• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum günümü kimse hatırlamadı :)

Mutlu yıllar canım, en mutsuz günün bu oldun bundan sonrakiler inşallah gönlünce geçer. Bundan sonra kimseninkini kutlama sen de.:sinirli::KK62:

Niye öyle dedin?:KK57:
Ap açık doğum günümüde orucumuda zehir etti ağlattı açıkça bu kelimeyi söyledi geç kalmaması gerektiğini söylemiştim msj attim diye geldi evde bağırdı çağırdı şimdide bana aldığı pastayı afiyetle yedi ben de sinirden odama çekip mide ağrısıyla cebellesiyorum böyle yani

Ap açık doğum günümüde orucumuda zehir etti ağlattı açıkça bu kelimeyi söyledi geç kalmaması gerektiğini söylemiştim msj attim diye geldi evde bağırdı çağırdı şimdide bana aldığı pastayı afiyetle yedi ben de sinirden odama çekip mide ağrısıyla cebellesiyorum böyle yani
Kendisi yesin boku:sopa:

Acayip moralim bozuk. Çok kırıldım çevremdeki insanlara. Cuma günü benim doğum günümdü. Ama bir allahın kulu , çevremdekiler doğru dürüst kutlamadı. Önemsizmişim gibi hissettirdiler hiç birşey yapmadılar kendi pastamı bile kendim aldım, ben böyle şeyleri önemsiyorum. Kimisi doğum günü kutlamaktan hoşlanmaz ama ben seviyorum.

Sınıftaki arkadaşlarımdan bir kutlama bekledim. Ki hep sınıfça herkesin doğum gününü kutlarız genelde. Bana gelince birşey yok. Diğer tüm arkadaşlarımın da doğum günlerini kaçırmam hep ufak jestler yaparım. Bunları karşılık beklediğim için yapmıyorum yanlış anlaşılmasın. Değer verdiğim sevdiğim insanların özel günlerinde onları daha da sevindirmek isterim.

Ama nedense iş bana gelince herkes ortadan kayboluyor. Düşünüyorum insan ilişkilerime de dikkat eden biriyim. Kimseye kötü söz söylemem kalplerini kırmamaya özen gösteririm. Yani kötü bir insan olduğumu da düşünmüyorum. Kuzenlerim bile kutlamadı doğum günümü.

18 yaşındayım. Neden diye soruyorum kendime. Kötü bir insan mıyım? Neden kimse değer vermiyor bana . Anlamıyorum. Bu durum beni gerçekten çok üzüyor. Çevremdeki herkes bir gölgeden ibaret. Cuma günü gerçekten çok mutsuzdum. Yataktan hiç çıkmadım. En son akşam pasta aldım babam ve kardeşimle kutladık. Öyle yapmacık ve sıradan bir gündü ki. Halbuki onların doğum günü olduğu zaman mutlu olmaları için ve benim için değerli olduklarını bilmeleri için sabahtan akşama tüm güzellikleri yapıyorum.
Öncelikle nice güzel yaşlara, dogum gününüz kutlu olsun.

Üzüldügünüz konuya gelince, çevrenizde insanları sizin için eyleme gecmeye iten organizasyon ruhu saglam bi insan yoksa ve siz nasıl desem standart bi insansanız herkesle iyi olmanız pek bi seyi degistirmiyor malesef o yaşlarda.

"Aa haftaya X'in doğum günü, ee napıyoruz şimdi?" diyerek kıvılcımı çakacak bi insan varsa gerisi geliyor mesela, yoksa böyle kalp kıran durumlar ortaya cıkabiliyor.

Bi de tabi o yaşlarda insanlar sevgisine zaten sahip oldukları insanlar için değil sevgisini kazanmaya calıstıkları insanlar icin bi seyler yapıyorlar. Yani siz hep iyiyseniz sizden elde edecekleri bi şey, sizi mutlu etmeye ugraşmalari için bi sebep kalmıyor. Ama onlara cok da ilgi göstermeyen Pelinsu'ya süpriz yapıp instagramda "en iyi dostum, canım arkadasım Mervelerle delirmeceler" postlarından birine konu olmak her zaman daha cazip. Hatta genel olarak göstermeye ve show yapmaya elverisli olan her sey daha cazip, siz standart bi insansanız derken de bunu kastediyorum işte.

Özetle ergenlik zor, sinir bozucu ve sosyal medyada show businesstan ibaret bugünlerde malesef. Canınızı sıkmayın, lise çok karma bi yapı, daha üniversiteye gideceksiniz, işe başlayacaksınız, birkaç yeni yaş sonra denginiz insanlarla daha sakin ama daha cok deger gördügünüz bi cevreniz olacak zaten.

kıyamam

sen de kimseyi kutlama bundan sonra

insanlar kafalarında diğer insanları kategorize edip ona göre yüksek skaladaysan sana değer veriyor hastalıklı bir düşünce ama öyle.

doğum gününde yalnız kalmış bi arkadaşımı dışarı çıkarmıştım pasta yedik birlikte falan. ve o sene kutlamadı bile. karşılık almak için yapmamıştım ama insan biraz da vefalı olur. bu bikaç senedir böyle gitmişti. ve ben de bir daha onun da kutlamadım geçti gitti artık umrum da değil.

böyle şeyleri ben de takmazdım ama takmak lazımmış. çok mütevazi olma gerçek sanırlar öyle bişey işte.

