Dogum izni sonrasi ise donus

kirmizigitar

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2011
10.374
11.988
498
İstanbul
Kizlar 10 ekim de dogum yaptim ve malesef 15 ocakta donmek zorundayim.

Bebegim 3,5 aylik filan olacak o tarihte ve simdiden deli gibi dusunuyorum nsil birakicam diye...

Bebegini bu kadar minik birakip ise donmus arkdaslar tecrubelerini paylasabilir mi?psikolojimi hazirlayayim hic degilse...

Ayni kaderi paylasiyoruz bende senden 4 gun sonra dogum yapmisim ama bnada 15 ocak is basi diye hesaplandi ne yapcam bilmiyorum kara kara dusunuyorum Ben annesi olarak bazn dayanamiyorum baskasi ne yapar bu masumlara

ben 6 aylık bırakıp işe dönmüştüm valla çok zor Allah yardımcınız olsun hazır olsanızda olmasanızda bırakıyorsunuz mecbur ama olsun herşey onlar için

Ben 3bucuk aylık bıraktım ama emin olun küçük bırakmak daha iyi oluyor. Zaten ilk 6 ay 3 saat sonraki altı ay 1bucuk saat süt iznin olacak. Hele çocuğa bakacak güvenilir biri varsa hiç dert etme. Benim tek hatam bebeği biberona alıştırmamak oldu o kadar süt sagıp buzluğa atmıştım hepsi çöp oldu..

Ayni kaderi paylasiyoruz bende senden 4 gun sonra dogum yapmisim ama bnada 15 ocak is basi diye hesaplandi ne yapcam bilmiyorum kara kara dusunuyorum Ben annesi olarak bazn dayanamiyorum baskasi ne yapar bu masumlara
Dogum yaptigimiz tarihe gore degil dogum iznine ciktigimiz tarihe gore hesapliyorlar cunku... muhtemelen ayni tarihte cikmisiz izne...

İnsallah kolay gecer

İnsallah ya, bebegim simdilik beni de biberonu da aliyor hic dert etmedi bu gune kadar ne versem aldi:) ama buzluga attigim sutlerin kokusundan midir nedir ne zaman versem yuzunu buzusturerek icti ve sonrasinda kustu ben calisirken ne olacak bakalim...

Allahtan haftada sadece 3 gun calisicam ve sut izni filan 14:30 da isten cikicam sanirim 16:00 ya kadar eve donmus olurum cok uzun saatler gecirmeyiz ayri herhalde, annembakacak ben isteyken. Ama yine de korkuyorum tabi, birakip dusa girmek bile bu kadar zorluyorken...

Zamanla duzen oturacak canım hiç korkma. İlk günler bocalarsin da sonra yoluna koyarsın. Hem annen de destek olacaktır sen stres yapma. Büyüyüp de anne gitme diye aglamasi inan şimdikinden çok daha zor

Ayy senin ne guzel annen gelecekmis Ben napayim ve bebegim surekli agliyor kusuyor emmek istiyor tekrar kusuyor Ben annesi oldugum halde bazen tahammul edemiyorum baskasi nasil bakacak bu yavrucaga .. Simdiden nolacak diye kadar kara dusunuyorum hergun

Ucretsiz izin alma imkaniniz varsa mutlaka kullanin benim yok malesef

Benimki daha dogmadı ve hamile oldugumu ogrendigimden beri bu meseleyi dusunuyorum.

Kotuymus ya.
İsyerinizle konusmayi deneyin en azindan 1 ay daha calismayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…