- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.674
- 83
daha yolun çok başındayım ama kısmetse o gün gelecek.yasadığım şehirde eşim ve ben varız sadece . Küçük bir Doğu ilindeyiz. Mayıs sonu gibi doğum olucak . Ben yaşadığım ilde doğum yapmayı planlıyorum . Ama bir sorunum var. Ne Kv nede annem yanıma gelemeyecek. Yaklaşık 8 ay önce ölü doğum yaptım Kv geldi yanıma ama birsürü problem yaşadık . En zor günümde destek olucağına yapmadığını bırakmadı. Ben istesem bile kesinlikle gelmez zaten konuşmuyoruz şuan . Anneme gelince o zaten gelmez illaki bi şey uyduracak gelmemek için biliyorum . Anlıycağınız kimsem yok. Derdim kimsemin olmamasından çok acaba ilk Zaman'larda bebeğime bakabilirmiyim . Ben daha çocuk tutmayı bile beceremem hiç Bebek olmadı etrafımda. Eşimin desteği sonsuz bundan eminim ama Nasıl olur becerebilirmiyim. Şimdiden sıkıntısı tuttu valla
daha yolun çok başındayım ama kısmetse o gün gelecek.yasadığım şehirde eşim ve ben varız sadece . Küçük bir Doğu ilindeyiz. Mayıs sonu gibi doğum olucak . Ben yaşadığım ilde doğum yapmayı planlıyorum . Ama bir sorunum var. Ne Kv nede annem yanıma gelemeyecek. Yaklaşık 8 ay önce ölü doğum yaptım Kv geldi yanıma ama birsürü problem yaşadık . En zor günümde destek olucağına yapmadığını bırakmadı. Ben istesem bile kesinlikle gelmez zaten konuşmuyoruz şuan . Anneme gelince o zaten gelmez illaki bi şey uyduracak gelmemek için biliyorum . Anlıycağınız kimsem yok. Derdim kimsemin olmamasından çok acaba ilk Zaman'larda bebeğime bakabilirmiyim . Ben daha çocuk tutmayı bile beceremem hiç Bebek olmadı etrafımda. Eşimin desteği sonsuz bundan eminim ama Nasıl olur becerebilirmiyim. Şimdiden sıkıntısı tuttu valla
tatlim inan bana tek başina oldugun icin daha şanslısın ..kendini hic korkutma inan bana cok kolay ...o senin caninin parćası zaten onu kucagina aldıginda dagları bile sırtlayacak gücün olacak merak etmedaha yolun çok başındayım ama kısmetse o gün gelecek.yasadığım şehirde eşim ve ben varız sadece . Küçük bir Doğu ilindeyiz. Mayıs sonu gibi doğum olucak . Ben yaşadığım ilde doğum yapmayı planlıyorum . Ama bir sorunum var. Ne Kv nede annem yanıma gelemeyecek. Yaklaşık 8 ay önce ölü doğum yaptım Kv geldi yanıma ama birsürü problem yaşadık . En zor günümde destek olucağına yapmadığını bırakmadı. Ben istesem bile kesinlikle gelmez zaten konuşmuyoruz şuan . Anneme gelince o zaten gelmez illaki bi şey uyduracak gelmemek için biliyorum . Anlıycağınız kimsem yok. Derdim kimsemin olmamasından çok acaba ilk Zaman'larda bebeğime bakabilirmiyim . Ben daha çocuk tutmayı bile beceremem hiç Bebek olmadı etrafımda. Eşimin desteği sonsuz bundan eminim ama Nasıl olur becerebilirmiyim. Şimdiden sıkıntısı tuttu valla
Kimse gelemeyecekse inşallah normal doğum olur en azından kendini toparlarsin.En önemlisi eşinin destek olması zaten hic tedirgin olma ben de yaşadığım ilde eşimle yalnızım hic bir tanıdık arkadaş ,akraba yok.Eşim öncesinde düşük yaptığım için ve bu hamileliğim de riskli gectigi icin fazlasiyla destek oluyor sağolsun onun destegi sayesinde güç aliyorum.Benim kv kendimi toparlamami bekliycek öyle gelecekmiş şimdiden söylüyor bunu..Sen kalk toparlan ben torun sevmeye gelirim iş güç yapamam diyor.Ben zaten iş güç beklemiyorum ama insan o özel günde yanında olmak istemez mi bi büyükleri olup da destek olayim demez mi bunlari bekliyoruz sadece.tuhafıma gidiyor. eline ayağına dolaşacak kimsesi ya da bahanesi de yok.Benim küçük bir kardeşim var annem onun okulu olduğu için ve erkek kardeşim de çalıştığı için okuldan 1 hafta izin alırım sen ayağa kalkıp toparlaninca giderim diyor.Sezeryan olursan da yine annen olsun yanında olabiliyorsa rahat hareket edersin en azından ..daha yolun çok başındayım ama kısmetse o gün gelecek.yasadığım şehirde eşim ve ben varız sadece . Küçük bir Doğu ilindeyiz. Mayıs sonu gibi doğum olucak . Ben yaşadığım ilde doğum yapmayı planlıyorum . Ama bir sorunum var. Ne Kv nede annem yanıma gelemeyecek. Yaklaşık 8 ay önce ölü doğum yaptım Kv geldi yanıma ama birsürü problem yaşadık . En zor günümde destek olucağına yapmadığını bırakmadı. Ben istesem bile kesinlikle gelmez zaten konuşmuyoruz şuan . Anneme gelince o zaten gelmez illaki bi şey uyduracak gelmemek için biliyorum . Anlıycağınız kimsem yok. Derdim kimsemin olmamasından çok acaba ilk Zaman'larda bebeğime bakabilirmiyim . Ben daha çocuk tutmayı bile beceremem hiç Bebek olmadı etrafımda. Eşimin desteği sonsuz bundan eminim ama Nasıl olur becerebilirmiyim. Şimdiden sıkıntısı tuttu valla
