- 25 Nisan 2009
- 34.338
- 39.807
- 1.123
- Konu Sahibi zalimsin32
-
hayatta her şey karşılıklı işte. aşı gitmemek gerekiyor bazı şeylerde. tehdit etmişsin sen de. şimdi belki aynısını o sana yapackben ona tehdit ettim.olmayacak şeyleri yaptım pismanm.ve onunda yalanlarla aıleme bir ßekilde ulaşmasından
şu adamlar ne yalancı. karısı biliyor muş muş..eşi durumu biliyor sessiz kalıyor .yada öyle biliyorum
yani kusura bakma ama sen de olayların buralara gelmesine çanak tutmuşsun o zaman .bir ara gidiyordu hoşuma.şimdi çırkefleşfcek olaylar
hayır en başta yazılan mesajlar hoşunuza gitmeyip evli olduğunu hatırlayacaktınız.evi mi terk edeyim herkesi bırakıp herşeyi unutup yok mu olayım
aklın kalmış senin
yani bu adam hafiye mi. bulsun. nolmuş. karısı evi barkı yok mu. şimdi ne oluyormuş ona. ben kendimden eminsem istediği kadar bana yazsın çizsin. 2x2 = 4onu bilmiyorsunuz uzak değil ki bulamasn mesele telefon olsa kullanmam tabi
hattınla birlikte ortak arkadaş çevreni de değiştir.denedim ortak arkadaşlardan dolayı ulaşması hiç zor değil
o zamanki şartlar onu gerektirdi.benim okul aile sorunlari vs derken bu hale geldi.bazı şeylerin nasip işi olduğunu unuttukMadem birbirinizden vazgecemiyordunuz,
Neden evlenmediniz?
Neden ayrildiniz?
Şu soruya bir cevap verir misin?
o insana sen ısrar etmiştin ama. evlenme diye. yapma diye . öyle okumuştum.hayırlısı olsun hakkında.o zamanki şartlar onu gerektirdi.benim okul aile sorunlari vs derken bu hale geldi.bazı şeylerin nasip işi olduğunu unuttuk
o zamanki şartlar onu gerektirdi.benim okul aile sorunlari vs derken bu hale geldi.bazı şeylerin nasip işi olduğunu unuttuk
maleşef hızlı cevap veremiyorum.herşeyi açıkça yazdığımı düşünüyorum.bir şey mi sordun göremedim henüz
evet ne değişti şimdi. hevesini aldı mı karısından. bu kadar kısa zamanda. doyumsuz mu bu adam .http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kotu-muyum.777336/
bu sizin konunuz, hatırlıyorum.
1 ayda ne değişti.
bu adam sizden kaçarker neden size ulaşmaya çalışıyor.
linke tıklamadim ama benim konum dur.onlar benim o evlenmeden önce yaptıkları.yani yaklaşık on ay önce yaşadıklarm.şu an ki durum buhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kotu-muyum.777336/
bu sizin konunuz, hatırlıyorum.
1 ayda ne değişti.
bu adam sizden kaçarker neden size ulaşmaya çalışıyor.
bunu SORMUSTUN yani öyle mi.hayır ben de saplantıydm eskiden.O saplantılıymış sen değilmişsin onu diyorum :)
bunu SORMUSTUN yani öyle mi.hayır ben de saplantıydm eskiden.
merhaba kızlar ,bugün benim doğum günüm eski evlenen sevgilim sanki bana mesaj atmak için saatin 00.00 olmasını beklemis.ve beni aramıs uyuyordum o saatte, çok duygusal bir mesaj çekmiş.{onun böyle yaptığını görünce içim gidiyor.onu çok severken uzak olmak zorundaym biliyorum..mesaja bile en azından teşekkür edemedm etmem.}
`yalnız beni zaman zaman arıyor.kendime yeni bir hayat kurmak istiyorum ama ortalığı karistirmasndan da korkuyorum.o evlenirken ben onu çok huzursuz ettim ama çabalarıma rağmen evlendi.bana bunları yapmaya hakkı elbette yok ama saplantıli bir ben değilim.nasıl bir yoll izlemem gerektiğini bilmiyorum..benim de birgün yuva kurmama engel olurmu.bundan da korkuyorum.beni gerçekten seven sevebleceğm adama bile karşılık veremiyorum.
merak edn kişi için ben 24 yaşına girdim.eski sevgilim 34.evlenmeyi düşündüğüm insan 28 yaşında.yeni hayatıma nasıl başlamalıym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?