Üzülmeyin 30 a merdiven dayadım. Ailem hariç kimse doğum günümü kutlamadı. Hatta bazen unuturlar. :)
Küçükken anneme doğum günü kutlamak istiyorum diye zırlamıştım kadında pudingli petibör pasta yapıp üstüne ceyran mumu dikmişti. 😂 bunu asla unutmam. 😂

Düşüncesiz, kaba şey. İnşallah çok pişman olmuştur yaptığına.

18 yas okadar guzel kı :)
dogum gununuz kutlu olsun her yılınız bır oncekınden daha guzel olsun :KK36:
32 bucuk yasımdayım :D bu yıllar ıcerısınde yasadıgımdan ogrendıgım bırsey varsa kımseye hakettıgınden fazla onem vermemek , o onemı hakedenlere haksızlık olur. mesela sıze haksızlık olmus kendı kendınıze de haksızlık etmıssınız neden ? sızın kadar sıze onem vermeyenlere onem verdıgınız ıcın... tabıkı onem verın deger verın ama bukadar cok degıl cok icap ederse dogum gunun kutlu olsun der gecersınız okadar

aılenıze de kırıldıgınız konuyu belırtın derım acaba yeterınce buyudugunuzu dusundulerı ıcın mı kutlamadılar pek takılmayacagınızı mı dusunduler anlayın hem bu konularda hassas oldugunuzu bılırse ınsanlar ona gore davranırlar

cok fazla mutevazı davranmayın etraf buna ınanır bunu bılır ne ıstıyorsanız ne beklıyorsanız soyleyın acık acık aıleız yakın arkadaslarınız sonucta :)

Bugünde benim doğum günüm, dün annem aradı doğum günün kutlu olsun diye.. Anne dedim niye acele ettin doğum günüm yarın. Ay bugün sanmıştım diyor. Bankalardan vs. Bi kaç mesaj gelir. Eşim dünden tripliydi bana kesin kutlamaz. Önceleri faceden gelirdi kutlama mesajları. Faceden sildim doğum günümü artık oda yok. Çocuklara söylemedim bugün doğum günüm diye. Bilselerdi bi resim yaparlardı bana. Üzülme hayat bazen böyle işte..

doğum gününn kutlu olsunnn nıce sağlıklı mutlu huzurlu günlerin olsun...:sampiyon::KK73::KK72::KK71:
haklısın..bundan sonra sende unut..ailen varsa gerisi pek mühim değil.

inan bana kimse için degmez bebegim hiç bir zaman kendınden fazla
kimseye değer vermeyeceksin bu hayatta ,
ben senden çok büyüğüm inan halaa insanlara verdiğim değer yüzünden
bu yaşa geldim halaa hayal kırıklılığı yaşıyorum ,
yuhh olsun bana diyorum ,

sen herşeyi bir kenara koy ve bir daha hiç gelemeyeceğin 18 yaşının tadını çıkar ,

NİCE MUTLU SENELERE GÜZEL KIZ :-):-):-)

Doğumgünün kutlu olsun. Nice mutlu, sağlıklı, başarılı yaşlar..:KK50::KK15:

Sen pastaya takılıp yakılan bir mumdan, yapmacık bir ritüelden daha değerlisin. He bazen yapmacık da olsa yapılması hoş bir jest ama olmayınca karalar bağlanacak bir olay değil. :KK66:
Sen kendine değer vereceksin. Karşıdaki belirlemeyecek. :KK39:

Git kendini şımart. Böyle zamanlarda ben kendime hediye alıyorum.. :KK48:

Benim doğum günümü artık kutlamasalar keşke ya :KK43:1 yaşından beri bende bir doğum günü lanetiyle uğraşıyorum 1 yaşına girince annem büyük bir parti yapmış tüm sülale o günden sonra benim her yıl doğum günümde başıma toplaşıyorlar asla unutuklarını es geçtiklerini görmedim mimlendim resmen 30 yaşına girdim 50 yaşına girince mezardan kalkıp gelirler yine doğum günümü kutlarlar sinirimi bozuldu yine ya :KK61:

Tek tek teşekkürler yazamıyorum ya ama çok sağolun iyi ki varsınız

Yeni yaşın hayırlı olsun prenses :KK200:
Hiiiççç üzme kendini, hayatın en güzel zamanlarındasın
İnsanları fazla önemseme, önemli olan sensin, bu güzel yılların tadını çıkar
Keyifle, mutlu yaşamaya bak, hedeflerine doğru yürü, hayat böyle şeylere üzülmek için çok kısa
Pırıl pırıl, mutlu bir ömrün olsun inşallah

Back
X