Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2 sene benimde kimse kutlamadı bayağı bozulmuştum. Üstelik etrafımdaki insanların doğum günlerini hep ben organize ederdim sonra bende kutlamadım şimdi onlara mesaj bile atmam.
Yasin cok genc oldugu icin bu konudaki hassasiyetini kirginligini anlayabiliyorum. Kendimden ornek vereyim, gecen sene 33 yasima bir ay kala facebooktan dogum tarihimi kaldirdim. Ve tahmin et, elbette ki kimse hatirlamadi, o donem nisanlim olan esim haric ve esim 5 saatlik mesafeden birkac saat icin yanima geldi surpriz yaparak, birlikte kutladik. Kimsenin hatirlamasina ihtiyacim yoktu baska. Cunku kimseye bisey ifade etmedigini biliyordum zaten. Ayrica facebooktan dogumtarihimi kaldirmak yaptigim en dogru seydi.Butun yil tek bir nasilsin demeyip de dogumgunumde facebooktan( cunku bildirim gidiyor) samimiyetsiz bir "iyiki dogdun cnm" lari gormek de bana hicbirsey ifade etmiyor.
Olur mu o hiç pişman yatağa hiç bir şey olmamış gibi geldi isteğine karşılık vermedim diye birde sahurda bin bir türlü surat afra tafra yaptı ağlattı beni gene Rabbime havale ettim ben onu artık tek dileğim bu zulümden kurtulmam cesaretli olup
Olur mu o hiç pişman yatağa hiç bir şey olmamış gibi geldi isteğine karşılık vermedim diye birde sahurda bin bir türlü surat afra tafra yaptı ağlattı beni gene Rabbime havale ettim ben onu artık tek dileğim bu zulümden kurtulmam cesaretli olup
Doğum günün kutlu olsun kuzum. Nice güzel ve hep iyiki diyebileceğin yılların olsun. Sen onları boşver, sen kendini sev, sen kendini önemse yeter, diğerleri afedersin halt yesin