- Konu Sahibi kirmizigitar
-
Dogum yaptigimiz tarihe gore degil dogum iznine ciktigimiz tarihe gore hesapliyorlar cunku... muhtemelen ayni tarihte cikmisiz izne...Ayni kaderi paylasiyoruz bende senden 4 gun sonra dogum yapmisim ama bnada 15 ocak is basi diye hesaplandi ne yapcam bilmiyorum kara kara dusunuyorum Ben annesi olarak bazn dayanamiyorum baskasi ne yapar bu masumlara
İnsallah ya, bebegim simdilik beni de biberonu da aliyor hic dert etmedi bu gune kadar ne versem aldi:) ama buzluga attigim sutlerin kokusundan midir nedir ne zaman versem yuzunu buzusturerek icti ve sonrasinda kustuBen 3bucuk aylık bıraktım ama emin olun küçük bırakmak daha iyi oluyor. Zaten ilk 6 ay 3 saat sonraki altı ay 1bucuk saat süt iznin olacak. Hele çocuğa bakacak güvenilir biri varsa hiç dert etme. Benim tek hatam bebeği biberona alıştırmamak oldu o kadar süt sagıp buzluğa atmıştım hepsi çöp oldu..
İnsallah ya, bebegim simdilik beni de biberonu da aliyor hic dert etmedi bu gune kadar ne versem aldi:) ama buzluga attigim sutlerin kokusundan midir nedir ne zaman versem yuzunu buzusturerek icti ve sonrasinda kustuben calisirken ne olacak bakalim...
Allahtan haftada sadece 3 gun calisicam ve sut izni filan 14:30 da isten cikicam sanirim 16:00 ya kadar eve donmus olurum cok uzun saatler gecirmeyiz ayri herhalde, annembakacak ben isteyken. Ama yine de korkuyorum tabi, birakip dusa girmek bile bu kadar zorluyorken...
Of evetZamanla duzen oturacak canım hiç korkma. İlk günler bocalarsin da sonra yoluna koyarsın. Hem annen de destek olacaktır sen stres yapma. Büyüyüp de anne gitme diye aglamasi inan şimdikinden çok daha zor
Ayy senin ne guzel annen gelecekmis Ben napayim ve bebegim surekli agliyor kusuyor emmek istiyor tekrar kusuyor Ben annesi oldugum halde bazen tahammul edemiyorum baskasi nasil bakacak bu yavrucaga .. Simdiden nolacak diye kadar kara dusunuyorum hergun
Benimki daha dogmadı ve hamile oldugumu ogrendigimden beri bu meseleyi dusunuyorum.
Ucretsiz izin alma imkaniniz varsa mutlaka kullanin benim yok malesef
Ucretsiz izin alma imkaniniz varsa mutlaka kullanin benim yok malesef
Rapor alamiyor musunuz
Ben yari kamuda calisiyorum, teknik olarak izin almam mumkun ancak rapor alamiyorum yani hic hir doktor rapor vermiyor bunun icin. Malesef maddi olarak ucretsiz izin almam imkansiz...Kotuymus ya.
İsyerinizle konusmayi deneyin en azindan 1 ay daha calismayin
Bu arada peofildeki foto senin bebegine mi ait:)Malesf benimde yok kredilerimiz var hep bizi yavrularimizdan ayiran su borclar yok mu
Bu arada peofildeki foto senin bebegine mi ait:)
Ha:) o sandim:) benim de oglus iste:) profilde fotosuHayır canım benim oglusun saçları azıcık ve sarı oda gozukmiyo :) senin bebisin cinsiyeti neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?