Doğum günümü kutlayıp kutlamaması önemli mi?

Annesine ne sizin doğumgünüzden ya? Ben dayımın halamin bile doğum gününü kutlamam. Dert mi yani?
Bu kadar beklenti içinde olmak seni yorar . İşin içine beklenti girince zaten güzel giden ilişki de bozulur. Sen 'hastam vardı niye aramadi' dersin, o 'elimi bile opmedi' der, sen 'iyi anlaşmıştık bir daha evine çağırmadi' dersin, o 'bak geldi ama sofra kurulurken kalkmadı, gördün mü' der.
Örnekler çoğaltılabilir.
Sıfır beklenti,sonsuz mutluluk demisler. Kutlamasin yani, dert değil
 
Annesi benimle tanışmadan böyle beklentiye girdiğinden böyle şeylere önem veriyor demek ki diyerek beklentim oluştu 🤷🏻‍♀️
o kaynana, kaynanalığın verdiği yetkiye dayanarak :KK48: bir sürü şey bekleyebilir.
siz aşağıdaki yorumu aklınızdan çıkarmayın bence. önyargılı olmayın ama mesafeyi azaltır samimiyetin dozunu kaçırırsanız :bicak:
Bu kadar erkenden yüz göz olmayın. Daha evlilik bile yok. Sonra kötü olacaksınız zaten. Süreyi kısaltıyorsunuz. 🤦🏼
 
Keşke hemen atlamasaydınız. Ben olsam tanımam etmem nasıl tebrik edeyim derdim. Onlar benle tanışmaya çalışsın yani. Yarın öbür gün evladımın 4 aylık sevgilisinden de tebrik beklemem gerçekten
 
yalnız o işler öyle olmuyor. :KK53:
erkek anaları bekler gelin adayı beklentiye giremez.
tez zamanda öğrenirseniz üzülmezsiniz.
sen erkek anasi olmasan ben simdi bi dumduz giderdim hepsine ama sana dua etsinler :KK70:

konu sahibi bosver kutlamamasi daha iyi.
 
içinden gelirse kutlar
Kutlamazsa da çok takmazdım ben olsam
Daha çok yenisiniz
Siz önce karşınızdaki kişiyi tanımaya bakın.
 
Uzak durun!!! Kaynana ile olaylar ciddilesmeden tanismayin!!! Tecrube ile sabit
Nedenini sorabilirmiyim?
Ben mesela sevgilimin annesi ve ablasiyla tanistim giderim her ay kisa oturur kalkarim. Ben sirf ailesi nasil insanlar diye tanismak istedim gormek istedim cunku sevgilim turk degil.
 
Nedenini sorabilirmiyim?
Ben mesela sevgilimin annesi ve ablasiyla tanistim giderim her ay kisa oturur kalkarim. Ben sirf ailesi nasil insanlar diye tanismak istedim gormek istedim cunku sevgilim turk degil.
Türk degilse tabiki olabilir hakkinizda hayirlisi olsun.
Ben kendi tecrubemden bahsetmek istedim ama cidden uzucu. Tr de anneler ve gorumceler malesef gelinlere iyi davranmiyorlar. Ben iftira yalan dolan hersey gordum esimin ailesinden. O yuzden cevremdeki herkese soylerim. Aileler biraraya gelinip tanisilsin. Bi basina anasinin kuzusu kizlar sevdigim insanin ailesi diye tanismaya gidiyor, sonra tum aileyle bibasina ugrasiyor. Sartlar esit olsun iki tarafinda anasi babasi basinda tanismalarin cok daha yerinde oldugunu dusunuyorum. Hem olay ciddiyet kazaniyor oyle kaynana gorumce tanimis oluyosunuz.
 
Siz kutlamissiniz o da kutlamali elbette.
Ben 4 yillik sevgilimin annesinin dogum gununu hala bilmiyorum gecen gün yaşını öğrendim ne kadar ilgisizmisim :KK70:
12 yıllık kocamın annesinin doğum gününü bilmiyorum, gerek var mı? O da benimkini kutlamasın -ki kutlamıyor da - öff ne gereksiz beklentiler ya bayramını tebrik ederim olur biter. Bir de böyle ekstra işlere herkes ne meraklı
 
Kayınvalimdemle nişan süreci dahil eşimle selam göndermeli iletişimim vardı. Evlendikten sonra kendisi zariflik yapıp doğum günümde aradı ve kutladı. Ben de eşim aradığında hoparlör ile araya dalıp kutladım o kadar. Sevgililik için fazla hızlı değil misiniz?
 
Ya daha 21 yasindasin. Gezme tozmanin zamaniniyken, kv'de ile ograsiyorsun. Yazik ya. Adam sevgilisi ile zaman gerçirecegine "anami ara" diye zarf atiyor. Ondan sonra "esim eskiden böyle degildi' oluyor. Yaa degildi.

26 yasinda iki bebe ile konu açarsin artik "anasindanda danasindanda biktim artik, bosanmak istiyorum" diye.
 
Herkese merhaba, eylül ayından beri güzel giden bir ilişkim var. İkimiz de 21 yaşındayız. Sevgilimle yaklaşık 4 aylık ilişkim varken annesinin doğum günüydü fakat biz annesiyle tanışmamıştık. Çiçek falan yollamak istedim ama siz gönderme dediniz :) daha sonra sevgilimin annesi, acaba sevgilin doğum günümü kutlayacak mı diye sorunca ben de samimi bir mesaj attım ve o da içtenlikle cevap verdi. Geçen hafta biz ilk defa birkaç dakika kapı önünden tanıştık sayılır yine güler yüzlüydü. Hani böyle olunca ben bi beklentiye girdim sanırım aramızda bir sorun olmadığını düşündüğüm için. Annesinin doğum günümü kutlayıp kutlamaması sizce önemli mi :) ?

Herkese iyi Ramazanlar diliyorum.
Niye bu kadar doğum günlerine takıksın.
Cevabım önemli değil.
 
ah ah aileleri tanımadığınız günleri çok özleyeceksiniz, evliliğe tövbe etmiş biri olarak derimki en iyi eş ailesi hiç olmayandır.
 
X