- 31 Ekim 2013
- 21.658
- 72.853
- 798
- 41
- Konu Sahibi zalimsin32
-
ulaşsın bakalım neler oluyor.. boşuna korkuyorsun ulaşırsa ailen haklısın evladım deyip sırtını mı sıvazlar zannediyorsun onun canına okurlar belki eşine bile gider mevzu sence bunu göze alabilir mi??ben ona tehdit ettim.olmayacak şeyleri yaptım pismanm.ve onunda yalanlarla aıleme bir ßekilde ulaşmasından
maleşef hızlı cevap veremiyorum.herşeyi açıkça yazdığımı düşünüyorum.bir şey mi sordun göremedim henüzBizim itmemizi bekliyo heralde
maleşef hızlı cevap veremiyorum.herşeyi açıkça yazdığımı düşünüyorum.bir şey mi sordun göremedim henüz
eşi durumu biliyor sessiz kalıyor .yada öyle biliyorumulaşsın bakalım neler oluyor.. boşuna korkuyorsun ulaşırsa ailen haklısın evladım deyip sırtını mı sıvazlar zannediyorsun onun canına okurlar belki eşine bile gider mevzu sence bunu göze alabilir mi??
kimse şu durumda sessiz kalmaz kocasına söz geçiremese bile sana ulaşırdı .benim anlamadığım madem bu kadar korkuyorsun sana ulaşmasına neden izin veriyorsun hoşuna mı gidiyor ?eşi durumu biliyor sessiz kalıyor .yada öyle biliyorum
şöyle kimse ile birliktelik yasamadi ama evlilikten vaz geçsin diye nişanlısına bir kizimiz var diyeceğimı söyledim.aileme bu tür birşey demesi sorun olusturur misalAllah aşkına düzgün yazın. Anlaşılmıyor. Dönün bir okuyun yazdıklarınızı siz bir şey anlayacak mısınız bakalım.
Ailenize yalan mı söyleyecek? Ne tür yalanlar olabilir bunlar? Aileniz alakasız birinin yalanına mı inanır size mi? Ya da bu söylenecekler gerçekten yalan mı?
hiç sanmıyorum bilip de sustuğunu. öyleyse bile bu durum yine de seni ilgilendirmez. kolay kolay sana bişe yapamaz. ama açıkcası ben gerçekten kurtulmak istemediğini düşünmeye başladım. istesen kurtulmak çok basit..eşi durumu biliyor sessiz kalıyor .yada öyle biliyorum
söylesin zamanında kızınız benimle böyle böyle uğraştı desin, ya da daha büyük ifitralar atsın sen kendini savunamaycak kadar aciz misin? yok ya gerçekten bence sen sana ulaşmış olmasından memnunsun evlendiği halde seni unutmamış olduğunu bilmek hoşuna gidiyorşöyle kimse ile birliktelik yasamadi ama evlilikten vaz geçsin diye nişanlısına bir kizimiz var diyeceğimı söyledim.aileme bu tür birşey demesi sorun olusturur misal
Yok öyle bişey deyince ailen sana mı inanacak ona mı? Senin aklın evli olmasına rağmen hala o adamda bence.şöyle kimse ile birliktelik yasamadi ama evlilikten vaz geçsin diye nişanlısına bir kizimiz var diyeceğimı söyledim.aileme bu tür birşey demesi sorun olusturur misal
bir ara gidiyordu hoşuma.şimdi çırkefleşfcek olaylarkimse şu durumda sessiz kalmaz kocasına söz geçiremese bile sana ulaşırdı .benim anlamadığım madem bu kadar korkuyorsun sana ulaşmasına neden izin veriyorsun hoşuna mı gidiyor ?
yani kusura bakma da sen kaşınmışsın çirkefleşirse de haklı yani ama sanmıyorum adam yapamaz çünkü karısından çekinir sonuçta ''evli''.madem kır hattını birşeyini ulaşamasın sana bu kadar zor mu kibir ara gidiyordu hoşuma.şimdi çırkefleşfcek olaylar
hangi ara?? bu adam sana ne zamandır yazıyor ve demek sadece doğumgünüde değil sana ulaşması?? kusura bakma da o zaman sen kaşınmışsın şimdi de korkuyorum mu diyorsun? her neyse yine de beni ilgilendirmez eğer GERÇEKTEN kurtulmak istiyorsa kurtarırsın kendini. dediğim gibi çok basit numaranı değiştir ortak arkadaşlarınla da kes görüşmeyibir ara gidiyordu hoşuma.şimdi çırkefleşfcek olaylar
şöyle basitleştirmeyin ya kendinizidenedim ortak arkadaşlardan dolayı ulaşması hiç zor değil
urfa gibi bir yerde yaşantı yaşadını mi bilmiyorum ama orda genelde kadininin konuşma seçeneği çokta olmuyor.lkadn bana nasıl ulaşsn hem.ben bile ona ulaşamamışkenkimse şu durumda sessiz kalmaz kocasına söz geçiremese bile sana ulaşırdı .benim anlamadığım madem bu kadar korkuyorsun sana ulaşmasına neden izin veriyorsun hoşuna mı gidiyor ?
aldatılan kadın mekan dinlemez canım urfayı da bilirim hem kadın istesin hertürlü bulurdu seni evliliği söz konusu çünküurfa gibi bir yerde yaşantı yaşadını mi bilmiyorum ama orda genelde kadininin konuşma seçeneği çokta olmuyor.lkadn bana nasıl ulaşsn hem.ben bile ona ulaşamamışken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?