Öncelikle üslubunuz ve anlamaya çalışarak yazdığınız için teşekkür ederim. Aklı hep kendi işini yapmakta ama şu an öyle bir imkanımı yok yaşı da bir yere geldiği için herkes kabul etmiyor .. ben sürekli çalışıyorum .. bence bir erkek ortalıkcı da olsa çalışmalı en azından benden yol parası istememeli. Çay bitiyor almaya bitiyor al inanın evlilik birliktelik hepsi çok hoş ama kendimi kullanılıyor gibi hissetmeye başladım . Kendi de durumdan şikayetini dile getiriyor ancak bunun bana bir faydası yok .. koşacak evin erkeği olmaktan bıktım ve bunları da dike getirdim ... suç ise ...
Öncelikle üslubunuz ve anlamaya çalışarak yazdığınız için teşekkür ederim. Aklı hep kendi işini yapmakta ama şu an öyle bir imkanımı yok yaşı da bir yere geldiği için herkes kabul etmiyor .. ben sürekli çalışıyorum .. bence bir erkek ortalıkcı da olsa çalışmalı en azından benden yol parası istememeli. Çay bitiyor almaya bitiyor al inanın evlilik birliktelik hepsi çok hoş ama kendimi kullanılıyor gibi hissetmeye başladım . Kendi de durumdan şikayetini dile getiriyor ancak bunun bana bir faydası yok .. koşacak evin erkeği olmaktan bıktım ve bunları da dike getirdim ... suç ise ...
Keşke dediğiniz gibi bazen olsaydı ..Sımdı suan calısamayan kadınlar kocalarını mı kullanıyor bence kotu bir tabir. Iyı gunde kotu gunde diye evlenıyorsun. Bazen o calısamaz bazen sen bu durumda bırbırlerını dengede tutmaları desteklemeleri gerekli sanırım fazla asagılıyorsun adamı komplekse girmiş olmalı.
Çok afedersiniz ama terbiyesizlik yapmış. Madem nefes bile almak istemiyormuş sizle o çok bayıldığı arkadaşları baksın bakalım ona kaç gün bakarlar? Geldiğinde de siz nefes almak istemeyin bence kendisiyle. Doğum gününüzü zehir etmiş, hayatınızı zehir etmesine izin vermeyin fazla bile yüz bulmuş bu lafları utanıp sıkılmadan edebildiğine göre arpası fazla kaçmış cidden.
Hediye almayı geçtim benimle nefes almaktan bıkmış :)...Hediye vs alamayacağı için mi gelmedi acaba?
Sanki utanmış da ağır konuşup uzak durmaya çalışmış gibi geldi bana.Hediye almayı geçtim benimle nefes almaktan bıkmış :)...
Bunlar bir meziyet degil, olmasi gerekenler de seninle nefes almak bile istemiyorum diyen bir adam var karsinizda...Evrene salin gitsin. Ve uzulmeyin. Bunca fedakarliga, 5 yiliniza bir sunger cekin. Simit de satabilirdi. Birseyler icin cabalayabilirdi. Birakin gittivi yerde kalsin. Bu arada dogum gununuz kutlu olsun.bi yaşı geçtiği için iş bulamıyor ... hep kendi
İşini yapmış şimdiye kadar .. sevecenlikten kastım da buralarda çok duyduğumuz gördüğümüz dövmez sövmez küfür etmez takasız etmez ortamda utandırmaz şiddet eğilimli ya da ruhsal problemli vb değildir manasındaydı ...
Cok iyi niyetlisiniz ya. Bu cok guzel birsey ama seninle nefes bile almak istemiyorum diyen bir adam var. Hediye alamadigi icin insan bu kadar kırıcı konusabilir mi?Hediye vs alamayacağı için mi gelmedi acaba?
Aranızda bişe mi geçti böyle dedi birdeneve gelmek istemiyorum sokakta oturuyorum seninle nefes alimak bile istemiyorum beni bekleme bu gece gelmicem dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?