• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum gününe gitmek istemiyorum. Sizce?

redvelvetcake

Ne mutlu Türk'üm diyene!
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
11.071
11.547
498
Kızlar bizim dörtlü bir kız grubumuz var, ama her grupta olur ya iki kişi daha yakındır, bizim de öyleydi iki iki. Eklediğim resimde durumu tasvir ettim :KK70:

Yazın herkes kendi ailesinin yanına gitti, biraz bağlantı koptu aradı aramadı meselesi oldu, herkes kendi kankasıyla normal ilişkisine devam etti ama aradaki iletişim sarsıldı, falan filan. Bir ay önce diğer ikili olan olaylardan dolayı benim kankamı arayıp özür dilediler, çünkü kız aramadı diye cok ustune gitmişlerdi. Neyse, sonuç olarak olay çözüldü, küslük kalmadı. Biz de kendi aramızda konuştuk ve eskisi gibi görüssek de çok da özelimizi anlatmayalım ama aramız bozulmasın dedik.

Olay şu ki, geçen gün kankam dedi ki "hadi 4 numaraya sürpriz yapalım, doğum gününü ben kutlamayı unutmuştum, pasta alıp gidelim" (4 numara, yakın arkadaşımın kankasına yani, yeşil renkli olan) gecen hafta dogum gunuydu. Hem dogum gunu icin hem de aradaki soğukluğu da biraz eritiriz, nezaket icabı, tatlı bir sürpriz olur diye dusunduk, çünkü herkes döndükten sonra toplu bir görüşme de olmamıştı.

Kapıyı açtı bizi görünce suratı asıldı resmen, aa siz mi geldiniz dedi, üfledi mumları ben pastayı keseyim dedi gitti. Oturduk yiyoruz pastayı, bir ara kız iceri gitti biz de neden böyle falan dedik muhabbet de dönmüyordu yarım saat oturduk kalktık. Açıkçası çok bozulduk, çok soğuk davrandı...

Bugün de benim yakın arkadaşım mesaj attı (lacivert renkli olan) doğum günü organize ediyormuş, işte şu şu sen pastayı yaptırın, ben balon alacağım falan filan. Bu doğum günü programına benim kankamı çağırmamış bu arada. Bizim dörtlü gruptan gayet aşkım diye konuşup neden benim kankamı çağırmıyorlar, doğum gününü kutlamamış olabilir, ama yine de nezaket icabı o gün pasta alıp gittik. Olay buysa uzatmamak lazım. Yok yazın olanlarsa neden özür dilediler, neden bu sahte samimiyet?

Düşünüyorum, kızın (no.4) bana bir garezi yok aslında, hatta bayramda aradı yarım saat muhabbet ettik, gayet iyi konuştu ama neden o gün öyle davrandı, kaldı ki garezi bana olmasa bile o gün nezaketen de olsa sıcak davranabilirdi, madem soğuk davranacak o zaman neden öncesinde benim kankamı arayıp yine eskisi gibi olalım diye özür diledi.

Doğum gününe gitmeyi asla istemiyorum. Kızın bana direkt bir şeyi olmadı ama o gün öyle davranınca çok sinirim bozuldu gerçekten, ayrıca çok ikiyüzlü davranıyorlar midem bulanıyor artık bu içten pazarlıklı hallerden.

Not: normalde böyle kanka, benim kankam bilmem ne diye konuşmam da kişiler karışmasın diye bu şekilde yazdım:)

Eklentiler

• Paradoks.webp
    Paradoks.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 495
Son düzenleme:
Ben böyle insanlarla kesinlikle değil doğumgünü kutlamak yanyana bile gelmekten nefret ediyorum.
Benim üniversitede tüm arkadaşlarım neredeyse böyleydi, arkadaş diyorum ama şuan hiçbiriyle görüşmüyorum gerçi o ara da öyleydim okulda sadece merhaba merhaba sohbet, çıkınca hiçbir şekilde.
Herneyse, bu tip insanlar çevrede olunca insan her türlü üzülmeye kırılmaya mahkum gibi duruyor. Sürekli bir olay, sürekli bir kargaşa anlaşmazlık. O yüzden bence canın ne istiyorsa onu yap, haz etmiyorsan gitmek istemiyorsan gitme. Öyle daha çok rahat olur kafan..

1 numarali musluk havuzu 4 saatte 2 numarali musluk 3 saatte dolduruyorsa 4 numarali musluk kaç saatte doldurur ? Deseydin daha basit işlem olurdu:110:
Bi şey anlamadim ama hepinizin ad günü kutlu olsun :KK52:

Resim çok tatlı olmuş ya :D

Bence onlardan dost olmaz, düşman hiç olmaz. En iyisi nötr bir şekilde gittikçe arayı açmak. Çünkü iyi birilerine benzemiyorlar anlattığınız kadarıyla.

