- Konu Sahibi FERAYKANAL
-
saol canım, bakalım bekliyoruz iş yeri yatıracak geriye dönük primi. Bende başta düşünmüştüm mahkemeye gitmeyi ama bu ülkede mahkemede bir seneden önce bitmez. Hem ssk yımı dava edeceksin iş yerini mi? Iş yeri zaten selden madur olmuş ve beni mağdur etmemek için işe gelme demiş adamlara ne dersin. Ssk iç tüzük diyo başka birşey demiyor. Peşini bırakmam zaten. Sanki yalan söylüyorum doğurduğum çocuk ortada.. Neyse geç olması hiç olmamasından iyidir. Bekleyeceğiz çaremiz yok. Ama zamanında gelseydi en azından bebeğimi bu kadar erken bırak iş başı yapmak zorunda kalmazdım yıllık izinlerimde dururdu. Ilerde allah korusun bebeğim hasta olsa bişe olsa kullanacak izin kalmadı(
slm kızlar ben birşeyi merak ediyorum ben şimdi ultrasyona göre kendi hesaplarıma da bakarak 31 haftalık hamileyim fakat nette 'kaç haftalık hamileyim ' bölümüne göre ise 32 haftalık hamile gözüküyorum rapor almak için özel has. ye gidecem fakat ne zaman gideceğimi bilemiyorum kendime göre 32. hafta dolunca gitsem ya 33 haf. dolmuş olarak gözükürse diye bir karar veremiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşkr...
canım sen kendi hesaplamana göre yada beeğin ultrasonda çıkan ölçümüne göre baz alamazsınki
sadece son adet tarihine göre baz alınır kaçıncı haftada olduğun.DOktorun zaten söyler sana şu haftadasın diye.
teşekkürler paylaşım için ellerine sağlık
Bence erken gİtmekte fayda var doktora, gÖrÜŞÜp konuŞup tam olarak kaÇıncı haftada alınır rapor onu bİlmek lazım.
Mesela 32. Hafta doluncamı gİdİp rapor almak lazım yoksa 32. Haftaya gİrİncemİ almak lazım
yada 31+6 damı gİtmek lazım yada 32+0 damı almak laızm mesela raporu
ben strese gİrİyorum bu yÜzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?