• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum gününe gidilir mi

cok mu gerekli ? gencecik insan ölmüs ve bu esinizin ablasi. ben olsaydim gitmezdim. ki yakin arkadasim dedigim insan da zaten cagirmazdi bile acimi anlayip. dogum gününe davet etmezdi - esinizin ve kayinvalidenizin yerine koyun derim kendinizi. en iyi karari yine siz veririsiniz

Siz saygimin olmadığımın nerden çıkardınız pardon siz yorum yapmayın gerek yok!!
Şu yorumunuza bakın... sizin hiç bir şeye saygınız yok belli ki... Ama hatırlatırım bu platformda kimin yorum yapıp kimin yapamayacağına müdahale edemiyorsunuz. Gencecik bir kadın ölmüş daha 40ı çıkmamış. Derdine düştüğünüz şeye bakın! Pes.

Kaybetmedim cok şükür Allah'ım korusun.
Başınız sağolsun öncelikle, tabikide haklı yaniniz var. Ama malesef hayat devam ediyor bu kacinilmaz. Sizin icin hayat duruyor diye onlar için duramaz ki bı iki saatten bişey olmaz. O zaman durup devamli hayat boyu yas mi tutulsun? Bilmiyorum Allah göstermesin ama saçma geliy
Teşekkür ederim. Şu an geriye dönüp bakınca normal geliyor tabii ki.. Ama o dönem batıyordu işte bana etrafta kahkaha atan insanlar... İnsanın canı cayır cayır yanarken evet hayat dursun istiyor bir süre. Tamam iş arkadaşlarım düşüncesizlik etmemiştir de ben çok hassasmışım olabilir. Bu tartışılır. Ama en yakınının eşinin iki saat ya da 2 dk fark etmez mecbur olmadığı bir eğlence ortamına gitmek istemesi çok saygısızca... Kaldı ki benim görümcem yok olsaydi 25 yaşında vefat etmiş, Karnında bebeği ardında bıraktığı 1 yaşında bebeği... Ben belki eşim kadar yas tutar günlerce ağlardım. Ne doğum günüsü ya..

Şu yorumunuza bakın... sizin hiç bir şeye saygınız yok belli ki... Ama hatırlatırım bu platformda kimin yorum yapıp kimin yapamayacağına müdahale edemiyorsunuz. Gencecik bir kadın ölmüş daha 40ı çıkmamış. Derdine düştüğünüz şeye bakın! Pes.
Siz kimsiniz ki banayorum yapıyorsunuz saygısız seviyesiz olan sizsiniz size kalmadı dediğim gibi yorum yapmak burd çıkın ve girmeyin sizin gibisine gerek yok

Hanımlar yine fikirlerinize ihtiyacım var. Bu pazr en yakın arkadaşımın oğlunun 1 yaş doğum günü var ve doğum gününe çağırdı. Gorumcemin vefat edeli de tam o gün 1 ay olacak. 2 gün önce de gorumcemin doğum günüydü 2 gün önce vefat eden gorumcemin doğum gününde aglayip dualar okurken şimdi pazar günü kutlamaya gitmek olur mu arkadaşıma da bişey diyemedim ama ne yapmalıyım
Gidin , gittiniz diye üzüntünüz bitmeyecek , errafa göre yaşamayın ,ne derler diye diye yaşanmaz .Kimse kimseye hesap soramaz.

Gidin , gittiniz diye üzüntünüz bitmeyecek , errafa göre yaşamayın ,ne derler diye diye yaşanmaz .Kimse kimseye hesap soramaz.
Teşekkür ederim ben zaten gitme taraftarı değildim kayinvalidem eşime ayip olur diye ama eşim sen git kzimizla deyince arada kalmistim

Gidin bence fotolara girmeyin paylaşım yapmayın ama gidin ne olacak hayat devam ediyor günün sonunda öyle değil mi benim teyzem ananem öldükten bir ay sonra görünce sinin oğlunun nisanina gitti xok sevdiği insanlae olduğu için olabilir kimseyede gittinizi söylemeyin

Hanımlar yine fikirlerinize ihtiyacım var. Bu pazr en yakın arkadaşımın oğlunun 1 yaş doğum günü var ve doğum gününe çağırdı. Gorumcemin vefat edeli de tam o gün 1 ay olacak. 2 gün önce de gorumcemin doğum günüydü 2 gün önce vefat eden gorumcemin doğum gününde aglayip dualar okurken şimdi pazar günü kutlamaya gitmek olur mu arkadaşıma da bişey diyemedim ama ne yapmalıyım
Eğer siz istiyorsanız olur ; istemiyorsanız olmaz.Neden sorduğunuzu anlayamadım ben?Etrafa ayıp olur dersindeyseniz dg gittiğinizi söylemezsiniz kayınvallideye falan.Siz gerçekten hala üzüntülüyseniz ve içinizden gelmiyorsa gitmezsiniz,arkadaşınız elbette bunu anlayacaktır.Siz içinizden geleni yapın.

Siz kimsiniz ki banayorum yapıyorsunuz saygısız seviyesiz olan sizsiniz size kalmadı dediğim gibi yorum yapmak burd çıkın ve girmeyin sizin gibisine gerek yok
Siz en iyisi yazdığımı bir daha okuyun. Tekrar tekrar yazmayayım djjdkdkdkk🤣

Back
X