Arkadasliklarda ne cok bozuldu!
Eger dogum gunu olacak kisi ve sizin arkadasinizdan sogukluk, samimiyetsizlik hissediyorsaniz gorusmeyin.
Boyle arkadaslik iliskileri insanlara stres ve huzursuzluktan baska bir sey vermez...

Arkadaşlar gayet açık anlattım, hem numara hem isim hem resim üstelik renkli:) Bir kişi anlamadım dedi diye anlamadım diyorsunuz. Sarih bir dille yazdım.

Çok güzel olmuş resim ahahahahahahaha bayıldım :) Yani ben senin yerinde olsam yakın arkadaşın kankasını karıştırmam, derdim yakın arkadaşla olur. Açık açık kankamı neden çağırmadın diye sorarım. Belki bilmediğin bir şey vardır. Doğumgününe de nezaketen bi yarım saat uğrar kaçarım ama sorumluluk almam kutlama faslı için.

Bende resimlere ve uzuuuun anlatıma rağmen anlamadım.cnku okumadım usendim.düz mantık cevap veriyorum.birşey içinizden nasıl geliyorsa öyle yapın.gitmek istemiyorsanız gitmeyin.kimse umrunda olmasın.net.

1 ve 2 numara 3 ve 4 numara ile arkadaş olmak zorunda mi
Tam ortadan işte eşit bölünün gitsin.

Hep arkadaşlarından cekiyosun. Arkadasliklarina bi reset atsan butun sorun ortadan kalkacak.
Senin bile anlamadigin seyi biz nasil anlayip çözelim de fikir verelim? :KK51:

Boşversene sen milleti ya, keyifleri bilir. İnsan kapısına elinde pastayla gelen insana üfleyip püfleyip surat mı asar? Derdi nedir ne değildir bilemem ama ayıp bence. Bırak gözünü seveyim şu sahte arkadaşlıkları, kafan kime yatkınsa onunla arkadaş ol, görüş. Canının istemediği doğum gününe de gitme. Herkes her şey kendi istediği gibi olsun istiyor ama öyle değil o işler. Kafa yormaya bile değmez. Evet, çizim tatlı olmuş ama ben olsam onun için bile uğraşmam. :D Her neyse, umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.

Boşversene sen milleti ya, keyifleri bilir. İnsan kapısına elinde pastayla gelen insana üfleyip püfleyip surat mı asar? Derdi nedir ne değildir bilemem ama ayıp bence. Bırak gözünü seveyim şu sahte arkadaşlıkları, kafan kime yatkınsa onunla arkadaş ol, görüş. Canının istemediği doğum gününe de gitme. Herkes her şey kendi istediği gibi olsun istiyor ama öyle değil o işler. Kafa yormaya bile değmez. Evet, çizim tatlı olmuş ama ben olsam onun için bile uğraşmam. :KK70: Her neyse, umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.
Allah razı olsun cevap için gerçekten biraz anlaşılabilir olduğum için sevindim:) anladım anladım, ben de ona takıldım zaten. Sonuçta kapısına pastayla gidiyoruz hala tavır bir de ustune arkadaşımı çağırmıyorlar falan saçma geldi. Hoş zaten ben de gitmeyeceğim ama yine de sinir oldum çağırmadıkları zaman

Hep arkadaşlarından cekiyosun. Arkadasliklarina bi reset atsan butun sorun ortadan kalkacak.
Senin bile anlamadigin seyi biz nasil anlayip çözelim de fikir verelim? :KK51:
off valla benim de kafam karıştı :D aslında anlaşılır olmaya çalıştım da neyse kısmet değilmiş. ama cidden şu iki kıza reset değil de rest lazımmış :)

Allah razı olsun cevap için gerçekten biraz anlaşılabilir olduğum için sevindim:) anladım anladım, ben de ona takıldım zaten. Sonuçta kapısına pastayla gidiyoruz hala tavır bir de ustune arkadaşımı çağırmıyorlar falan saçma geldi. Hoş zaten ben de gitmeyeceğim ama yine de sinir oldum çağırmadıkları zaman
Kiminle mutluysan onunla takıl, ben özellikle üniversiteye başladığımdan beri insanların samimiyetten ne kadar uzak olduklarını anladım o yüzden hiç öyle milletle yakınlaşıp, onlara zamanımı ayırıp daha sonra beni hayal kırıklığına uğratma ihtimalleriyle bile uğraşmıyorum ve böyle çok mutluyum. :) Çok az yakın arkadaşım var, onlarla bile mesafem vardır. İnsana ailesi bile posta koyuyor, arkadaşı mı koymayacak? Tabi çok çok iyi insanlar için söylemiyorum ben bunları. Hiçbir şeye mecbur değilsin, nasıl istiyorsan öyle yap. Beni sınıftan, zamanında sevgilisi yüzünden çevresinden kendini soyutlayan arkadaş(!) telefonla arıyor, hiç arayıp sormuyorsun diye sitem ediyor. Ben de ona "sen de aramıyorsun" diyorum, o konu da orada kapanıyor. Boşver.

Back
X