- Konu Sahibi Birmiyavgordum
-
Yukselenim ikizler evet tam sınır da yengeç sanıyordum uzun süre :)
Özelliklerine bakayım .
2 kaybım var sanırım onu gördün haritada ..
2 çocuğum mu olcak anlamına geliyor bir ihtimal ile . Evlatlık edinmeyi de düşünüyorum ama cesaretim yok .
"Ben derim ki cocuk sahibi olursun ama cocuklarina baski sert yapi verebilir
herseyden once Allah bilir tabi ki"
Şunu anlayamadım sanırım baskı ile yetistirirsem çocuk siddete meyilli olur gjbi bir şey mi duygularını ifade edemez vs
Anneme tekrar sordum sabah 09.20 de doğmuşum
Çok teşekkür ederim
Evet olabilir öyle bir yatkınlığım var derinlerde farkındayım bunun ve öyle olmamam gerektiğini de biliyorum inşallah kendimi değiştirebilirimRica ederim sen çocukları üstünde dominant baskın bir anne olabilirsin
Sakınan göze çöp batar misali
Evet böyle ama ben hiç anlamam haritadan :)Canım doğum haritana böyle sanırım
Burgas olarak baktim
Bizim 14.cuma takımındaydı kısa süre hiç söylemedi :)Amor-a adlı üye bu ablada güzel yorumluyor
Evet ya gruptaydım çabuk pes ettim benBizim 14.cuma takımındaydı kısa süre hiç söylemedi :)
Aslında pes.etmemek gerek bak bana 2017 şubattan beri diyetteyim :) . Valla mümkünse senden de bir öngörü alırım :)Evet ya gruptaydım çabuk pes ettim benKısa sürünce diyet maceram bahsedemedim bundan
Evet işte bu seferkinde ben oturtamadım sistemi. Kendim bireysel başlayıp sonra grup güzel olacak diye şu an sıkıyorum az kalori vs. Bakalım güzel giderse gruba katılmayı düşünüyorum tekrardan. Öngörüde tabii ki olabilir. Müsait bi zamanımda bakarım.Aslında pes.etmemek gerek bak bana 2017 şubattan beri diyetteyim :) . Valla mümkünse senden de bir öngörü alırım :)
Tek başına zor olur sen yine free takıl yaz takıma destek ile daha kolay oluyor. Bak mesela detoks çorbası yapcaz 3 4 kişi yaparız muhtemelen . Çok sevinirim dört gözle bekliyorum :) takıma da bekliyorum illa listeye girmen de gerekmiyorEvet işte bu seferkinde ben oturtamadım sistemi. Kendim bireysel başlayıp sonra grup güzel olacak diye şu an sıkıyorum az kalori vs. Bakalım güzel giderse gruba katılmayı düşünüyorum tekrardan. Öngörüde tabii ki olabilir. Müsait bi zamanımda bakarım.
Aa o şekilde olabilir. Bu bir haftadır sanki kalori düşürme kısmını yaptım gibi ama hala az takımla iyi olur gibi :) Özelime ya da buraya doğum tarihi bilgilerini gün ay yıl ve saati şehri yazarsan müsait ilk olduğum anda bakacağımTek başına zor olur sen yine free takıl yaz takıma destek ile daha kolay oluyor. Bak mesela detoks çorbası yapcaz 3 4 kişi yaparız muhtemelen . Çok sevinirim dört gözle bekliyorum :) takıma da bekliyorum illa listeye girmen de gerekmiyor
Olur tabi hemde çok iyi olur zaten hazır hissetmezsen listeye gir demiyoruz sıkıntı yok yani o konuda . Teşekkür ederim canım özelden yazayımAa o şekilde olabilir. Bu bir haftadır sanki kalori düşürme kısmını yaptım gibi ama hala az takımla iyi olur gibi :) Özelime ya da buraya doğum tarihi bilgilerini gün ay yıl ve saati şehri yazarsan müsait ilk olduğum anda bakacağım
Çok üzüldüm şuan umarım en yakin zamanda dönersinizBazı olaylar yüzünden kısa bir süre kimseye bakmayacagım..
müsait zamanda istediğim kişiye bakabilirm..
Niye? AsYeni üyelere bakmiyorum
Çok komksnz cidden. Rütbe mi lazımyani? Altı üstü eğlence yahu, ne kkadar da önemsednzYeni üyelere bakmiyorum
Niye? As
Çok komksnz cidden. Rütbe mi lazımyani? Altı üstü eğlence yahu, ne kkadar da önemsednz
:) ilginç.Baskasina baktirin o halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?