çevrende arkadaşın komşun yok mudaha yolun çok başındayım ama kısmetse o gün gelecek.yasadığım şehirde eşim ve ben varız sadece . Küçük bir Doğu ilindeyiz. Mayıs sonu gibi doğum olucak . Ben yaşadığım ilde doğum yapmayı planlıyorum . Ama bir sorunum var. Ne Kv nede annem yanıma gelemeyecek. Yaklaşık 8 ay önce ölü doğum yaptım Kv geldi yanıma ama birsürü problem yaşadık . En zor günümde destek olucağına yapmadığını bırakmadı. Ben istesem bile kesinlikle gelmez zaten konuşmuyoruz şuan . Anneme gelince o zaten gelmez illaki bi şey uyduracak gelmemek için biliyorum . Anlıycağınız kimsem yok. Derdim kimsemin olmamasından çok acaba ilk Zaman'larda bebeğime bakabilirmiyim . Ben daha çocuk tutmayı bile beceremem hiç Bebek olmadı etrafımda. Eşimin desteği sonsuz bundan eminim ama Nasıl olur becerebilirmiyim. Şimdiden sıkıntısı tuttu valla
ama Nasıl olur bilmiyorum ki sonuçta herkesim kendi işi gücü çocuğu var kimseye güvenemem bu konuda . Çok canciğer olduğum kötü gün dostum da yok açıkcasıçevrende arkadaşın komşun yok mu
Herkes nasıl bakıyosa sizde öyle bakacaksınız,annelik yaşadıkça öğrenilen bişey.Merak etmeyin çokta güzel bakarsınız.daha yolun çok başındayım ama kısmetse o gün gelecek.yasadığım şehirde eşim ve ben varız sadece . Küçük bir Doğu ilindeyiz. Mayıs sonu gibi doğum olucak . Ben yaşadığım ilde doğum yapmayı planlıyorum . Ama bir sorunum var. Ne Kv nede annem yanıma gelemeyecek. Yaklaşık 8 ay önce ölü doğum yaptım Kv geldi yanıma ama birsürü problem yaşadık . En zor günümde destek olucağına yapmadığını bırakmadı. Ben istesem bile kesinlikle gelmez zaten konuşmuyoruz şuan . Anneme gelince o zaten gelmez illaki bi şey uyduracak gelmemek için biliyorum . Anlıycağınız kimsem yok. Derdim kimsemin olmamasından çok acaba ilk Zaman'larda bebeğime bakabilirmiyim . Ben daha çocuk tutmayı bile beceremem hiç Bebek olmadı etrafımda. Eşimin desteği sonsuz bundan eminim ama Nasıl olur becerebilirmiyim. Şimdiden sıkıntısı tuttu valla
Ben en doğudayım o en Batı'da . Köyde yaşıyorlar son günler sık sık doktor gerekiyor hastane çok uzak olucak ulaşım problemi varSiz annenizin oldugu ile gidip dogum yapamazmisiniz
Bebegin ilk gunlerini de birlikte yardimla gecirirdiniz
Cok kisa surede adapte olacaksinkz zaten annelige
Uzuldum durumunuza
İstanbulda olsaniz ben geleyim diyecektim
bi komşu teyze olsa yine sorar edersin yardım alırsın zor kaldığın durumda. normal ve kolay bi doğum olursa daha kolay işin. Allah yardımcın olsun canım. kimseyi bulamazsanda güven kendine yaparsın sen bir ANNESİN :)Var
ama Nasıl olur bilmiyorum ki sonuçta herkesim kendi işi gücü çocuğu var kimseye güvenemem bu konuda . Çok canciğer olduğum kötü gün dostum da yok açıkcası
Mecbursaniz yapcak bisey yokBen en doğudayım o en Batı'da . Köyde yaşıyorlar son günler sık sık doktor gerekiyor hastane çok uzak olucak ulaşım problemi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?