Doğum günümde eve gelmeyen eşim..

Cok iyi niyetlisiniz ya. Bu cok guzel birsey ama seninle nefes bile almak istemiyorum diyen bir adam var. Hediye alamadigi icin insan bu kadar kırıcı konusabilir mi?
Bu durumu çaktırmamak için böyle ağır konuştuğunu düşünüyorum ben.

Bebek fln var mı? Yoksa korunun bence çocuk olursa bide işin icinden hiç cikamazsiniz.Allah yardımcınız olsun, oda bu durumlardan bunalmistir illaki,ama böyle kırıcı konuşmasını gerektirmez tabi ki

Söyle söyliyim: başarısız ve beceriksiz bir adamın arkasını toplayıp durursaniz gün gelir dönüp kafanıza eder. Hem bir taraftan ezik olduğunu biliyorlar, ama diğer taraftan sizi suçlayıp size dikleniyorlar. Siz bu düdüğü beslemeye ve çekmeye devam ettikçe terbiyesizliği artacaktır. İnsallah cocuk yoktur

Ama eve gelmemis...caktirmamak icin insan agir konusmaz ki...en fazla birseyler uydurur.
ya gercekten cok iyi niyetlisiniz.
Ya yok cidden iyi niyetten değil. Bunalıma girmiştir, karıma bir pasta bile alamıyorum diye ne bileyim. Tabii saçmalamış ağır konuşarak ama belki başka türlü dikkat çekeceğini düşünmüştür.

Birde eklemek isterim: Benim tanıdığım bir doktor arkadaşım eşi tarafından aldatıldı. Eşinin pişkince savunması neydi? "Senin yanında erkek gibi hissedemiyorum". Yani kadının başarılı olduğunu totosu kaldıramadı. Sizinki de böyle bir aday

Ben şunu merak ettim.
Çalışmıyor.
Iş bulma konusunda isteksiz gayretsiz.
Evde yardımcı mıdır?
Temizlik yemek yapar yükünüzü hafifletir mi?

Ya ne biliyim oyle dusunmeyi ben de isterim ama kendimi zorlasam da olmuyor cunku issiz kaldigim gunlerimden biliyorum. Cok bunalima girip de her ise raziyim dedigim gunleri... simit bile satabilir. Ya ne biliyim...umarim sen haklisindir.

İşin kötüsü yarın pişkin pişkin gelince ne yapacağım hiç bir fikrim yok .. aşağılasam suçluyum , iyilikle söylesem yıllardır faydasını görmedim... hiç bir şey yok gibi davranmak bana göre hiç değil . Dövsen sövsen boşasan ya da eve alıp daha ne kadar çeksen ya da ne tür yola getirsen .. kafam allak bullak.. boş münakaşa ağız dalaşı ya da ben bunu yaptım sen bunu yaptın demekten iğreniyorum okkalı bir şey yapmalıyım elbet boşanmakta bunlardan biri.. sizce ? Ve ben yaş günümü yalnız geçirdim :) bir de bu elbet ....

Eşin neden sana böyle bir cümle kurmus olabilir?

Eşin neden sana böyle bir cümle kurmus olabilir?

Sabrın , idarenin , bir sonu olduğunu hayatın gerçekleriyle yüzleşmesi gerektiğini benim de bir insan olduğumu yüzüne karşı söylemem zoruna gitmiştir herhalde :) işin kötüsü ne biliyor musunuz ben hiç bir şey demeyip konuları açmazsam benden iyisi yok çok iyi çok anlayışlı melek gibi ve sevilesi bir insanım , gerçekleri hatırlatınca yanında nefes alınmak istenmeyen cehennem zebanisi ..

eşiniz değerli hissetmediği, kendisini boş olarak gören bir kadının yanında olmak istememiş bu gayet normal. Sizin bakış açınız eşinizi itiyor. Doğum gününüzü hatırlasa dahi kutlamak istememiştir.

en başından beri böyle dediğiniz bir adama,
bile bile 5 yılınızı adadığınız, emek verdiğiniz bir adama o zamankiyle aynı durumda olduğunu göre göre BOŞ demeniz eşinizi itmiştir. Eşiniz hep böyleydi, siz değişmişsiniz..

Evet eşim hiç değişmeyince değişen ben oldum ....

En iyi yorum bu

Bugüne dek yapmadığınız bir şey yapmalısınız o kesin. Yoksa alışmıştır böyle sürer gider..

Evet eşim hiç değişmeyince değişen ben oldum ....
Bu değişimin ve mutsuzluğun arkasında durun. Ezik gördüğünüz biriyle mutlu olamazsınız, yol verin gitsin bari giden 5 yılınız olsun yoksa daha çok ah vah edersiniz, 10-20 yıl geçer gider bir bakmışsınız..

Eşiniz hasta değil
Sağlığı yerinde
İstese çalışır
Ama çalışmıyor
Bir kadın her işte çalışamaz ama erkek için bu geçerli değil tembelliği alışkanlık haline getirmiş

Çocuk yoksa git tatil yap, felekten 1 hafta geçir. Ama önceden haber verme. Senin yanında nefes alamiyormus ya, havayı rahat rahat çeksin ciğerlerine. Giderken 5 kuruş da bırakma evde, belki sadece tatile çıkıyorum, merak etme diye bir not...

İlgili sevecen dediğiniz adam eve gelmek istemiyor. Gerçekleri görmeniz gerekiyor. Sorunları böyle çözmeye başlarsınız.

Bakkal acsin kendisine isletsin eşiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…