torba yasada konu ile ilgili sayfanın çıktısını aldık verdik demişsin. bu yasaya nasıl ulaşırız link falan eklesen.ben bir türlü bulamadım internette.
su anda kouamayavagim linki bilgisayar yok cepyen yaziyorum. Ama onun vevabi geldi arkadaslar. Bakanlik yeni yasaya gore izin yonergesini degistirmedigi icin eskisi gecerli. Eskisine gorede aktaramiyoruz.
arkdaşlar sanırım kafalr baya karışmış bende öğretmenim normal doğum tarihim 30 eylül görünüyor 32.haftamda gidip raporumu aldım ve aktarmamı yaptım bunun için bir engel yokki doğum iznim bu duruma gre 10 eylülde başlıyor görünüyor yani seminerin ilk haftasıda rapor alınınca bir sorun kalmıyor aynı okulda geçen yılda bir arkdaşım aşağı yukarı aynı dönelerde hamileydi ve bir sorun yaşamadı
Siz gönülleriniz ferah tutun bebişlerinizin gelişine odaklanın gerisi olup gidiyor
kızlar size haberim var... doğum sonrası iznimi 13 hafta yaptırdım. hastane yazıyor raporu. yaza denk geliyor falan hiçbişey sorulmadı. önce 8 hafta hazırlamışlar raporu. eşim almaya gitmişti. ordaki kıza sormuş, kızda öncesinde çalışabilir raporu almışmıydınız demiş eşimde aldık diyince tekrar düzenleriz o zaman 13 hafta olarak demişler.. şimdi raporum 13 haftalık. hastanenin verdiği raporada kimse itiraz edemez herhalde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?