Doğum Hediyesi

nurummm

Oğlum Abii oluyor!!! Karnıma Mutluluk Kondu :)
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
1.972
155
Merhaba arkadaşlar; Benim 3 yaşında bir oğlum var ve şuan yaklaşık 5 aylık hamileyim.
Oğluma doğum yaptığımda borcumuz vardı vs eşimden bişey istemedim hediye olarak.
Şimdi temmuz sonu gibi dogum yapıcam ve dogum hediyesi olarak eşimden ne istemeliyim.
Kendisi bilezik alıcam sana diyor. Sürekli takacagım bişey olmadığı için çok sıcak bakmadım. Ama çocuklarımın dogumundan hatıra bişey olsunda istiyorum sizce nasıl bişey olmalı !!!

bilezik değil de bileklik tarzı bişe olabilir hem spor hem şık çok güzel şeyler var hem günlük takarsın
Allah kolay bi doğum nasip etsin
2.çocuğunuzun cinsiyeti nedir

eşim 1. doğumumda bilezik takmıştı hiç itiraz etmemiştim
bana yatırım amaçlılar daha mantıklı geliyor odun muyum neyim :)
bu doğumumda bişey takamayacak biliyorum benim de beklentim yok açıkçası
sen ömür boyu bozdurmam diyosan bileklik gibi olabilir Jasminium84 Jasminium84 nu da dediği gibi

Kolye ya da bileklik aldırın bence. Eğer bebeğinizin cinsiyeti kız ise doğum yaptığında ileride kızınıza hediye edersiniz.. Y ada gelininize..

Benim aklimda su sonsuz kolyeler varya iki tarafina isim yaziliyor. Onlardan var. Esimden istemesem de Allah nasib ederse dogumdan sonra yaptiracagim
google a isimli sonsuz kolye yaz cikar

Merhaba arkadaşlar; Benim 3 yaşında bir oğlum var ve şuan yaklaşık 5 aylık hamileyim.
Oğluma doğum yaptığımda borcumuz vardı vs eşimden bişey istemedim hediye olarak.
Şimdi temmuz sonu gibi dogum yapıcam ve dogum hediyesi olarak eşimden ne istemeliyim.
Kendisi bilezik alıcam sana diyor. Sürekli takacagım bişey olmadığı için çok sıcak bakmadım. Ama çocuklarımın dogumundan hatıra bişey olsunda istiyorum sizce nasıl bişey olmalı !!!
Bilezik değil de bileklik olabilir hem günlükte takarsın bilezik her zaman takılmayabilir.Kolyede olabilir.

Eğer yatırım amaçlı olur ne olur ne olmaz diye düşünüyorsan bilezik güzel. Ama ben sonsuza kadar saklarım ne olursa olsun diyorsan kolye aldır şu iismli aile kolyeleleri hoşuma gidiyor dördünüzün ismini yazdırın mesela :)

Çocuklarınızı n isimlerini kolye olarak isimlik yaptirabilirsiniz ben oyle dusunuyorum ikisinin ismini kolye olarak cok guzel bence

bilezik değil de bileklik tarzı bişe olabilir hem spor hem şık çok güzel şeyler var hem günlük takarsın
Allah kolay bi doğum nasip etsin
2.çocuğunuzun cinsiyeti nedir

Mantıklı aslında. Oda erkek :)

Dogum hediyesi olmasi gerrken bir sey mi yani adet mi gelenek mi ? Gercekten bilmedigimden soruyorum ablalarim

eşim 1. doğumumda bilezik takmıştı hiç itiraz etmemiştim
bana yatırım amaçlılar daha mantıklı geliyor odun muyum neyim :)
bu doğumumda bişey takamayacak biliyorum benim de beklentim yok açıkçası
sen ömür boyu bozdurmam diyosan bileklik gibi olabilir Jasminium84 Jasminium84 nu da dediği gibi

Bizimki yatırım amaçlı değil. Kullanım amaçlı. Düğündeki bileziklerimi kısa sürede bozdurdugumuz için hiç bileziğim olmadı alalımda tak diyo.

O değil de hediye istenir mi yav? Hediyenin amacına aykırı geldi bana.

Onun dışında isimli ya da harfli bileklik ve kolyeler güzel. Lidyana'da pek güzel şeyler var.

Kolye ya da bileklik aldırın bence. Eğer bebeğinizin cinsiyeti kız ise doğum yaptığında ileride kızınıza hediye edersiniz.. Y ada gelininize..

Bende bu yüzden istiyorum işte. ileride gelinlerime kalsın diye.

İstemek bana yanlış geliyor. Sonucta hediye istenmez alınır.

Eşim bana doğumda tek taş aldı. Ama bilezik de alsaydı kızımın hatrına saklar ilerde ona takardım

İstemek bana yanlış geliyor. Sonucta hediye istenmez alınır.

Eşim bana doğumda tek taş aldı. Ama bilezik de alsaydı kızımın hatrına saklar ilerde ona takardım

Bende isteyemem. Ama eşim sana bilezik alıcam eger başka bişey istersen onuda alabiliriz dedi bende size sorayım dedim.
Bende saklamak istiyorum kısmetse.

Bende isteyemem. Ama eşim sana bilezik alıcam eger başka bişey istersen onuda alabiliriz dedi bende size sorayım dedim.
Bende saklamak istiyorum kısmetse.
Haa o zaman olur. Kibarca onun yerine sunu al deyin ve güzel günlerde kullanın

X