daha yolun çok başındayım ama kısmetse o gün gelecek.yasadığım şehirde eşim ve ben varız sadece . Küçük bir Doğu ilindeyiz. Mayıs sonu gibi doğum olucak . Ben yaşadığım ilde doğum yapmayı planlıyorum . Ama bir sorunum var. Ne Kv nede annem yanıma gelemeyecek. Yaklaşık 8 ay önce ölü doğum yaptım Kv geldi yanıma ama birsürü problem yaşadık . En zor günümde destek olucağına yapmadığını bırakmadı. Ben istesem bile kesinlikle gelmez zaten konuşmuyoruz şuan . Anneme gelince o zaten gelmez illaki bi şey uyduracak gelmemek için biliyorum . Anlıycağınız kimsem yok. Derdim kimsemin olmamasından çok acaba ilk Zaman'larda bebeğime bakabilirmiyim . Ben daha çocuk tutmayı bile beceremem hiç Bebek olmadı etrafımda. Eşimin desteği sonsuz bundan eminim ama Nasıl olur becerebilirmiyim. Şimdiden sıkıntısı tuttu valla
Bende aynı senın durumundaydım kv de annemde bahane buldular kımse yoktu yanı ustelık 2 yasında oglumda vardı esım yettı bana herseyınle ılgılendı büyük oglumuda baktı banada bebegede evede yanı o yeter sana ustesınden gelırsınz cannı sıkma
Allahım öylede bir yetenek veriyorki sanırsın daha önceden 3,5 çocuk baktın büyüttün gibi hissediyorsun , Allah,dan yardım dile tek ,kimseye aman demene gerek yok gerçekten sen bebeğine okadar güzel bakarsınki buna sen bile şaşarsın ahada buraya yazıyorum
Rabbim sana kolay eylesin sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah amin canım