Çalışmıyorum 22 yasindayimBunca kırgınlığa rağmen evli kalıyorsanız muhtemelen buna mecbursunuz.Çalışıyor musunuz?Yaşınız kaç?
Çalışmıyorum 22 yasindayim
Nedeni yok hayat şartları diyelim .Neden ya neden.valla üzülüyorum.
Siz şu an layık olanı yaşıyorsunuz farkında mısınız? Adam sizi hiçbir zaman sallamayacak çünkü sevmiyor. Çünkü aldatmış ve affetmişsiniz. Zihniyetiniz çok fena, bu konuda bu kadar geniş olunmaz. Allah akıl fikir versin.Ha diyince bosanilmiyor ben boşanmak için evlenmedim her insan hata yapar. Ama bir yere kadar benimde bildiğim birşeyler var .herşeyde bosanilmaz .çözüm bulmamız lazım. Bizde bulmaya çalışıyoruz .
Allah size akıl fikir versin konuşmalariniza dikkat edin siz benim hayatımin içindemisiniz neler olup bittiğini bilmiyorsunuz saçma sapan konuşuyorsun haadinizi bilin doğru konuşun her affeden genismi oluyor . saygısız siz önce iğneyi kendinize batirrin sonra konuşun . saygısız .Siz şu an layık olanı yaşıyorsunuz farkında mısınız? Adam sizi hiçbir zaman sallamayacak çünkü sevmiyor. Çünkü aldatmış ve affetmişsiniz. Zihniyetiniz çok fena, bu konuda bu kadar geniş olunmaz. Allah akıl fikir versin.
Hanımefendi saçma ne söylemişim ben tam olarak? Bu adam size değer vermiyor çünkü başta siz kendinize değer vermiyorsunuz. Siz kendinizi sevseniz aldatan biriyle beraber olmaya devam etmezsiniz. Bu evliliğe devam etmeniz demek bir daha aldatılmayı göze almanız demektir. Biraz önce bir konu okudum, eşi aldatmış, adam pişmanmış, çok ilgiliymiş, kendini affettirmeye çalışıyormuş, artık her şey farklı olacak, aşacağız bunu diyormuş. Eşinizde böyle bir tutuşma da yok. Bu rahatlığı ona siz vermişsiniz. Dolayısıyla bu yaşadığınız şeyin sebebi de sizsiniz. Çünkü bunu basit, affedilecek bir hata olarak görüyorsunuz. Zihniyetiniz bu yüzden değişik geldi bana. Her insan hata yapar deyip göz yumulacak bir şey değil bu.Allah size akıl fikir versin konuşmalariniza dikkat edin siz benim hayatımin içindemisiniz neler olup bittiğini bilmiyorsunuz saçma sapan konuşuyorsun haadinizi bilin doğru konuşun her affeden genismi oluyor . saygısız siz önce iğneyi kendinize batirrin sonra konuşun . saygısız .
Yani ne yapım benim kızım var onu babasizmi büyütim elimden birşey gelmez tabi ben demiyorum sürekli yaparsa affederim diye sadece ikinciiye şayet böyle birşey yaparsa zaten ben yokum onun hayatında oda bunu bilerek yapmaz diye düşünüyorum .ben demiyorum bana kul köle olsun sadece yanlışıni bilip kırılan kalbimi onarmasi hepsi bu yani çok birşey istemiyorumHanımefendi saçma ne söylemişim ben tam olarak? Bu adam size değer vermiyor çünkü başta siz kendinize değer vermiyorsunuz. Siz kendinizi sevseniz aldatan biriyle beraber olmaya devam etmezsiniz. Bu evliliğe devam etmeniz demek bir daha aldatılmayı göze almanız demektir. Biraz önce bir konu okudum, eşi aldatmış, adam pişmanmış, çok ilgiliymiş, kendini affettirmeye çalışıyormuş, artık her şey farklı olacak, aşacağız bunu diyormuş. Eşinizde böyle bir tutuşma da yok. Bu rahatlığı ona siz vermişsiniz. Dolayısıyla bu yaşadığınız şeyin sebebi de sizsiniz. Çünkü bunu basit, affedilecek bir hata olarak görüyorsunuz. Zihniyetiniz bu yüzden değişik geldi bana. Her insan hata yapar deyip göz yumulacak bir şey değil bu.
Bu çocuğunuz için yaptığınız bir fedakarlık değil, sizin gözünüz kesmiyor ayrılmayı. Bu ayrılan kadınlar çocuğunu sizden daha mı az düşünüyor yani? Kimse babasız büyümüyor. Çocuğunu yine görür isterse. Çocuğun karaktersiz bir adamın yaptığı babalıkla ve mutsuz bir anneyle büyümesi çok da matah bir şey değil. Belli ki huzur fışkıran bir yuva değil burası.Yani ne yapım benim kızım var onu babasizmi büyütim elimden birşey gelmez tabi ben demiyorum sürekli yaparsa affederim diye sadece ikinciiye şayet böyle birşey yaparsa zaten ben yokum onun hayatında oda bunu bilerek yapmaz diye düşünüyorum .ben demiyorum bana kul köle olsun sadece yanlışıni bilip kırılan kalbimi onarmasi hepsi bu yani çok birşey istemiyorum
Ben ne yaptıgimi biliyorum sadece bir şey paylaşmak istedim onuda çok yanlış anladınız herkes kendi hayatina baksın .sonra yargilasin .hayatını .hadi byyy.Bu çocuğunuz için yaptığınız bir fedakarlık değil, sizin gözünüz kesmiyor ayrılmayı. Bu ayrılan kadınlar çocuğunu sizden daha mı az düşünüyor yani? Kimse babasız büyümüyor. Çocuğunu yine görür isterse. Çocuğun karaktersiz bir adamın yaptığı babalıkla ve mutsuz bir anneyle büyümesi çok da matah bir şey değil. Belli ki huzur fışkıran bir yuva değil burası.
Siz hata yapmadınız mı hayatiniz boyunca sizde belki aldatildiniz yada aldattiniz soncuda hata yanlış deme. Affedenleri Allah sever .hiç bir insan hatasız değildir.
Bende sizi anlamiyorum beni kul sevecegine Allah sevsin gerisi boşEskiden çocuğum için boşanmıyorum deniliyordu,
Yeni trend Allah sever mi oldu.
Mahalle yanarken saç taramayın lütfen
Kişilerin özel günlerini karşısındakine kıymet veren insanlar tarafından kutların,
Sizin eşiniz size kıymet vermediğini gözünüze sokmuş zaten.
Cidden siz ve sizin gibi hemcinslerimi anlamakta zorlanıyorum.
Yani ne yapım benim kızım var onu babasizmi büyütim elimden birşey gelmez tabi ben demiyorum sürekli yaparsa affederim diye sadece ikinciiye şayet böyle birşey yaparsa zaten ben yokum onun hayatında oda bunu bilerek yapmaz diye düşünüyorum .ben demiyorum bana kul köle olsun sadece yanlışıni bilip kırılan kalbimi onarmasi hepsi bu yani çok birşey istemiyorum
Bende sizi anlamiyorum beni kul sevecegine Allah sevsin gerisi boş
Peki boşanmak da arşın titrediginide biliyormuydunuzKul'un semediği aşikar da
Kurban olduğumu neden karıştırdınız bu işe onu aklım almıyor.
Boşananı Rabbim sevmiyor mu?
Bu ayet de mi yeni ????????????????????????????
Yapacak birşey yok. Sabrın sonu selametAdam kırılan kalbini de onarmaya çalışmıyor sonuç olarak.
Peki boşanmak da arşın titrediginide biliyormuydunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?