- Konu Sahibi zalimsin32
-
şöyle kimse ile birliktelik yasamadi ama evlilikten vaz geçsin diye nişanlısına bir kizimiz var diyeceğimı söyledim.aileme bu tür birşey demesi sorun olusturur misal
evi mi terk edeyim herkesi bırakıp herşeyi unutup yok mu olayımherşeyi yaptın korkuyorsun ama hala sana ulaşabilmesine müsade ediyorsun öyle mi?
Niye bu kadar dramatize ediyorsun ki bu kadar uçuk şeyler yapmana gerek yok ki. sana ulaşmasını engellemek için numaranı değiştir ve her ihtimale karşı onun numarasını engelle sen de başka şeyler düşünmeye başladı hayatını o adama odaklamaktan vazgeçevi mi terk edeyim herkesi bırakıp herşeyi unutup yok mu olayım
hattını kır at gerekirse polise git şikayet et kardeşim çok mu zor ? rahatsız olan insan bunları yaparevi mi terk edeyim herkesi bırakıp herşeyi unutup yok mu olayım
denedim ortak arkadaşlardan dolayı ulaşması hiç zor değil
benim o evliliğe zarar vereceğimi düşünüyorsunz ama öyle değil üçüncü konu evet çünkü hayatımdaki tek pürüz o.o adamla ilgili açtığın 3. konu.. zaten hepi-topu 3 konun var.. aklın hala o adamda, bugün karısını bırakıp gelse hayır demeyeceğinden eminim.. korku falan da kendine söylediğin yalandan ibaret.. önce bunu kendine itiraf et, amacın kurtulmak değil.. kurtulacak olan adam numarasını engellerdi, attığı mesajın nasıl duygusal olduğundan bahsetmezdi..
benim o evliliğe zarar vereceğimi düşünüyorsunz ama öyle değil üçüncü konu evet çünkü hayatımdaki tek pürüz o.
onu bilmiyorsunuz uzak değil ki bulamasn mesele telefon olsa kullanmam tabiYapmayın ya yalan söylemeyin bari ortak arkadaşlarınız gidip evlenmiş adama sizin numaranızı mı veriyor? ya seb evlisin ne istiyorsun bunun numarasını demiyorlar mı hayret yani numaranı değiştir deyince hep aynı o zaman engelle numarasını ulaşamaz sana. Evli adam hangi yüzle gidip arkadaşlardan numara ister. O zaman o arkadaşlarla irtibatı kesin dediğim gibi önceki konulardan da anladığım bu adamın sizi aradığı sorduğu yok hayal dünyasında yaşıyorsunuz aralık ayında açtığınız konuda yaptıklarımdan dolayı görmek istemiyor diyen sizdiniz. Bahaneler üretmeyin tek yapacağız engellemek telden beni arama demek siz tepki vermiyorsunuz ki öyle tabi arar. evi terketmek ne alaka
daha nasıl zarar vermeyi düşünüyorsun?benim o evliliğe zarar vereceğimi düşünüyorsunz ama öyle değil üçüncü konu evet çünkü hayatımdaki tek pürüz o.
evli barklı bi adam nasıl ortalık karıştırıyormuş. evli haliyle sana mesaj yazmaya utanmıyor mu. sen de kendini savunursunkapatmak istiyorum bir yerden başlamak istiyorum da ben o işte karistirmaşndn korkuyorum ortalığı yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?