Doğum günümü kutlayıp kutlamaması önemli mi?

Uzak durun!!! Kaynana ile olaylar ciddilesmeden tanismayin!!! Tecrube ile sabit
ben öyle yaptım ama benimki de sürpriz yumurta çıktı. cicim ayları evlendikten sonra bitti. daha erken tanışsaydım gerçek yüzünü görüp evlenmem diye tanıştırmadı bence eşim.
 
Ay bu bildiğin kaynanayla flört etme 🤪
Çok gereksiz
Çok başın ağrıyacak sonra
 
Sizden kutlama beklediyse artık çok geç oda kutlamalıı😅
 
Ben eşimle 7 yıllık bir ilişkinin ardından evlendim nişanlanacağımız sene annesi ile ailelerimizin tanışacağı günden bir ay falan öncesi tanıştım ama sadece tanıştık telefon görüşmesi falan yapmadık.. Nişandan sonra nadir telefon görüşmelerimiz oldu.. Kayınvalidem çok istiyordu sürekli girip çıkayım evlerine telefonla irtibatta kalalım falan ama ben çok hoşlanmıyorum böyle şeylerden. Evlendim 3 yıl oldu aramız gayet iyi şuan.. Yani biz erken tanışmamakla birşey kaybetmedik herşey gayet iyi ilerledi

Şimdi siz 4. Ayda tanıştınız artık şu saatten sonra yok onu niye böyle yapmadı beni niye aramadı, aaa ne giydi, oralara gitmeyin falan gibi şeyler başlayabilir hazır olun.. Hele tartışırsınız falan sizi arar birşeyler birşeyler işte.. İlişkinize dahil oldu artık.. Bu iyi birşey mi ben bilemedim.. Hem ne olacağınız belli değil bile..Doğum gününüzü de kutlaması lazım artık diye düşünüyorum ama gereksiz şeyler bunlar.. Benim gibi 7. Yılda olmasa da 😂 işler biraz daha ciddileşince tanışsaydınız keşke.

Böyle kayınvalideli işler için çok küçüksünüz yaaa 🤔
 
Son düzenleme:
X