Bu durumu çaktırmamak için böyle ağır konuştuğunu düşünüyorum ben.Cok iyi niyetlisiniz ya. Bu cok guzel birsey ama seninle nefes bile almak istemiyorum diyen bir adam var. Hediye alamadigi icin insan bu kadar kırıcı konusabilir mi?
Ama eve gelmemis...caktirmamak icin insan agir konusmaz ki...en fazla birseyler uydurur.Bu durumu çaktırmamak için böyle ağır konuştuğunu düşünüyorum ben.
Ya yok cidden iyi niyetten değil. Bunalıma girmiştir, karıma bir pasta bile alamıyorum diye ne bileyim. Tabii saçmalamış ağır konuşarak ama belki başka türlü dikkat çekeceğini düşünmüştür.Ama eve gelmemis...caktirmamak icin insan agir konusmaz ki...en fazla birseyler uydurur.
ya gercekten cok iyi niyetlisiniz.
Ya ne biliyim oyle dusunmeyi ben de isterim ama kendimi zorlasam da olmuyor cunku issiz kaldigim gunlerimden biliyorum. Cok bunalima girip de her ise raziyim dedigim gunleri... simit bile satabilir. Ya ne biliyim...umarim sen haklisindir.Ya yok cidden iyi niyetten değil. Bunalıma girmiştir, karıma bir pasta bile alamıyorum diye ne bileyim. Tabii saçmalamış ağır konuşarak ama belki başka türlü dikkat çekeceğini düşünmüştür.
Eşin neden sana böyle bir cümle kurmus olabilir?
kendi gibi boş
eşiniz değerli hissetmediği, kendisini boş olarak gören bir kadının yanında olmak istememiş bu gayet normal. Sizin bakış açınız eşinizi itiyor. Doğum gününüzü hatırlasa dahi kutlamak istememiştir.
en başından beri böyle dediğiniz bir adama,
bile bile 5 yılınızı adadığınız, emek verdiğiniz bir adama o zamankiyle aynı durumda olduğunu göre göre BOŞ demeniz eşinizi itmiştir. Eşiniz hep böyleydi, siz değişmişsiniz..
En iyi yorum buSöyle söyliyim: başarısız ve beceriksiz bir adamın arkasını toplayıp durursaniz gün gelir dönüp kafanıza eder. Hem bir taraftan ezik olduğunu biliyorlar, ama diğer taraftan sizi suçlayıp size dikleniyorlar. Siz bu düdüğü beslemeye ve çekmeye devam ettikçe terbiyesizliği artacaktır. İnsallah cocuk yoktur
İşin kötüsü yarın pişkin pişkin gelince ne yapacağım hiç bir fikrim yok .. aşağılasam suçluyum , iyilikle söylesem yıllardır faydasını görmedim... hiç bir şey yok gibi davranmak bana göre hiç değil . Dövsen sövsen boşasan ya da eve alıp daha ne kadar çeksen ya da ne tür yola getirsen .. kafam allak bullak.. boş münakaşa ağız dalaşı ya da ben bunu yaptım sen bunu yaptın demekten iğreniyorum okkalı bir şey yapmalıyım elbet boşanmakta bunlardan biri.. sizce ? Ve ben yaş günümü yalnız geçirdim :) bir de bu elbet ....
Bu değişimin ve mutsuzluğun arkasında durun. Ezik gördüğünüz biriyle mutlu olamazsınız, yol verin gitsin bari giden 5 yılınız olsun yoksa daha çok ah vah edersiniz, 10-20 yıl geçer gider bir bakmışsınız..Evet eşim hiç değişmeyince değişen ben oldum ....
Çocuk yoksa git tatil yap, felekten 1 hafta geçir. Ama önceden haber verme. Senin yanında nefes alamiyormus ya, havayı rahat rahat çeksin ciğerlerine. Giderken 5 kuruş da bırakma evde, belki sadece tatile çıkıyorum, merak etme diye bir not...İşin kötüsü yarın pişkin pişkin gelince ne yapacağım hiç bir fikrim yok .. aşağılasam suçluyum , iyilikle söylesem yıllardır faydasını görmedim... hiç bir şey yok gibi davranmak bana göre hiç değil . Dövsen sövsen boşasan ya da eve alıp daha ne kadar çeksen ya da ne tür yola getirsen .. kafam allak bullak.. boş münakaşa ağız dalaşı ya da ben bunu yaptım sen bunu yaptın demekten iğreniyorum okkalı bir şey yapmalıyım elbet boşanmakta bunlardan biri.. sizce ? Ve ben yaş günümü yalnız geçirdim :) bir de bu elbet ....
Bakkal acsin kendisine isletsin eşinizSelam kızlar sırf bunu yazmak için üye oldum .. kısaca 5 yıllık evliyim severek evlendim.. ben eğitimciyim eşimde ünİ mezunu ama işsiz ... borcu harcı çok. Hepsini bilerek hepsini kabul ederek geldim.. sürekli iş ara iş bul demekten yoruldum içten çıkıyor aileme Bile söyleyemiyorum.. başka suçu var mı derseniz yok? Gayet ilgili ve sevecendir beni başkalarının yanında rezil etmez . Ancak sadece bununla iş bitmiyormuş. Bugün aradım kendi gibi boş bir arkadaşıyla berabermiş yine napıyorsun onunla dedim cevap vermedi bir iki saat sonra aradım eve gelmek istemiyorum sokakta oturuyorum seninle nefes almak bile istemiyorum beni bekleme bu gece gelmicem dedi ben de sadece uğurlar olsun yazdım.. işin kötüsü de bugün benim doğum günüm .. insanın emeklerine acıması çok kötü su an beni üzen tek şey emeklerim .. sizler ne hissettiniz paylaşmak istedim. Herkese huzurlu akşamlar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?