Doğum izni kafama takıldı...

Cnm zatne ylulun 1i tatil olcak muhtemelennn bayram sonrasi oldugu icin..ege er olmasa da calisabilir al eylun 1i zatn senin3hafta 5gun iznin olcakk..bu 5gunde git dogumdan sonraya aktarrf bnce ..5 gun 5gunnnnn dogumdan ssnra ilac gibii gelir

Bnce yaz tatilini asla aktarmazlarrr..bnde ogretmenim keske yapsalar ama mantiksiz aktarmalaraiii...keske yapsalsalar cocuklatimizi hic olmazsa 1yasina kdr biz besleesek..

torba yasada konu ile ilgili sayfanın çıktısını aldık verdik demişsin. bu yasaya nasıl ulaşırız link falan eklesen.ben bir türlü bulamadım internette.

su anda kouamayavagim linki bilgisayar yok cepyen yaziyorum. Ama onun vevabi geldi arkadaslar. Bakanlik yeni yasaya gore izin yonergesini degistirmedigi icin eskisi gecerli. Eskisine gorede aktaramiyoruz.

su anda kouamayavagim linki bilgisayar yok cepyen yaziyorum. Ama onun vevabi geldi arkadaslar. Bakanlik yeni yasaya gore izin yonergesini degistirmedigi icin eskisi gecerli. Eskisine gorede aktaramiyoruz.

ben de onu demeye çalışıyorum zaten.izin yönergesinin eski halinde de izni aktarmamıza engel hiçbir şey yazmıyor.aksine destekliyor.umarım en kısa zamanda şu torba yasaya nasıl ulaşacağımı,neresinde yazdığını eklersin.senden cevap bekliyorum canım..

kızlar ben torba yasayı avukat arkadaşımla inceledim erken doğumdan bahsediyor.tatile denk gelen izinlerden üstü kapalı bahsediyor.çalışılan günler aktarılır diyor.meb de çalışılan sözünü baza alarak çalışmadınki aktarayım diyor

evet ben de google2da resmi gazete torba yasası dye aradım. ordan cıkan maddelere baktım. hata bir kac siteye de baktım. kesin aktarılır demiyo. hatta yaz tatili izni ile ilgili bir bolum bile yok. benim de takıldığım nokta burası alında. simdi bazı ilçedeki meb kurumları aktarıcak, bazıları da akarmicak. resmen işimz şansa kaldı.ben bahçelievler meb'e bağlı bir okuldayım. aynı meb'e bağlı olan varsa haberleşelim.

Arkadaşlar ben de 34 haftalık hamileyim.yaz tatiline denk gelen kısımları aktaramıyoruz."Öğretmenin fiilen çalışması gerek " deniyor.Bu yüzden çalışabilir raporuda almadım.

arkadaşlar, bugun okula gittim. mudur ve yardmcılarının da haberi yok. once aktarılır dediler sonra onunla ilgili bir yazı bulamadılar. Bakalım ben yine de 32. hafta dilekcesini verdim. eger aktarılırsa haber edicekler. Ama aktarılmama ihtimali buyuk. aRtık ben de aralıga kadar izin-rapor idare edip aralıktan hazirana kadar ucretsiz izin alıcam.

arkdaşlar sanırım kafalr baya karışmış bende öğretmenim normal doğum tarihim 30 eylül görünüyor 32.haftamda gidip raporumu aldım ve aktarmamı yaptım bunun için bir engel yokki doğum iznim bu duruma gre 10 eylülde başlıyor görünüyor yani seminerin ilk haftasıda rapor alınınca bir sorun kalmıyor aynı okulda geçen yılda bir arkdaşım aşağı yukarı aynı dönelerde hamileydi ve bir sorun yaşamadı
Siz gönülleriniz ferah tutun bebişlerinizin gelişine odaklanın gerisi olup gidiyor

Merhabalar herkese. Bende adliyede memurum. Ekim gibi tüp bebek denicez. Bu izin konuları şimdiden beni düşündürüyor. Eğerki 3-4 ay yatmam gerekirse ve rapor almam gerekirse hoş karşılanmayacağı çok kesin. çalışan bayan ve en önemlisi anne olmak hatta hatta anne adayı bile olmak çoookkk zor gerçekten. Ve işimiz yoğun olduğu için bebiş tutunursa riske atmak istemiyorum onu. Gerekirse 9 ay yatarım. Ama yasal süreler engel teşkil edermi bakıcaz... Herkese kolay gelsin hayatta...

Sanırım siz son 3 haftayı aktarmıssınız. ilk 5 haftayı aktarmamıssınız. Yanlıs mı anladım? son 3 haftayı biz de aktardık ama biz ondan onceki 5 haftayı aktarmak istiyoruz.

Bende İzmir'de öğretmenim ve doğum benimde 30 Eylül görünüyor. Ama malesef banada aynı cevabı verdiler, Ağustos ayı yanıyor. Yaz tatilinde olduğumuz için aktarılmıyor dediler ilçeden. Bende 32 hft çalışabilir raporu aldım, ama yalnızca Eylül'ün ilk haftası var kurtarabileceğim. Zaten doğumdan 3 hft önce ayrılmak zorundayız. Napayım bende 1 haft 1 haftadır dedim. İlk hft seminere gideceğim yani.

merhaba kızlar benim doğum tarihim 17 eylüldü. doğum öncesi iznim yanıyor derken erken doğum yaptım doğum sonrasınında bir kısmı yanıyo sanırım. 17 ağustosta doğum yaptım... şimdi iyice karıştı benim işim. erken doğumda sonraya aktarılabiliyor yazıyor torba yasasında ama yaza denk geldiği için olmayacak mı?? :18::18::26::26:

canım seninki aktarılıyor. zaten torba yasası senin gibi erken dogum yapanlar icin duzenlenmiş cunku erken dogum yapan kadınlarların izinlerinin aktarılması hakkıdında maddeler var. Onu sen b okuluna sor.

kızlar size haberim var... doğum sonrası iznimi 13 hafta yaptırdım. hastane yazıyor raporu. yaza denk geliyor falan hiçbişey sorulmadı. önce 8 hafta hazırlamışlar raporu. eşim almaya gitmişti. ordaki kıza sormuş, kızda öncesinde çalışabilir raporu almışmıydınız demiş eşimde aldık diyince tekrar düzenleriz o zaman 13 hafta olarak demişler.. şimdi raporum 13 haftalık. hastanenin verdiği raporada kimse itiraz edemez herhalde...

çok sevindim canım darısı bize banada meb öyle bir rapor getir dedi hayırlısıyla doğurayım bende istiycem hastanedn öyle bir rapor olur inşallah

Valla arkadaslar moralinizi bozmak gibi olmasın. ben de hastenden raporu aldım. hatta 5 haftayı aktarabilecegimi hastane soylemisti bana. Ama okula goturdugumde kabul edilemiyecegini soyledilr. Cunku yaz tatili calısmıyoruz ve izin gerektiren bir durum yok. Benim kayınpeder de me'de mufettiş.O da aynı seyi soyledi. Sizden ricam eger sizin milli egiitim raporu kabul ederse, dayanagı olan yazıyı buradan yayınlayın biz de faydalanalım. Yoksa anladıgım kadarıyla bu konu bazı meblerin insafına kalmıs. :2:

valla ben müdürlede konuştum 5 haftayı aktardığımı söyledim.. bişey söylemedi. cuma gönderdim raporu okula bakalım pazarteside meb'e götürürler herhalde gelişmeleri yazarım size burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…