Inan banadaha yolun çok başındayım ama kısmetse o gün gelecek.yasadığım şehirde eşim ve ben varız sadece . Küçük bir Doğu ilindeyiz. Mayıs sonu gibi doğum olucak . Ben yaşadığım ilde doğum yapmayı planlıyorum . Ama bir sorunum var. Ne Kv nede annem yanıma gelemeyecek. Yaklaşık 8 ay önce ölü doğum yaptım Kv geldi yanıma ama birsürü problem yaşadık . En zor günümde destek olucağına yapmadığını bırakmadı. Ben istesem bile kesinlikle gelmez zaten konuşmuyoruz şuan . Anneme gelince o zaten gelmez illaki bi şey uyduracak gelmemek için biliyorum . Anlıycağınız kimsem yok. Derdim kimsemin olmamasından çok acaba ilk Zaman'larda bebeğime bakabilirmiyim . Ben daha çocuk tutmayı bile beceremem hiç Bebek olmadı etrafımda. Eşimin desteği sonsuz bundan eminim ama Nasıl olur becerebilirmiyim. Şimdiden sıkıntısı tuttu valla
İnan bana Allah yardım edıyor ben ust uste dort dogum yaptım dordundede kimsem yoktu. Eşimde yardımcı degildi Allahtan hepsi normal dogum olduda cabuk toparladım, özellikle en son doğuma dıkısımde yoktu sabah dogum. Yaptım ogleden sonra hastaneden cıktım ertesi sabah kalktım kızımı okula kahvaltısını yaptırıp gonderdim, kahvaltımı yaptım evımı silip süpürdüm, bu arada kayınvalıdemle birlik oturuyoruz diyebilirim sagolsun hıc bır yardımı olmadı iyikide olmadı... Boyle dönemlerde anne yeterince hassaslasıyor bırde ustune iyice problem çıkarıyorlar bu yuzden bence en iyisi kendı basının çaresine bakmak ...buzluguna mantı, kofte, haslanmıs fasulye, nohut gıbı kolay cıkarılıp yıyebılecegınız seyler koyarsınız bır hafta on gun idare eder sızı ondan sonrada yavas yavas toparlanırsın zaten... Allah yardımcın olsun aynı yerde yaşasaydık ben bıle gelır yardımcı olurdum ...daha yolun çok başındayım ama kısmetse o gün gelecek.yasadığım şehirde eşim ve ben varız sadece . Küçük bir Doğu ilindeyiz. Mayıs sonu gibi doğum olucak . Ben yaşadığım ilde doğum yapmayı planlıyorum . Ama bir sorunum var. Ne Kv nede annem yanıma gelemeyecek. Yaklaşık 8 ay önce ölü doğum yaptım Kv geldi yanıma ama birsürü problem yaşadık . En zor günümde destek olucağına yapmadığını bırakmadı. Ben istesem bile kesinlikle gelmez zaten konuşmuyoruz şuan . Anneme gelince o zaten gelmez illaki bi şey uyduracak gelmemek için biliyorum . Anlıycağınız kimsem yok. Derdim kimsemin olmamasından çok acaba ilk Zaman'larda bebeğime bakabilirmiyim . Ben daha çocuk tutmayı bile beceremem hiç Bebek olmadı etrafımda. Eşimin desteği sonsuz bundan eminim ama Nasıl olur becerebilirmiyim. Şimdiden sıkıntısı tuttu valla
Şunuda söylim yardıma gelmediklwri gibi birde tlf şunu yap bunu yap derler he diyin gecin canınız ne isterse öyle yapın. Benim annem gelmedigi gibi birde tlf sen daha yatıyormusun bir dogumda bukadar yatılırmı gibi sözler diyip durmuştu sonra tlf bile acmamaya başlamıştım bunalıma sokuyorlardı beni.daha yolun çok başındayım ama kısmetse o gün gelecek.yasadığım şehirde eşim ve ben varız sadece . Küçük bir Doğu ilindeyiz. Mayıs sonu gibi doğum olucak . Ben yaşadığım ilde doğum yapmayı planlıyorum . Ama bir sorunum var. Ne Kv nede annem yanıma gelemeyecek. Yaklaşık 8 ay önce ölü doğum yaptım Kv geldi yanıma ama birsürü problem yaşadık . En zor günümde destek olucağına yapmadığını bırakmadı. Ben istesem bile kesinlikle gelmez zaten konuşmuyoruz şuan . Anneme gelince o zaten gelmez illaki bi şey uyduracak gelmemek için biliyorum . Anlıycağınız kimsem yok. Derdim kimsemin olmamasından çok acaba ilk Zaman'larda bebeğime bakabilirmiyim . Ben daha çocuk tutmayı bile beceremem hiç Bebek olmadı etrafımda. Eşimin desteği sonsuz bundan eminim ama Nasıl olur becerebilirmiyim. Şimdiden sıkıntısı tuttu valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?