inşaatta bile çalışır, gene eve ekmek getirir. O konuda eşime güveniyorum. Yaşından dolayı iş bulamıyor diyorsunuz demek ki bir çabası var. Ama evde huzurlu bir ortam çok önemli. Sürekli baskı yaparsanız gönüllü bir şekilde iş aramaz ve canı hiçbir şey yapmak istemez. Sadece onu kendinizden uzaklaştırırsınız. Elbette böyle bir yaşam sürmek böyle bir evlilik sürdürmek istemeyebilirsiniz. Bu durumda yollarınızı ayırmayı düşünebilirsiniz. Ama gerçekten şu son 1 senede etrafımdaki 3 kişiden 1i işsiz. Biz ya koskoca kurumsal okuldan aylarca maaş alamadık. Aklımıza bile gelmezdi. Zümrece işten ayrıldık. Ben şimdi kısmet olursa atama bekliyorum. Eşimi istanbulda bırakıp gideceğim. O da elindeki işi bitirip öyle gelecek. Çok zor hayat.. Umarım düzlüğe çıkarsınız. Bu arada doğum gününüz kutlu olsun nice güzel yıllar dilerim.

Aboooowwww edepsizlik etmiş. Karalı olun hakikaten uğurlar olsun. Ne büyük hakaret..

Sımdı suan calısamayan kadınlar kocalarını mı kullanıyor bence kotu bir tabir. Iyı gunde kotu gunde diye evlenıyorsun. Bazen o calısamaz bazen sen bu durumda bırbırlerını dengede tutmaları desteklemeleri gerekli sanırım fazla asagılıyorsun adamı komplekse girmiş olmalı.

Keşke dediğiniz gibi bazen olsaydı ..

Benim bir tanıdığım var adam 40 yaşında işi gücü yok. Embesil bir mahluk. İş bulmak gibi bir derdi yok sevgilisi yok parası yok.
Geçen şey dedi
Ben parayı seviyorum ama çalışmamak için seviyorum
Karım olsa bana baksa keşke
Ben hem ev işi yaparım hem ona prenses gibi hissettiririm kendimi yeterki ben çalışmayım
Böyle asalak tiplerden mi eşin
Yoksa cidden iş mi bulamıyor?
İlkiyse çocuk da yokken kaç kendini kurtar.

Çok afedersiniz ama terbiyesizlik yapmış. Madem nefes bile almak istemiyormuş sizle o çok bayıldığı arkadaşları baksın bakalım ona kaç gün bakarlar? Geldiğinde de siz nefes almak istemeyin bence kendisiyle. Doğum gününüzü zehir etmiş, hayatınızı zehir etmesine izin vermeyin fazla bile yüz bulmuş bu lafları utanıp sıkılmadan edebildiğine göre arpası fazla kaçmış cidden.

Ahh 5 yıl o adama nefes harcamışsın. Değmezmiş be bacım..

Maalesef öyle oldu sanırım ama kendimden başka kızacak hiç kimse yok bu durumda ..

sevgi karin doyurmuyorun canli örneği olmuşsunuz resmen
suan calismiyorum esimden para isterken bayan olmama ve cocugumuza bakmamdan dolayi calismiyor olmama ragmen yuzum kizariyor
eli iş tutmayan bir erkek boyle nasil yasiyor acaba karisinin sirtindan gecinen asalak ve amip bir kocaniz var farkindamisiniz

O sizi insan içinde utandırmazmış ama siz utandırmışsınız... telefonda bağırarark ayıp etmişsiniz ... sızın birbirinize saygınız kalmamış özellikle de sızın ... eşinize adamı asalak olarak gördüğünüz için sevgide yok gibi... ek olarak yeni yaşınız kutlu olsun

Hediye vs alamayacağı için mi gelmedi acaba?

Bunlar bir meziyet degil, olmasi gerekenler de seninle nefes almak bile istemiyorum diyen bir adam var karsinizda...Evrene salin gitsin. Ve uzulmeyin. Bunca fedakarliga, 5 yiliniza bir sunger cekin. Simit de satabilirdi. Birseyler icin cabalayabilirdi. Birakin gittivi yerde kalsin. Bu arada dogum gununuz kutlu olsun.

Arpasi fazla kacmis...
Evet esinjzle ilgili tek soylenecek soz bu... ederinden fazla deger gorunce totosu kalkmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…