- 8 Aralık 2014
- 154
- 53
- 123
- Konu Sahibi zalimsin32
-
kapatmak istiyorum bir yerden başlamak istiyorum da ben o işte karistirmaşndn korkuyorum ortalığı yaparEngellemeye çalıştığın ve onu sevdiğin halde evlendiyse niye hala peşinde. Artık pişman olmak için çok geç. Yeni bir hayata başlamak için eski defterleri kapatman lazım elbet.
merhaba kızlar ,bugün benim doğum günüm eski evlenen sevgilim sanki bana mesaj atmak için saatin 00.00 olmasını beklemis.ve beni aramıs uyuyordum o saatte, çok duygusal bir mesaj çekmiş.{onun böyle yaptığını görünce içim gidiyor.onu çok severken uzak olmak zorundaym biliyorum..mesaja bile en azından teşekkür edemedm etmem.}
`yalnız beni zaman zaman arıyor.kendime yeni bir hayat kurmak istiyorum ama ortalığı karistirmasndan da korkuyorum.o evlenirken ben onu çok huzursuz ettim ama çabalarıma rağmen evlendi.bana bunları yapmaya hakkı elbette yok ama saplantıli bir ben değilim.nasıl bir yoll izlemem gerektiğini bilmiyorum..benim de birgün yuva kurmama engel olurmu.bundan da korkuyorum.beni gerçekten seven sevebleceğm adama bile karşılık veremiyorum.
merak edn kişi için ben 24 yaşına girdim.eski sevgilim 34.evlenmeyi düşündüğüm insan 28 yaşında.yeni hayatıma nasıl başlamalıym
yorumlara doğru düzgün cevap versen diyorumkapatmak istiyorum bir yerden başlamak istiyorum da ben o işte karistirmaşndn korkuyorum ortalığı yapar
iste dûgûmlendgım nokta ne yapaym?
ulaşması mühim değil şu an önemli olan hala sevdiğini söylüyor olman ve hayatında biri olması + eskisinin evli olması
Evli bir eski sevgili var, sen onu seviyorsun. Bir başka sevgiliyle evlenmeyi düşünüyorsun. Sen o evlenirken rahatsız ettiğin için onun da seni rahatsız edeceğini düşünüyorsun. Doğru mu anlamışım?merhaba kızlar ,bugün benim doğum günüm eski evlenen sevgilim sanki bana mesaj atmak için saatin 00.00 olmasını beklemis.ve beni aramıs uyuyordum o saatte, çok duygusal bir mesaj çekmiş.{onun böyle yaptığını görünce içim gidiyor.onu çok severken uzak olmak zorundaym biliyorum..mesaja bile en azından teşekkür edemedm etmem.}
`yalnız beni zaman zaman arıyor.kendime yeni bir hayat kurmak istiyorum ama ortalığı karistirmasndan da korkuyorum.o evlenirken ben onu çok huzursuz ettim ama çabalarıma rağmen evlendi.bana bunları yapmaya hakkı elbette yok ama saplantıli bir ben değilim.nasıl bir yoll izlemem gerektiğini bilmiyorum..benim de birgün yuva kurmama engel olurmu.bundan da korkuyorum.beni gerçekten seven sevebleceğm adama bile karşılık veremiyorum.
merak edn kişi için ben 24 yaşına girdim.eski sevgilim 34.evlenmeyi düşündüğüm insan 28 yaşında.yeni hayatıma nasıl başlamalıym
kapatmak istiyorum bir yerden başlamak istiyorum da ben o işte karistirmaşndn korkuyorum ortalığı yapar
başka birini seviyorken sevmediğin biriyle evlenmeyi düşünmen hata , eski sevgilinin sana mesaj atmasını sağlayacak yüzü vermen ağzının payını verememen hata ve eski sevgilinden korkman ayrı bir hataiste dûgûmlendgım nokta ne yapaym?
yorumlara doğru düzgün cevap versen diyorumaynı şeyi söyleyip duruyosun
takıldı kaldı yeni hayata başlamak istiyorum diyeSaplantılı değil ya ondan :)
ben ona tehdit ettim.olmayacak şeyleri yaptım pismanm.ve onunda yalanlarla aıleme bir ßekilde ulaşmasındanEvli bir eski sevgili var, sen onu seviyorsun. Bir başka sevgiliyle evlenmeyi düşünüyorsun. Sen o evlenirken rahatsız ettiğin için onun da seni rahatsız edeceğini düşünüyorsun. Doğru mu anlamışım?
Peki her şeyi bir kenara bırakalım, ne yapabilir ki bu evli adam sen evlenirken, neden korkuyorsun?
takıldı kaldı yeni hayata başlamak istiyorum diye
teşekkürler iyi düşüncenz içinkorkuyorum büyük konuşmaktan, kınamaktan. kız evladım var, yarın ne olur bilinmez ama aşktan kimse ölmemiş, ölmez de. bunu söylemek istedim.
size ulaşmasını engelleyin. arkadaşlarınız da gerçekten iyi niyetli ise size ulaşmasına yardım etmemeliler.
onun evde bekleyen bir karısı var, yazıktır, günahtır.
sizden umudu olan bir erkek var ona da yazık.
vebal almayın. temiz, entrikasız yaşayın.
herşeyi yaptın korkuyorsun ama hala sana ulaşabilmesine müsade ediyorsun öyle mi?ben ona tehdit ettim.olmayacak şeyleri yaptım pismanm.ve onunda yalanlarla aıleme bir ßekilde ulaşmasından
ne mi yapacaksın?? çok basit uzak dur!! telefonunu değiştir, ortak arkadaşlarına da verme çok lazım değil.. artııı şunu anlamıyorum bu adam salak mı ki senin hayatına müdahale etsin adam evli evliii, eğer senin hayatına müdahale edip senin olası ilişkine zarar vermeye kalksa kendi başı daha çok yanar o bunun farkında sana asla dokunmaz dokunamaz sen de bunun farkına var biiste dûgûmlendgım nokta ne yapaym?
Allah aşkına düzgün yazın. Anlaşılmıyor. Dönün bir okuyun yazdıklarınızı siz bir şey anlayacak mısınız bakalım.ben ona tehdit ettim.olmayacak şeyleri yaptım pismanm.ve onunda yalanlarla aıleme bir ßekilde ulaşmasından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?