Doğuma Hazırlık Doğum izni peki sonrası:(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Merhabalar;

ben de şuan 30. haftamdayım. ve 32. haftamdan izne ayrılmayı düşünüyorum iş stresi yüzünden. Şuan da yerime bir eleman aldılar ve ona iş gösteriyorum. ??!! aslında muhasebe müdürümle tam anlamıyla konuşmadık. çıkıp çıkmayacağım konusunda. ben de normal yasal izinlerimi kullanayım, diyorum . doğumdan sonra da izinlerim bittikten sonra çalışabilir miyim? Bilemiyorum. o zaman beni çıkartsalar, işsizlik maaşına başvurabilir miyim?

Şimdiden teşekkürler, Rabbim Cümlemizin yardımcısı olsun İnşaallah..

Eğer siz kendi isteğiniz ile işten çıkarsanız işsizlik maaşından faydalanamazsınız. Şirketin sizi işten çıkarması lazım, hem bununla birlikte tazminatınızı da almış olursunuz. Yerinize eleman alındığı için şirketin sizi geri döndüğünüzde işten çıkarma ihtimali varsa kendiniz istifa etmeyin aksi halde tüm haklarınızı kaybedersiniz.

Merhabalar;

ben de şuan 30. haftamdayım. ve 32. haftamdan izne ayrılmayı düşünüyorum iş stresi yüzünden. Şuan da yerime bir eleman aldılar ve ona iş gösteriyorum. ??!! aslında muhasebe müdürümle tam anlamıyla konuşmadık. çıkıp çıkmayacağım konusunda. ben de normal yasal izinlerimi kullanayım, diyorum . doğumdan sonra da izinlerim bittikten sonra çalışabilir miyim? Bilemiyorum. o zaman beni çıkartsalar, işsizlik maaşına başvurabilir miyim?

Şimdiden teşekkürler, Rabbim Cümlemizin yardımcısı olsun İnşaallah..

ne yaptınız.
bende merak ediyorum,ücretli izin bittikten sonra istifa etsem yine doğum parası alıyormuyum veya işsizlik maaşı alabiliyormuyum

Back
X