Kızlar birkaç şey soracağım size. Şimdi ben iki hafta seminere gideceğim, sonrada doğum iznine ayrılacağım 37. haftada. Bu izinleri kim hesaplayacak, okula ne zaman başlayacağımı bana kim söyleyecek, hastaneden çalışamaz raporu aldıktan sonra tekrar tekrar okula izinlerimizin hesaplanması için bir belge götürecekmiyiz, bebiş erken gelirse normal doğum tarihine göre izinler hesaplanacak ama hastaneden tekrar bir yazı falan alınacak mı. Beni aydınlatırsanız sevinirim...
canım gittigin hastane sana 37.haftanda rapor vericekher (gittigin hastanede bunu hatırlatmaları lazım, yoksa takibini sen yap ver 37. hafta raporunu iste) sen de onu okula gotureceksin.boylece 3 haftalık izin başlamış olacak. İziznler tahmini dogum gunune gore ayarlanıyor. Ama erken dorum olursa yine hastaneden erken dogum olduguna dair belge alıyosun,okula veriyosun,yeni cıkan torba yasa sayesinde izinli gunlerini kullanabiliyosun. sanırım sen ayrıca calıstıgın bu iki haftayı dogum sonrası izne aktarmayı planlıyosun. o zaman 35. haftada calısabilir raporu almış olman gerekiyodu. onu da okula verirsen bu calıstıgın iki hafta sonraya izin olarak aktarılacak. İnsallah dogru ve acık yazmısımdır. Kafanı karıstırmadım insallah:44: :79:
canım gittigin hastane sana 37.haftanda rapor vericekher (gittigin hastanede bunu hatırlatmaları lazım, yoksa takibini sen yap ver 37. hafta raporunu iste) sen de onu okula gotureceksin.boylece 3 haftalık izin başlamış olacak. İziznler tahmini dogum gunune gore ayarlanıyor. Ama erken dorum olursa yine hastaneden erken dogum olduguna dair belge alıyosun,okula veriyosun,yeni cıkan torba yasa sayesinde izinli gunlerini kullanabiliyosun. sanırım sen ayrıca calıstıgın bu iki haftayı dogum sonrası izne aktarmayı planlıyosun. o zaman 35. haftada calısabilir raporu almış olman gerekiyodu. onu da okula verirsen bu calıstıgın iki hafta sonraya izin olarak aktarılacak. İnsallah dogru ve acık yazmısımdır. Kafanı karıstırmadım insallah:44: :79:
mrb arkadaşlar ben 2 eylülde sezeryanla doğum yaptım normal tarihim 11 eylüldü. 32. haftada doktorun sekreterinden çalışabilir raporu alıp okula verdim bu raporda zaten 5 haftayı aktaracağın yazıyor. 37. haftada izne ayrılmak için rapor alıp okula verdim.3 eylülde de 13 hafta +1 haftada erken doğum olduğu için izni uygundur diye rapor alıp ilçe milli eğitime verdim ve bi sorun çıkmadı yeni yasaya göre tatilde olsan da aktarabiliyorsun canım kolay gelsin.
selam kızlar.. bugün salı bizim müdürden haber çıkmadı.. sanırım 13 haftalık iznim ilçeden kabul edildi. yoksa beni arar söylerdi.. darısı size inşallah...
arkadaslar nolur hangi milli egitime baglıysanız adını filan verin bari biz de arayıp o yazıyı isteyelim. cunku ben deokuluma gidip 5 haftayı aktarmak istedim, calısmadıgım icin aktaramayacaklarını soylediler. Eger siz aktarabilyorsanız bizim d eaktarmamız lazım. bu yuzden yukarıdaki iki arkadasdan ricam edinebilirlerse yazıyı, ya da baglı oldukları mebin adını versinler
arkadaslar nolur hangi milli egitime baglıysanız adını filan verin bari biz de arayıp o yazıyı isteyelim. cunku ben deokuluma gidip 5 haftayı aktarmak istedim, calısmadıgım icin aktaramayacaklarını soylediler. Eger siz aktarabilyorsanız bizim d eaktarmamız lazım. bu yuzden yukarıdaki iki arkadasdan ricam edinebilirlerse yazıyı, ya da baglı oldukları mebin adını versinler
canım ben herhangi bi dilekçe yazmadım hastanenin verdiği raporu ( 32. haftada) okula verdim ve bi itiraz olmadı.Raporda doğum öncesi 5 haftayı sonrasına aktarması uygundur yazıyordu.
canım ben de herhangı bısey yapmadım. dogumdan sona hastanenın duzenledehı raporu okula verdım.dogumdan once okula bunu sormstum. kabul edlmez demişlerdi.ama hastane hazırladıgı raporda 5 haftamı sonraya aktarmıs ve raporu okula goturdum kimse bişey demedi. ilçe meb'den de bişey cıkmadı. iznim yarın bitiyo.