- 27 Nisan 2019
- 5.130
- 13.301
- 198
Terapi alsanız eşiniz kabul eder mi. Yoksa işin sonu iyiye gitmiyorSabrın , idarenin , bir sonu olduğunu hayatın gerçekleriyle yüzleşmesi gerektiğini benim de bir insan olduğumu yüzüne karşı söylemem zoruna gitmiştir herhalde :) işin kötüsü ne biliyor musunuz ben hiç bir şey demeyip konuları açmazsam benden iyisi yok çok iyi çok anlayışlı melek gibi ve sevilesi bir insanım , gerçekleri hatırlatınca yanında nefes alınmak istenmeyen cehennem zebanisi ..
Sizin adınıza üzüldüm. Allah yardımcınız olsun. Seninle nefes almak istemiyorum diyen insana bir nefesimi dahi vermem.. yalnız durduk yere demez neden dedi bunu sizden yana ne şikayeti var?Selam kızlar sırf bunu yazmak için üye oldum .. kısaca 5 yıllık evliyim severek evlendim.. ben eğitimciyim eşimde ünİ mezunu ama işsiz ... borcu harcı çok. Hepsini bilerek hepsini kabul ederek geldim.. sürekli iş ara iş bul demekten yoruldum içten çıkıyor aileme Bile söyleyemiyorum.. başka suçu var mı derseniz yok? Gayet ilgili ve sevecendir beni başkalarının yanında rezil etmez . Ancak sadece bununla iş bitmiyormuş. Bugün aradım kendi gibi boş bir arkadaşıyla berabermiş yine napıyorsun onunla dedim cevap vermedi bir iki saat sonra aradım eve gelmek istemiyorum sokakta oturuyorum seninle nefes almak bile istemiyorum beni bekleme bu gece gelmicem dedi ben de sadece uğurlar olsun yazdım.. işin kötüsü de bugün benim doğum günüm .. insanın emeklerine acıması çok kötü su an beni üzen tek şey emeklerim .. sizler ne hissettiniz paylaşmak istedim. Herkese huzurlu akşamlar ..
İnanın çok bile sabretmişsiniz.5 yıl ne demek?Ailesının durumumu ıyiydi?Yada dahaönce be iş yapıodu?Sabrın , idarenin , bir sonu olduğunu hayatın gerçekleriyle yüzleşmesi gerektiğini benim de bir insan olduğumu yüzüne karşı söylemem zoruna gitmiştir herhalde :) işin kötüsü ne biliyor musunuz ben hiç bir şey demeyip konuları açmazsam benden iyisi yok çok iyi çok anlayışlı melek gibi ve sevilesi bir insanım , gerçekleri hatırlatınca yanında nefes alınmak istenmeyen cehennem zebanisi ..
Bence iş konusunu çok açmış olsada ne güzel etmiş.Demekki hanımefendı artık o raddeye gelmiş.Çok bıle dayanmış.Bence tam anlatmıyorsunuz. Üslubunuzdan bile belli işsizlik konusunu eşinizin yüzüne çok vurmuşsunuz ya da hissettirmişsiniz. O da yanınızda nefes bile almak istemediğini söylemiş. Gururu kırık belkide.
Adama soylenmis adamin arkadaşı duymus rezil olmus efendim..Gayet ilgili ve sevecendir yazıyordunuz ki olay seninle nefes almak istemiyoruma döndü. O iş nasıl oldu anlamadım, zamanda sıçrama gibi. Anlatmadığınız bir şey mi oldu aranızda?
Pardon bu sizcede insanlık çerçevesinde zaten çok normal bir durum degilmi, size çok özel çok duyarlı bir insan gibi mi geldi kibaşkalarının yanında rezil etmez
Pardon bu sizcede insanlık çerçevesinde zaten çok normal bir durum degilmi, size çok özel çok duyarlı bir insan gibi mi geldi ki
Evet, meğer öyleymiş de birden bu kadar coştuğuna göre zaten yarası varmış. O zaman kaldırsın totosunu da çalışsın. İşsizlik var evet de, insan beş yılda illa ki iyi kötü bir şey bulurdu ya. Sürekli olmasa, dönemsel işler bulurdu. Adam yatmaya alışmış.Adama soylenmis adamin arkadaşı duymus rezil olmus efendim..
Evet ama kendinizi asalarmış gibi duyuluyor. En azından beni rezil etmiyor, bunada şükür gibisinden. Bu arada doğumgününüz kutlu olsunEvet şu zaman için en azından iyi bir emare .. o kadar kadın öldüren , döven , zapt eden, tecavüz eden , küfreden erkeğin elini kolunu sallayarak gezdiği günümüzde .. diye düşündüm belkide
Tabi canım. Onun altı yarali yarasi kaşınıyor ama kimse totomda yara var demez ki.. onunki de o hesap işte. Evde calisan nasilsa eve bakan var niye çalışsın paşa hazretleri. Simdiki donemin erkekleri de cok fena cok yazik ya ac kabadayi dolmuş etrafEvet, meğer öyleymiş de birden bu kadar coştuğuna göre zaten yarası varmış. O zaman kaldırsın totosunu da çalışsın. İşsizlik var evet de, insan beş yılda illa ki iyi kötü bir şey bulurdu ya. Sürekli olmasa, dönemsel işler bulurdu. Adam yatmaya alışmış.
İşi gücü olan ,çalışkan , dolayısıyla maddi durumu iyi olan birini sevsek bulsak vay bu kadınlar para göz deniyor.
işi gücü olmayan borcu harcı olan biriyle severek evlensek , biliyordun böyle olduğunu niye evlendin otur Yerine diyorlar.
toplumu hiç gözlemlediniz mi. Hep böyle. Hangi kararı verirsen ver toplum kadını suçluyor. Ben bu durumu farkettiğimden beri kadınlarımızı çokça destekliyorum. Çünkü ihtiyaçları var.
“ herkes hata yapar “ sizi sorgulayan insanlar kendilerine baksınlar.
“nasıl bir eş istediğinize kendiniz karar verin. “ kimsenin sizi manipüle etmesine izin vermeyin.
konu sahibi , 5 yıl uzun bir süre. Birçok soruna çare bulunabilir. Eşiniz hala yeni borçlar açıyor mu. Ev işi yapıyor mu. Nasıl bir hayatınız var. Yemek, temizlik bulaşık ütü bunları eşinizin yapmadı lazım. Sizin ev işlerinde bir miktar yardımcı olmanız lazım bu durumda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?