Doğum günümde eve gelmeyen eşim..

herkesin derdi iş yok iş yok. bu cümleye sığınmak kolay geliyor belki de. evet ülkemizin durumu az çok ortada ama iş beğenmeyene iş yok. şu işten çıkarılma olaylarında kaç kişi işsiz kaldı ve bunlar vasıflı belli görevdeki insanlardı. kamudaki uzmanlar yüksek dereceliler ihraç edildi. özelde işe alımları bile yasaklandı. ama etrafımda böyle tanıdığım hepsi çalışıyor. biri uzmandı şu an bekçilik yapıyor, biri fabrikada en ağır işi üç kuruşa yapıyor, biri köyden meyve sebze getirip satıyor... iş beğenene aslında iş çok ama herkesin gözü kaf dağında malesef.

Benim bile kalbim kırıldı burdan. Lütfen umursamayın bu adamı kendinize bir yol çizin.
Yeni yaşınız size güzellikler getirsin

Ev işlerini sizin göreviniz olarak görmese bile siz yapıyorsunuz. Eşiniz yardımcı oluyor. Sizin üzerinizden bu yükü alsaydı biraz rahatlardınız.
söyledikleriniz doğru. Çok zor bir duruma düşmüşsünüz. Tabi siz de artık önünüzü görmek istiyorsunuz. Çocuk sahibi olmak. Hayata daha güvenli tutunmak.
eşiniz daha fazla yaşı ilerlemeden biryerden başlasın. Çünkü ilerde daha zor olacak.
hayat gitgide zorlaşır. Kolaylaşmaz. Direnmeye , mücadele vermeye başlaması lazım.
Buarada doğum gününüz kutlu olsun. Siz çok değerlisiniz. Bunu unutmayın. Yaşadığınız hayatı bilemem ama eğer kullanılmaya başladığınızı hissediyorsanız kendinizi bu durumdan kurtarmak için elinizden gelen herşeyi yapın.

Seninle nefes almak istemiyorum ne demek, bu evlilik zaten bitmiş gibi şu anda doğumgünü dert olmamalı

Benim olduğum yerde ne işin var, nefes alamadığın icin öleceksin çık git havadar yerlere deyip kapının önüne koyun bir zahmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…