doğum günümde öğrendim hamişim :) hem de 5 haftalık ...bilgilendirir misiniz?

oslem_03

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2011
249
2
0
Kütahya
bu konuda lütfen tecrübeli olan arkadaşlarım ablalarım bana yardımcı olur musunuz özellikle çatlaklar içi önlemlere ne zaman başlamalıyım ve benim göğüslerim zaten 85 di ve çok şişti acıyor dokunamıyorum sütyensiz durmak işkence gibi oluyor..adet dönemim gecti biraz düzeldi ama ne olacak bu göğüslerin hali???

Son düzenleme:
sevgili kardeşim bence seni bu aşamada çatlakların ve sızlayan göğüslerinden daha çok içindeki minik mucizenin sağlığı ilgilendirmeli..sen beslenmene dikkat et gerisi teferruat :42:

sevgili kardeşim bence seni bu aşamada çatlakların ve sızlayan göğüslerinden daha çok içindeki minik mucizenin sağlığı ilgilendirmeli..sen beslenmene dikkat et gerisi teferruat :42:

evet ama ilk olduğu için korkuyorum bir de yarın 6 haftalık oluyoruz 5 saatlik yolculuk için doktoruma danışacağım bayramda kayınvalidemlere gitme olayı var da :))))) sanırım ilk 3 ay ve son 3 ay tehlikeliymiş

hayırlı olsun sağlıkla inş. kucağına alırsın bende 5 haftalık hamileyim aynı dönem annesi olucaz heralde :1:

evet aynı dönem annesiyiz senin de hayırlı olsun ilk bebek benim peki senin? hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah... doğum korkutuyor beni ama sonunda alacağımız hediye çok güzel olacak ...

bu konuda lütfen tecrübeli olan arkadaşlarım ablalarım bana yardımcı olur musunuz özellikle çatlaklar içi önlemlere ne zaman başlamalıyım ve benim göğüslerim zaten 85 di ve çok şişti acıyor dokunamıyorum sütyensiz durmak işkence gibi oluyor..adet dönemim gecti biraz düzeldi ama ne olacak bu göğüslerin hali???

tebrik ederim canım...çatlaklar için 3. ay sonrası öneriliyor... kk da bakım kürleri kozmetik bölümünde bir arkadaş önlem almış ve hiç çatlak oluşmamış... orayı okuyup uygulayabilirsin...

göğüsler için sütyensiz dolaşmamayı ve alttan destekli sütyen kullanmayı önerdi benim dr um... sütyen destek yaptığı için acısa bile ben çok hissetmiyorum artık..:34:

:) bende doğum günümde öğrendim 15 ekimde su an 6. haftam bitmek üzere, şaşkın ve mutluyum.. ben göğüslerimde herhangi bir şey hissetmiyorum ama miğdem fena.. çok da halsizim birde grip oldum üstüne, işte öyle.

:) bende doğum günümde öğrendim 15 ekimde su an 6. haftam bitmek üzere, şaşkın ve mutluyum.. ben göğüslerimde herhangi bir şey hissetmiyorum ama miğdem fena.. çok da halsizim birde grip oldum üstüne, işte öyle.

bebeğin hayırlı olsun canım doğum günü hediyesi oldular ikimize de :)) çok geçmiş olsun aman dikkat edelim bu 3 ay bol bol c vitamini meyveler ye dinlen güzelce

evet aynı dönem annesiyiz senin de hayırlı olsun ilk bebek benim peki senin? hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah... doğum korkutuyor beni ama sonunda alacağımız hediye çok güzel olacak ...

evet canım benimde ilk bebeğim:49: bu hafta acaip şekilde mide bulantım var.geçen hafta çok iyiydim iştahımda yerindeydi.bu hafta hiç bişey yiyemiyorum sütten ve yumurtadan tiksindim:43: içemiyorum süt.doktora sordum zaten içtiğin vitaminde yeterince var dedi.ferrevit kullanıyorum ben.sana hangi vitamını yazdılar.bu arada kalp atışını duydunmu sen?
Download: VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs/f.php?FZrOdN

evet canım benimde ilk bebeğim:49: bu hafta acaip şekilde mide bulantım var.geçen hafta çok iyiydim iştahımda yerindeydi.bu hafta hiç bişey yiyemiyorum sütten ve yumurtadan tiksindim:43: içemiyorum süt.doktora sordum zaten içtiğin vitaminde yeterince var dedi.ferrevit kullanıyorum ben.sana hangi vitamını yazdılar.bu arada kalp atışını duydunmu sen?

