Doğuma Hazırlık dogum için gecelik secimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

simon83

Guru
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2009
94
2
286
42
İstanbul
relax mode den gecelik alıcam hamille kalmadan önce 42 44 arası giyiyordum şimdi geceligi largemi alsam yoksa x largemi kararsız kaldım kalıpları nasıl acaba bana yardımcı olabilicek olan varmı acaba ?

gecelik hakkında fikrim yok ama ben pijama aldım gecelikle hastanede rahat edemem

normal doğumda olsa, sezaryan da olsa ilk gecelik giyiyormuşsun, sonra alt-üst takımı rahatlıkla giyebilirmişsin. pazardan ucuz bi gecelik aldım, zaten tarzım değil. iyisinden alt-üst takım aldım. bence doğumdan sonra geceleri emzirmek için kolaylık sağlayacak olanı tercih et..

ilk gün gecelik daha rahat oluyor,sezeryan olucaklar zor hareket edeceği için gecelik giyilmesi açısından daha kolay,kalıplarıda normal geceliklere göre daha geniş,ben normalde 40 beden giyerim geceliği s beden aldım çuval gibi s olduğu halde düşünün yani

ben normalde 36 giyiyordum, gecelik ve sabahlığımı 38, alt üst pijama takımımı 40 aldım gebelikte 7 kg aldım şu ana kadar ve şu an denediğimde bunlar çok iyi oldu üzerimde, pijamayı da 38 istedim ama göğüs kısmı dar gelecek gibiydi, denemeden almasan iyi olur kalıpları değişik biraz lohusa kıyafetlerinin, benim markası aqua..

pijama takımı çok rahat oluyor sonradan evde de rahat ediyorsun dedi arkadaşlarım almayacaktım aslında ama aldım öyle duyunca

sezeryanda belin lastiği rahatsız ediyor diye duydum en iyisi ikisinede haazır olmak hep gecelik hem lohusa pijaması...

ister normal ister sezaryen olsun, ara sıra ebeler gelip kanama kontrolü yapıyor. o sırada gecelik tabii ki daha kolay. ayrıca tuvalete gidişlerde pijama indirmek, yere değmesin diye toplamak ve eğilip tekrar kaldırmak sezaryenli için çok çok zor. yoksa dikiş yeriyle pijamanın lastiğinin alakası yok.

pijama kullanmıstım hastanede çok ta rahat ettim .. Üstten dügmeli ve bı büyük beden olması da çok rahat ettirir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…