• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum günümü kimse hatırlamadı :)

2 sene benimde kimse kutlamadı bayağı bozulmuştum. Üstelik etrafımdaki insanların doğum günlerini hep ben organize ederdim sonra bende kutlamadım şimdi onlara mesaj bile atmam.

Yasin cok genc oldugu icin bu konudaki hassasiyetini kirginligini anlayabiliyorum. Kendimden ornek vereyim, gecen sene 33 yasima bir ay kala facebooktan dogum tarihimi kaldirdim. Ve tahmin et, elbette ki kimse hatirlamadi, o donem nisanlim olan esim haric😌 ve esim 5 saatlik mesafeden birkac saat icin yanima geldi surpriz yaparak, birlikte kutladik. Kimsenin hatirlamasina ihtiyacim yoktu baska. Cunku kimseye bisey ifade etmedigini biliyordum zaten. Ayrica facebooktan dogumtarihimi kaldirmak yaptigim en dogru seydi.Butun yil tek bir nasilsin demeyip de dogumgunumde facebooktan( cunku bildirim gidiyor) samimiyetsiz bir "iyiki dogdun cnm" lari gormek de bana hicbirsey ifade etmiyor.

Düşüncesiz, kaba şey. İnşallah çok pişman olmuştur yaptığına.
Olur mu o hiç pişman yatağa hiç bir şey olmamış gibi geldi isteğine karşılık vermedim diye birde sahurda bin bir türlü surat afra tafra yaptı ağlattı beni gene Rabbime havale ettim ben onu artık tek dileğim bu zulümden kurtulmam cesaretli olup

Olur mu o hiç pişman yatağa hiç bir şey olmamış gibi geldi isteğine karşılık vermedim diye birde sahurda bin bir türlü surat afra tafra yaptı ağlattı beni gene Rabbime havale ettim ben onu artık tek dileğim bu zulümden kurtulmam cesaretli olup
Yaşadığını en iyi sen bilirsin hep aynı tavırdaysa sen de gardını al.

Doğum günün kutlu olsun kuzum. Nice güzel ve hep iyiki diyebileceğin yılların olsun. Sen onları boşver, sen kendini sev, sen kendini önemse yeter, diğerleri afedersin halt yesin :KK47:

Mutlu yillar mutlu yillar mutlu yillaar sanaaaa

Eklentiler

• Screenshot_2019-05-08-21-55-40-1.webp
    Screenshot_2019-05-08-21-55-40-1.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 84
Back
X