Doğum günümde eve gelmeyen eşim..

Terapi alsanız eşiniz kabul eder mi. Yoksa işin sonu iyiye gitmiyor

Bence tam anlatmıyorsunuz. Üslubunuzdan bile belli işsizlik konusunu eşinizin yüzüne çok vurmuşsunuz ya da hissettirmişsiniz. O da yanınızda nefes bile almak istemediğini söylemiş. Gururu kırık belkide.

Sizin adınıza üzüldüm. Allah yardımcınız olsun. Seninle nefes almak istemiyorum diyen insana bir nefesimi dahi vermem.. yalnız durduk yere demez neden dedi bunu sizden yana ne şikayeti var?

İnanın çok bile sabretmişsiniz.5 yıl ne demek?Ailesının durumumu ıyiydi?Yada dahaönce be iş yapıodu?

Bence tam anlatmıyorsunuz. Üslubunuzdan bile belli işsizlik konusunu eşinizin yüzüne çok vurmuşsunuz ya da hissettirmişsiniz. O da yanınızda nefes bile almak istemediğini söylemiş. Gururu kırık belkide.
Bence iş konusunu çok açmış olsada ne güzel etmiş.Demekki hanımefendı artık o raddeye gelmiş.Çok bıle dayanmış.

Gayet ilgili ve sevecendir yazıyordunuz ki olay seninle nefes almak istemiyoruma döndü. O iş nasıl oldu anlamadım, zamanda sıçrama gibi. Anlatmadığınız bir şey mi oldu aranızda?
Adama soylenmis adamin arkadaşı duymus rezil olmus efendim..

Doğum gününüz kutlu olsun. Yeni yaşınızda herşey gönlünüzce olsun .
Ben dayanamadim öncelikle nickiniz cok komik ve esinizden bahsederken kendi gibi boş bir arkadaşının yanindaymis yazmissiniz kahkahalarimi tutamiyorum anlasilan ici dışı bir ve ayni zamanda hem eslik yapan hemde kotu gununde dostluk yapan birisiniz esinize ama o bunu haketmiyor ve size o sozleri soylemesi tamamiyle sahte ve bos kabadayiliktan . Arkadaşının yaninda dayi dayi konusuyor iste umuyorum ki pişman olmustur ancak bu adamla ömür sürmek cok zor degilmi sırtınızda bir yük degil mi..

Pardon bu sizcede insanlık çerçevesinde zaten çok normal bir durum degilmi, size çok özel çok duyarlı bir insan gibi mi geldi ki

Evet şu zaman için en azından iyi bir emare .. o kadar kadın öldüren , döven , zapt eden, tecavüz eden , küfreden erkeğin elini kolunu sallayarak gezdiği günümüzde .. diye düşündüm belkide

Adama soylenmis adamin arkadaşı duymus rezil olmus efendim..
Evet, meğer öyleymiş de birden bu kadar coştuğuna göre zaten yarası varmış. O zaman kaldırsın totosunu da çalışsın. İşsizlik var evet de, insan beş yılda illa ki iyi kötü bir şey bulurdu ya. Sürekli olmasa, dönemsel işler bulurdu. Adam yatmaya alışmış.

Evet şu zaman için en azından iyi bir emare .. o kadar kadın öldüren , döven , zapt eden, tecavüz eden , küfreden erkeğin elini kolunu sallayarak gezdiği günümüzde .. diye düşündüm belkide
Evet ama kendinizi asalarmış gibi duyuluyor. En azından beni rezil etmiyor, bunada şükür gibisinden. Bu arada doğumgününüz kutlu olsun

Tabi canım. Onun altı yarali yarasi kaşınıyor ama kimse totomda yara var demez ki.. onunki de o hesap işte. Evde calisan nasilsa eve bakan var niye çalışsın paşa hazretleri. Simdiki donemin erkekleri de cok fena cok yazik ya ac kabadayi dolmuş etraf

içeriği okumadan başlığı görünce bile sizi sevmiyor diye düşünmüştüm. salın bu adamı.

İşi gücü olan ,çalışkan , dolayısıyla maddi durumu iyi olan birini sevsek bulsak vay bu kadınlar para göz deniyor.
işi gücü olmayan borcu harcı olan biriyle severek evlensek , biliyordun böyle olduğunu niye evlendin otur Yerine diyorlar.
toplumu hiç gözlemlediniz mi. Hep böyle. Hangi kararı verirsen ver toplum kadını suçluyor. Ben bu durumu farkettiğimden beri kadınlarımızı çokça destekliyorum. Çünkü ihtiyaçları var.
“ herkes hata yapar “ sizi sorgulayan insanlar kendilerine baksınlar.
“nasıl bir eş istediğinize kendiniz karar verin. “ kimsenin sizi manipüle etmesine izin vermeyin.
konu sahibi , 5 yıl uzun bir süre. Birçok soruna çare bulunabilir. Eşiniz hala yeni borçlar açıyor mu. Ev işi yapıyor mu. Nasıl bir hayatınız var. Yemek, temizlik bulaşık ütü bunları eşinizin yapmadı lazım. Sizin ev işlerinde bir miktar yardımcı olmanız lazım bu durumda.

Merhaba evet kendi işini kendi yapar , bana yük etmez ya da görevimmiş gibi davranmaz , ortada eşyasını ya da yemek yediği tabagını vs bırakmaz . Sorun şu ki kendi işi döneminde battığı için şu an girip çalışacağı paranın bir işe yaramayacağını daha büyük bir iş yapmadı gerektiğini düşünüyor .. ancak büyük bir iş yapmak için önce küçükten başlaması gerektiğini beklemiyor .. benim de hayalim öğretim görevlisi olmaktı ama atanamıyorum , ücretli çalışıyorum.hayalimi yapıcam diye oturup bekleyim ben de madem .. benim sorunun artık “ ben çalışmazsam ortada kalırım “ düşüncem .. çocuk yapayım diyorum SGK bile yok hem çocuğu hem hem adamı kendi üstüme mi alayım .. evet iyi yönleri de çok lakin bu anlattığım inanın çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…