Doğum haritası yorumla

Sevdalumsun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
492
138
103
Canlarım uzun yıllar hep merak ettim bu doğum haritası nedir diye astrologlardan çok duydum du bir gün dedim ki biraz araştırayim.gerçekten günlük burç yorumlarına çok daha fazlası olduğunu gördüm ve işin ne kadar başında olduğumu fark ettim.bunu profesyonel olarak yapan biri varmı bu sitede merak ediyorum.
Ondan öğrenecek çok şey var dusuncesindeyim.
Aslında herkes gibi bende öncelik olarak kendi hayatımı merak ediyorum.çok zor bir hayat yaşıyorum
Ve beklentilerinin ne kadar olacağını merak ediyorum. .bilen varsa bana özelden de yazabilir

Simdiden tesekkurler

Ben acemi halimle hatta hiç haddim olmayarak bi hesap yaptim evlilik Evimin ne anlama geldiğini ogrendim ve buldum......bunu niye yaptım beni takip edenler bilir son günlerde epeyce dalgalı şeyler yaşadım. ..ama sakın bana evlilik evim neresi falan sormayın. ....ben de internetten buldum....evlilik evi bir insanın nasıl bir insanla evleneceğine anlatıyormuş. ....sakin yanlış anlaşılmasın. ...Astrolog falan olmak derdinde değilim kendimce merak sadece.....benim kadar geleceği merak eden varsa da onlara bir nebze olsun yardım etmek......evlilik evinizde nasıl bir eş ile karşı karşıya kalacağınız gizliymiş. ...bunu araştırırken bit sürü de bilgiye ulaştım aynı zamanda bu burçlar diye konuştuğumuz şeyden çok çok geniş kapsamlı bir şey. ....valla oturup ciddi ciddi hesap kitap gerekiyormuş yahu......yok doğum günün yok doğum saatin.....ay nerde burcun Nerede kaç derece acı var arasında yok sonunda topla yok buna böl. ....Velhasıl. ....bir şey buldum kendimce acane. ....

Evlilik evi 7. ev :) Yükselen burcun tam zıt burcu evlilik evinin burcu oluyor. Evet doğum haritası yorumlarken ciddi hesap kitap gerekiyor ve her harita kendine özeldir sen Yengeçsin o Yengeç asla aynı yorum olmaz bir haritada binlerce değişken var. Astroloji konusunda uzun süre eğitim almama rağmen ancak kabasını biliyorum diyebilirim çünkü bu bilim deniz derya insanlar ise sadece bu gazete köşelerinde gördükleri günlük yorumdan ibaret sanıyor halbuki onlar hep genelleme çoğuda sallamasyon.

merhaba.ben bir arkadaşımın tavsiyesiyle bir astrologla görüştüm ve çok faydasını gördüm.geçmiş yaşantımda yaşadıklarım olumsuzlukların nedenlerini öğrendim.şu anki sorunlarımın nedenlerini ve nasıl çözeceğimi buldum.kendimle ilgili yeni keşiflerim oldu.aynı kişiyi size de tavsiye ederim.linki bu : ..... memnun kalacağınızı ümit ederim. sevgiler ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…