doğum günümde>>>

ben ona tehdit ettim.olmayacak şeyleri yaptım pismanm.ve onunda yalanlarla aıleme bir ßekilde ulaşmasından
hayatta her şey karşılıklı işte. aşı gitmemek gerekiyor bazı şeylerde. tehdit etmişsin sen de. şimdi belki aynısını o sana yapack

madem bu kadar seviyordunuz neden evlenmediniz?
Adamin karisinin yerinde siz olsaniz ne yapardiniz boyle bir durumda ya da guya evlilik dusundugunuz suanki adam yapsa bunu size?

Arkadasim adam evlenmis gitmis askindan öluyor olsanizda kalbinize gomup gideceksiniz.evli adamlarla su isleri kesin rica ederim cok cirkin.

Ortak arkadaslarim bana derki boyle bir durumda nonu istedi verelim mi.once sana soralim dedik.sizinkiler nasil ortak.arkadas bilemicem.

Bir insan bir seyi hayatindan cikarmak.istiyorsa cok da guzel cikarir.bahanelerin arkasina saklanmaz.esi de biliyor gibi cok rahatsiz edici bir bahanenin ozellikle.

aklın kalmış senin
onu bilmiyorsunuz uzak değil ki bulamasn mesele telefon olsa kullanmam tabi
yani bu adam hafiye mi. bulsun. nolmuş. karısı evi barkı yok mu. şimdi ne oluyormuş ona. ben kendimden eminsem istediği kadar bana yazsın çizsin. 2x2 = 4
irtibatı kesin. kesin dille söyleyin . sizin de aklınız kalmamışsa o adamda tabi

o zamanki şartlar onu gerektirdi.benim okul aile sorunlari vs derken bu hale geldi.bazı şeylerin nasip işi olduğunu unuttuk
o insana sen ısrar etmiştin ama. evlenme diye. yapma diye . öyle okumuştum.hayırlısı olsun hakkında.

Siz eski sevgilinize yüz vermişsiniz çok afedersiniz ama durum bu, sizden cesaret almasa bunu yapmaya yeltenemez yaptı diyelim siz öyle bir konuşursunuz ki son konuşmanız olur ve aramayı bırakın mesaj atmaya cesaret edemez, yapmayın lütfen o kadının yerine kendinizi koyun ne kadar kötü bir durum adam resmen aldatıyor ufak çaplı, görüşmek istemiyorsanız ki en doğrusu bu engelleyin her yerden lütfen ya da hattınızı değiştirin, bu şekilde devam edilirse yuva yıkan kadın olup çıkarsınız

o zamanki şartlar onu gerektirdi.benim okul aile sorunlari vs derken bu hale geldi.bazı şeylerin nasip işi olduğunu unuttuk

Anladım. Neyse olan olmuş artık.
Insan istedikten sonra ulasilmaz olur. Bunu bilir bunu söylerim.
Siz tepkisiz kalırsanız bir yerden sonra vazgeçer.

telefon numaranı değiştirerek.

numaranı değiştir hemen ve aldığın yeni numaradan da alır almaz eski sevgilinin numarasını engelle artık sana ulaşamaz numaranı bulsa bile mesaj atıp arayamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…