Download: VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs/f.php?FZrOdN

yaa inanmayacaksın ama ben de aynı şekilde 2 gündür mide bulantısından hiçbir sey yemıyorum hatta tiksiniyorum kokulara karşı hasassasiyet başladı süt de içemiyorum yumurta da aynı şekilde noldu bize yaaa ben çok iyiydim acaba üşüttük mü :( bana vitamin vermedi doktor 4. aydan itibaren vitamin veriliyor diye biliyorum folik asit verdi yine de ben yanılmışımdır telaş yapma canım doktor daha iyi bilir gerekli görmüştür belki.. kalp atışlarını duymadım 20--25 kasım arası randevum var o zaman dinleyeceğiz :) hadi hayırlısı bence üşütmeyelim biz

canım folik asit aynı şey sanırım vitamin derken.. bu arada ilk 3 ay millet kusuyor tek şey yemiyor annem de öyleymiş hatta... ama bebeğe zararı yok korkmayalım o zaten bizim stoklardan kullanıyormuşş 4.aydan itibaren dikkat ederiz beslememize yalnız benim anlamadığım çok iyiydik neden birden böyle olduk eger mide bulantısı falan olsaydı en basında olurdu ben üşüttük diyorum dikkat edelim canım

Ben de 5+4 hamileyim arkadaşlar..Benim de ilk çocuğum..Bende ne mide bulantısı var, ne baş dönmesi ne de aşerme..(Maşallah diyim de :) )Yalnız dün doktora gittim kanamam olmuş ama dışarı çıkmadan durmuş, önemli birşeymiş ve dikkat etmem gereken birşey olduğunu söyledi..Siz de dikkat edin arkadaşlar, zorlamayın ve yormayın kendinizi...

Ben de 5+4 hamileyim arkadaşlar..Benim de ilk çocuğum..Bende ne mide bulantısı var, ne baş dönmesi ne de aşerme..(Maşallah diyim de :) )Yalnız dün doktora gittim kanamam olmuş ama dışarı çıkmadan durmuş, önemli birşeymiş ve dikkat etmem gereken birşey olduğunu söyledi..Siz de dikkat edin arkadaşlar, zorlamayın ve yormayın kendinizi...

geçmiş olsun canım sürekli yat dinlen sen o zaman sakın zorlama yalnız ben 3 gündür hastayım mide bulantısı bazı yiyeceklere karşı aşırı tiksinme ve iştahsızlık sabahtan beri portakal suyuyla duruyorum ama bugün 6. haftayı tamamladım ben de çok iyiydim 3 gündür bu sorunlar başladı maşallah senin benimki gibi olmasın hep iyi ol arkadaşım cidden çok zor hiçbir şeyden zevk almıyorsun yatıyorum sürekli ve halsizim.....

geçmiş olsun canım sürekli yat dinlen sen o zaman sakın zorlama yalnız ben 3 gündür hastayım mide bulantısı bazı yiyeceklere karşı aşırı tiksinme ve iştahsızlık sabahtan beri portakal suyuyla duruyorum ama bugün 6. haftayı tamamladım ben de çok iyiydim 3 gündür bu sorunlar başladı maşallah senin benimki gibi olmasın hep iyi ol arkadaşım cidden çok zor hiçbir şeyden zevk almıyorsun yatıyorum sürekli ve halsizim.....

