Dogum günümü kutlamadı ya :((

ahso

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2013
362
65
68
Kocaeli
Kızlar dün benim doğum günümdü. Ama eski sevgilim kutlamadı ve bu benim çok zoruma gitti. Şimdi diyeceksinız eski sevgili bu kutlamak zorunda mı diye ama ben onunkini kutlamıstım hem de gece yarısından sonra aramıstm değer verdiğimi göstermiştim yani . Çok zoruma gitti valla belki saçma ama durum bu. Neden verdiğim değerin yarısını bile göremiyorum ki ben ya? İyice gözden çıkarmış beni anlaşılan oysa ben hala çok seviyorum onu belki tekrar birleşiriz diye umutluydum ama son umut kırıntısını da yok etti doğum günümü kutlamayarak. Of hiç değer vermemis bana ya insan en azından o benimkini kutladı ayıp olmasın diye kutlar ya moralim çok bozuldu :( :(

siz onunkini neden kutladınız ki?

ben olsam ben de kutlamazdım :ssz:

Volkan konak "sen elmayı seviyorsun diye,elmada seni sevecek değil ya"

Ayrıldığın adı üzerine eski sevgilin senin doğum gününü kutlamak zorunda mı canım,kutlayacak olsa zaten ayrı olur muydunuz,karşılık bekliyorsan madem sen de kutlamasaydın..

adı üstünde eski sevgili... bak işte umudunuz varmış az da olsa o da demek ki istemiyo sizi artık umutlandırmak istememiş ve işe yaramış hiç umudunuz kalmamış artık...
o kutladı ayıp olmasın ben de kutlayım deseydi şimdi hala onu bekliyo olurdunuz

Son düzenleme:
Ayrilmissin adi ustunde eski sevgili neden kutlasin ki sen sevdigin icin kutlamissin ama o kutlamak zorunda degil ki bana garip geldi yani :/

adı üstünde "eski" sevgili yani kutlaması saçma olurdu

Bu duyguyu çok iyi bilirim. Her şeyin bitmiş olduğunu bilsen bile içinde bi umut kırıntısı oluyor kutladığı zaman. Tekrar barışma ihtimalimiz var mı diye. Sanırım seni umutlandırmamak için hiç oralı olmamış :(

Bende eski sevgilimle ayrıldıktan kısa bi süre sonra doğum gününü kutlamıştım. Ve uzunca bi cvp yazmıştı, benim yazmamı beklemiş sanırım. Ama sonucunda o saatten sonra anlamı yoktu tekrar barışmamın. Ve şimdi aradan uzun süre geçti benim doğum günüme çok az kaldı. Aylar sonra ilk defa msj attı geçen ve cevap vermedim. Doğum günümü kutlayacak mı diye bi merak var içimde ama beklentim yok. Önemsiz artık çünkü. Ve olayın iyi tarafından bak, eğer kutlasaydı o umut hiç ölmeyecekti. Artık kendi yoluna bakabilirsin. Hayat değmeyecek birilerini beklemek için çok kısa :112:

Kızlar dün benim doğum günümdü. Ama eski sevgilim kutlamadı ve bu benim çok zoruma gitti. Şimdi diyeceksinız eski sevgili bu kutlamak zorunda mı diye ama ben onunkini kutlamıstım hem de gece yarısından sonra aramıstm değer verdiğimi göstermiştim yani . Çok zoruma gitti valla belki saçma ama durum bu. Neden verdiğim değerin yarısını bile göremiyorum ki ben ya? İyice gözden çıkarmış beni anlaşılan oysa ben hala çok seviyorum onu belki tekrar birleşiriz diye umutluydum ama son umut kırıntısını da yok etti doğum günümü kutlamayarak. Of hiç değer vermemis bana ya insan en azından o benimkini kutladı ayıp olmasın diye kutlar ya moralim çok bozuldu :( :(

Kardeş milletin kocası kutlamayıp kıçını dönüp yatıyor sen eski sevgili kutlamadı diye üzülüyorsun. Beterin beteri var haline şükret dostum diye şarkı söylerim kısık sesimle bak. Yaparım!

Demek ki onun seninle barışma gibi bir umudu yokmuş gayet açık bence..:42:

Back
X