Kuzenimin oğlunu bakıcısı olan kadın iğne batırarak yerinden kımıldamayan korkmuş bir çocuğa çevirmişti. Annesi oğlum niye oynamıyorsun dediğinde cıs cıs diye bacaklarını gösterince ortaya çıktı. Olabiliyor maalesef. İşini doğru yapan insana denk gelmek şansa kalmış.Konu sahibi seni çok iyi anlıyorum bende doğu da yaşıyorum.ailemden uzak...tayininiz buraya çıktığı için yaşamak zorundayız.aileden uzak olmak coook zor.bendr bakıcıya bırakmak zorundayım ama yok güvenemiyorum kimseye.sehirden dolayı değil asla yanlış anlaşılmasın.annemden kv den başka kimseye güvenemem.hele son zamanlarda gündeme gelen olaylardan sonra iyice paranoyak oldum.simdi parka okula da mı gitmicek çocuk diyenler çıkacak.hayir bensiz hicbir yere gitmeyecek !! Ne zaman kendi sorumluluğunu alacak yasa gelir ortaokul mesela o zaman bir nebze de olsa izin veririmmm
5.5 aylıkken bıraktım ve sadece anne sütü alıyordu. Sütümü sağdım öyle idare ettik. Şuanda 13 aylık sağmıyorum süütümü idare ediyor çünkü.Ne guzel inşallah bende sizin gibi kolayca adapte olurum kaç aylıkken bıraktıniz emziriyormusunuz
Anladım bakalım bende yavastan emzirmeyi azaltıyorumki alıssin bi sabah bı akşam emmeye sorun cikarmasin5.5 aylıkken bıraktım ve sadece anne sütü alıyordu. Sütümü sağdım öyle idare ettik. Şuanda 13 aylık sağmıyorum süütümü idare ediyor çünkü.
Tekrar ediyorum kimseye guvenerek yapmadım cocuguBir de kimseye güvenip çocuk yapmam demissiniz su ev aldığınız konuya baktım da. Büyük konusmussunuz sanırım......
Bende o aglayip zirlamayan arkadaslardan tavsiye bekliyorumBen bu psikolojiye dayanamayıp ayrılmıştım. Çok sıkıntılı günler geçirdik geciriyoruz da ama cocuklarimin yanındayım.
Ama çok mutlu krese bırakıp işini yapan akşam alan hiç ağlayip zirlamayan arkadaslarim da var.
Bende bir sorun varmış demek.
Ben isyerinde de ağlıyordum mamasini yememis aç yavrum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?