doğum günümde>>>

Engellemeye çalıştığın ve onu sevdiğin halde evlendiyse niye hala peşinde. Artık pişman olmak için çok geç. Yeni bir hayata başlamak için eski defterleri kapatman lazım elbet.
kapatmak istiyorum bir yerden başlamak istiyorum da ben o işte karistirmaşndn korkuyorum ortalığı yapar

O kadar ugrasmisiniz evlenmesin diye o zaman size dönmemis, peki simdi ne istiyor? Karim evde dursun ama sende Sevgilim ol mu? Bakin hic hos durmuyor yazinca bile ama siz konu aciyorsunuz.... Öyle bi okkali cevap verirdimki beni bidaha aklina bile getirmezdi, ama demek sizdende yüz buluYor... Yanlis yoldasiniz biran önce düze cikin...

Sen o evlenirken zorluk çıkardın evlendi ama evlendikten sonra seni arıyo dığumgününde mesaj atıyo...

Sen o evlenirken zorluk çıkardın o evlendi ama sen evlenirken onun sorun çıkarmasından korkuyosun.

Ve o saplantılı sen değilsin

Yok canımm m

Şimdi karşılık verirsen elbette ileride ayağına dolanır.

Senden ne istiyor ki evlenmiş olmuş, bitmiş.

Bence buna alet olma.

Evli bir eski sevgili var, sen onu seviyorsun. Bir başka sevgiliyle evlenmeyi düşünüyorsun. Sen o evlenirken rahatsız ettiğin için onun da seni rahatsız edeceğini düşünüyorsun. Doğru mu anlamışım?

Peki her şeyi bir kenara bırakalım, ne yapabilir ki bu evli adam sen evlenirken, neden korkuyorsun?

kapatmak istiyorum bir yerden başlamak istiyorum da ben o işte karistirmaşndn korkuyorum ortalığı yapar

Neyine başlayacaksın ki..

Hep gizli olan kişi olacaksın.

Hep bir şeyler saklanacaksın, hep içinde öfke olacak bilerek yaptıklarına karşı..

Günahına gireceksin tanımadığın hayatların.. adın sanın ne onu bile yazmak istemiyorum bu ilişkide..

Tüm gemileri yakmışken bir gün adam nikahlı karısını seçecek. O zaman da senden koca bir kalıntı kalacak kendini toplamak zorunda olduğun.

Her şey bu kadar netken nasıl bunları görmek istemez bir insan?

iste dûgûmlendgım nokta ne yapaym?
başka birini seviyorken sevmediğin biriyle evlenmeyi düşünmen hata , eski sevgilinin sana mesaj atmasını sağlayacak yüzü vermen ağzının payını verememen hata ve eski sevgilinden korkman ayrı bir hata

ikisini de bırak önüne bak

Adam evlendi, baktı ki evlilik sandığı gibi değil, hooop evli iken bu gibi şeyler tatlı oluyor ya, yeni bir maceraya yelken açtı ve seni seçti. Akıllı ol!! Yapma, sonrasında eşi öğrenir adam tekrar eşine döner, sen bakakalırsın peşlerinden!!!!

korkuyorum büyük konuşmaktan, kınamaktan. kız evladım var, yarın ne olur bilinmez ama aşktan kimse ölmemiş, ölmez de. bunu söylemek istedim.

size ulaşmasını engelleyin. arkadaşlarınız da gerçekten iyi niyetli ise size ulaşmasına yardım etmemeliler.
onun evde bekleyen bir karısı var, yazıktır, günahtır.
sizden umudu olan bir erkek var ona da yazık.
vebal almayın. temiz, entrikasız yaşayın.

ben ona tehdit ettim.olmayacak şeyleri yaptım pismanm.ve onunda yalanlarla aıleme bir ßekilde ulaşmasından

teşekkürler iyi düşüncenz için

iste dûgûmlendgım nokta ne yapaym?
ne mi yapacaksın?? çok basit uzak dur!! telefonunu değiştir, ortak arkadaşlarına da verme çok lazım değil.. artııı şunu anlamıyorum bu adam salak mı ki senin hayatına müdahale etsin adam evli evliii, eğer senin hayatına müdahale edip senin olası ilişkine zarar vermeye kalksa kendi başı daha çok yanar o bunun farkında sana asla dokunmaz dokunamaz sen de bunun farkına var bi

Tanrı aşkına evli ve hala seni düşünüyor ve ulaşabiliyor..
Gerekiyorsa şehri değiştir kendine gel ve yeni bir hayata başla!

ben ona tehdit ettim.olmayacak şeyleri yaptım pismanm.ve onunda yalanlarla aıleme bir ßekilde ulaşmasından
Allah aşkına düzgün yazın. Anlaşılmıyor. Dönün bir okuyun yazdıklarınızı siz bir şey anlayacak mısınız bakalım.
Ailenize yalan mı söyleyecek? Ne tür yalanlar olabilir bunlar? Aileniz alakasız birinin yalanına mı inanır size mi? Ya da bu söylenecekler gerçekten yalan mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…