Doğum günümde hediye almadı

Stevya

Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2019
6.317
29.140
228
Kızlar hepinize merhaba üç yıllık bir ilişkim var fakat koronadan dolayı uzun bir süredir görüşemiyoruz.Geçen hafta doğum günümdü kendisi sadece telefonda kutladı.Çok beklentim yoktu bir gül bile beni çok mutlu ederdi.Çok üzgünüm.Maddi durumu iyi biri bu arada.Sizce boşuna mı kafama takıyorum? Siz olsaydınız ne hissederdiniz?

Kızlar hepinize merhaba üç yıllık bir ilişkim var fakat koronadan dolayı uzun bir süredir görüşemiyoruz.Geçen hafta doğum günümdü kendisi sadece telefonda kutladı.Çok beklentim yoktu bir gül bile beni çok mutlu ederdi.Çok üzgünüm.Maddi durumu iyi biri bu arada.Sizce boşuna mı kafama takıyorum? Siz olsaydınız ne hissederdiniz?
Diğer zamanlar sizi düşünüyorsa takılmayın. Herkes bu günlere aynı anlamı yüklemez. Önemli olan günlük tavırları

Eşim görevi gereği yanımda bile değildi sadece telden kutladı. Hiçbir zaman hediye beklemedim zaten yanımda olduğunda hep düşündüğünü hissettirir. Avm gittiğimizde istemesem bile bir şeyler seçer gösterir aldırmaya çalışır. Bence önemli olan düşünceli olmak, sevildiğini hissettirmek. Hediye önemli değil

Ben takardım
Çünkü insanlar değer verdikleri insanlara hediye alır
Çiçek gönderebilirdi iki dakikalık iş
Bilmiyorum değer veriyordur ama göstermesi önemli

Eşim görevi gereği yanımda bile değildi sadece telden kutladı. Hiçbir zaman hediye beklemedim zaten yanımda olduğunda hep düşündüğünü hissettirir. Avm gittiğimizde istemesem bile bir şeyler seçer gösterir aldırmaya çalışır. Bence önemli olan düşünceli olmak, sevildiğini hissettirmek. Hediye önemli değil
Sanırım verdiği değeri bu şekilde ölçmeye çalıştım. Haklısınız teşekkür ederim

İncik cıncık bütün günlere özel anlam yüklenip, beklentiye girilmesi şahsen abes gelir tamam da, insanın doğum gününe de bir zahmet özel muamele edilsin. Sevgililer, eşler birbirinden aşırı beklentiye girmesin diyoruz, bu hiç beklentiye girmesinler demek mi oluyor? He oldu caağğnım. :confused:

Şimdi şunu da sorun ama kendinize; 3 senede neye ne kadar önem verdiğinizi, beklenti dozunuzu karşı tarafa yeterince belli ettiniz mi? Yoksa kabuğuna çekilip, karşı taraf beni çözsün diyenlerden misiniz? Bu hata olur. Yok öyle değilse, karşınızdaki bariz odunluk etmiş. Yerinizde olsam açıkça carlarım suratına. Açık olmak önemli çünkü.

Kafama takmazdım diyenlere saygı duyuyorum ama ben bunu garipsiyorum.

Her zaman çiçek böcek alsın demiyor zaten konu sahibi, ama özel günler örneğin doğum günleri ufak tefek sürprizler için harika bir fırsattır.

Yok sevgililer günüymüş yok el ele tutuşma günüymüş bundan bahsetmiyorum, ama doğum günü veya yıl dönümü gibi zamanlar sevdiklerimizi mutlu etmek ve şımartmak için mükemmel zamanlar.

Ben bunu kuru kuru geçiştirmeyi bencillik olarak görüyorum. İnsan sevdiğinin mutlu olmasıyla mutlu olur. Ufak bir çiçek almak, parfüm almak vs bu kadar zor olmamalı.

Sevgi bu tür ufak şeylerle yansıtılması gereken bir şeydir, anlaşılması gereken bir şey değildir.

İncik cıncık bütün günlere özel anlam yüklenip, beklentiye girilmesi şahsen abes gelir tamam da, insanın doğum gününe de bir zahmet özel muamele edilsin. Sevgililer, eşler birbirinden aşırı beklentiye girmesin diyoruz, bu hiç beklentiye girmesinler demek mi oluyor? He oldu caağğnım. :confused:

Şimdi şunu da sorun ama kendinize; 3 senede neye ne kadar önem verdiğinizi, beklenti dozunuzu karşı tarafa yeterince belli ettiniz mi? Yoksa kabuğuna çekilip, karşı taraf beni çözsün diyenlerden misiniz? Bu hata olur. Yok öyle değilse, karşınızdaki bariz odunluk etmiş. Yerinizde olsam açıkça carlarım suratına. Açık olmak önemli çünkü.
Ahhahaahhaheeh

ay son dönemin konuları çok tatlı, yorumlar da çok tatlı.

Mesela açıkça carlarken neler demeli :p

Benim eşim onem verir. Bir değil iki uc hediye alır. Bana kalsa bir şey almasa da olur. Ben her özel günde ecel teri dökerim ne alicam diye, hiç sevmem o stresi. Ama şimdiye kadar öylesine bir sürü hediye almisimdir. Görev gibi olunca sevmiyorum sadece. Yani normalde iyi bir ilişkiniz varsa kafaya takma.

Back
X