Doğum gününü kutlamalı mıyım

quinzel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2016
300
147
103
Birkaç ay önce benden ayrılan sevgilimin doğum gününü kutlamalı mıyım? En azından bir mesajla sadece. İşin aslı şu ben onu özlüyorum hala şuan başka sevgilisi var sanırım bu çok aptalca bi hareket mi olur

Son düzenleme:
Ezik durumuna düşersiniz. Hem sevgilisi var diyorsunuz buna rağmen ayrılmışsınız doğum günü kutlamak ta ne. Hiç hoş bi durum olmaz.

Ya size ne adamın doğum gününden :)
Bitmiş gitmiş adam.
Küçük düşmenin en fena yolu.
Birde 'Seni rüyamda gördüm. Kötüydüm. İyi misin?' tayfası var.
aahhahahah :)

Teşekkür ederim doğrusu bu zaten ama içinde o his hiç gitmeyince bişeyler yapmak istemiştim..

Derhal kendini oyalayacak bir şeyler buluyorsun ve eski sevgiline doğumgünü bayram kandil hal hatır sorma vs hiçbir şekilde mesaj atmıyorsun:) Aptallık olur.

Derhal kendini oyalayacak bir şeyler buluyorsun ve eski sevgiline doğumgünü bayram kandil hal hatır sorma vs hiçbir şekilde mesaj atmıyorsun:) Aptallık olur.
Ayrıldıktan sonra o yazdı aksine bana üç kere felan ama birkaç gün önce sevgilisi olduğunu öğrendim tepem attı ben düzeliriz diye bekliyordum o yüzden böyle bişey düşündüm bilmiyorum gerçekten

Sakin yapma pisman olursun cevap yazmassa

Senden ayrılıp başkasıyla sevgili olan adama tekrar yürüyecek kadar kendine saygısız mısın?

Niye bukadar küçülüyorsunuz? O mesajla seni düşünecek,beyninde şimşek çakacak sana mesaj atacak belki tekrar bla bla.. bunu yapan kızlar genelde boşluktan ne yapacağını bilmeyen sağa sola saran tipler oluyor. Dik durun dik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…