Ya evi dağınık görmeye falan dayanamıyorum ki..Tabii ki bebişten daha önemli deil ama dayanamıyorum işte..Valla gözüm korkmaya başladı senin de mide bulantını falan duyduktan sonra,bazı yerlerde okudum 5. haftada olmayabilir 1-2 hafta sonra başlayabilir diye, doğruymuş demek ki...Sana geçmiş olsun canım..

evet inşallah senin olmaz ama benim de 3 gündür böyle yoksa süperdim yaa üşütmemeye çalışalım o da etkiliyor canım.. sen de bol bol dinlen 9 ay evimiz çok da parlamasın napalım sağlık olsun ..ben de inanamıyorum 3 gündür saldım resmen bugün dayanamadım toparlandım :)) bu arada altta resim cıkıyor ya bebeğimiz kaç haftalıksa onu nerden yapıyoruz canım yaaa ben de istiyorummmmmmm:))))

canım folik asit aynı şey sanırım vitamin derken.. bu arada ilk 3 ay millet kusuyor tek şey yemiyor annem de öyleymiş hatta... ama bebeğe zararı yok korkmayalım o zaten bizim stoklardan kullanıyormuşş 4.aydan itibaren dikkat ederiz beslememize yalnız benim anlamadığım çok iyiydik neden birden böyle olduk eger mide bulantısı falan olsaydı en basında olurdu ben üşüttük diyorum dikkat edelim canım

ben doktora sordum çok midem bulanıyo dedim oda bana bu hamileliğn normal seyrinde gittini gösterir dedi :9: dalgamı geçti acaba. sen embriyoyu gördünmü yani bebeği.benimki bu hafta gittiğimde görünmedi sadece kese görünüyo.aslında 6. haftada görünürmüş.haftaya geri gel dedi.benim doktor çabuk randevu veriyo.inş. haftaya görürüm.bu arada vitamin dediğimin içinde hem folikasit var hemde b vitamini karışık.günde 1 tane iç dedi.

acaba. sen embriyoyu gördünmü yani bebeği.

evet ben de bugün doktoru aradım o da normal dedi bulantıları falan sordum... ben de çok sevinmiştim rahat geçecek diye ama malesef bizim bebişler kandırdı bizi :)) bana sadece folik asit verdi vitaminlere 4.ay başlayacağız dedi.. ben de sadece keseyi gördüm 20-25 kasım arasına randevu verdi kalp atışlarını dinleyeceğiz benim doktor seninki gibi sık randevu vermiyor ayda 1 kez şimdilik..önceki randevu ultrason içindi bu da kalp atışı için...
mide bulantısı iğrenç bir şeymiş ama yaa ben bu yaşıma kadar hiç yaşamamıştım bulantı miden sağlamdı ama sağolsun bebiş :)))

bu arada baktım şimdi folik asit b vitamini bir arada benimki de canım ... 4. ayda demir e başlıcaz o iğrenç yaa ben 1 kere kullanmıştım sabah aç karnına atcaz çok kokuyor Allahtan o zamana bulantılar geçecek ... ama bizde bazı değişiklikler yapacak :)))

evet inşallah senin olmaz ama benim de 3 gündür böyle yoksa süperdim yaa üşütmemeye çalışalım o da etkiliyor canım.. sen de bol bol dinlen 9 ay evimiz çok da parlamasın napalım sağlık olsun ..ben de inanamıyorum 3 gündür saldım resmen bugün dayanamadım toparlandım :)) bu arada altta resim cıkıyor ya bebeğimiz kaç haftalıksa onu nerden yapıyoruz canım yaaa ben de istiyorummmmmmm:))))

evet napalım, yapcak bişi yok bebişlerin sağlığı için...
canım o çizelgeyi ben www.tickerfactory.com'dan yaptım..anasayfada "Trying To Conceive/Pregnancy" başlığında "pragnancy" seçiosun.Karşına çıkan ekrandan seçip "next" diosun, tekrar çıkan ekrandan seçip yine "next" diosun."Due date" yazan yere doğum yapacağın tarihi yazıyorsun.Alttaki tarihe de bugünün tarihini ve saatini giriyorsun.Karşına çıkan ekrandan "bb code" yazan yerden ilk satırdakini değil de ikinci satırdakini yani şunu:

Uploaded with ImageShack.us gelip profilimi düzenleden çizelge kısmına kopyalıyoruz..işte bu kadar çizelgemiz hazır :))

Back
X