Doğum iznim bitiyor psikolojik desteğe ihtiyacım var

Kuzenimin oğlunu bakıcısı olan kadın iğne batırarak yerinden kımıldamayan korkmuş bir çocuğa çevirmişti. Annesi oğlum niye oynamıyorsun dediğinde cıs cıs diye bacaklarını gösterince ortaya çıktı. Olabiliyor maalesef. İşini doğru yapan insana denk gelmek şansa kalmış.

bakilmasi gereken bir cocugim yok kendim bakiyorum ama sizi cok cok iyi anliyorum.
bazen insanin kendini nasil sahipsiz caresiz hissettigini.
ama tirnaginiz varsa basinizi kasiyin ve bence bakici yerine kres daha mantikli bakiciyla sorun oldugunda belki cocugunuz anlatmayacak ama kres oyle degil sizinki konusmasa diger cocuklar annelerine anlatiyor gorduklerini etkilendikleri kotu seyleri olmasin tabi ama hersey bir ihtimal hele bu devirde kalabalik icinde olmasi daha mantikli geldi bana

Kırgınlığınızı anlıyorum ama bir yaştan sonra rahat etmek onların da hakkı.
Beklentiyi azaltmak gerek diye düşünüyorum ben de..

Herkesin evladı tatlı ama bakıcıya bırakıp çalışıyorlar.
Benim burada ne annem ne kvm var.
Çocuk olsa sadece bakımı konusunda değil hasta olsam bir çorba görecek durumum yok.

Halinize şükredin bence..

Ben bu psikolojiye dayanamayıp ayrılmıştım. Çok sıkıntılı günler geçirdik geciriyoruz da ama cocuklarimin yanındayım.
Ama çok mutlu krese bırakıp işini yapan akşam alan hiç ağlayip zirlamayan arkadaslarim da var.
Bende bir sorun varmış demek.
Ben isyerinde de ağlıyordum mamasini yememis aç yavrum diye

Bir de kimseye güvenip çocuk yapmam demissiniz su ev aldığınız konuya baktım da. Büyük konusmussunuz sanırım......
Tekrar ediyorum kimseye guvenerek yapmadım cocugu
O konu 4 sene önce açıldı ve ondan sonra kimsenin bizim çocuğumuza bakmayacagida kesindi ben hamile kalmadan ikiside bize güvenmeyin demislerdi zaten Evimizde kendi isteğimize göre aldik Bu durumda neyi buyuk konusmusum pardon Hayatım boyunca üniversiteye basladigimdan beri çalışıp kendi harçlığımi kendim kazandım Calistigim halde çok zor bı ünv.den zor bı bölümünden 4 senede uzatmadan mezun oldum Evlenirken ailelerden bir iğne bile yardım gormedik esimle herşeyimizi kendimiz aldık evimizde dahil çok şükür Buraya kadarki ilgisizliklerini mazur görebilirim ama bu torun konusundaki kayitsizliklarini asla anlamıycam ve affetmycem Size normal gelebilir ama bana hiç bı zaman gelmiycek

Bende o aglayip zirlamayan arkadaslardan tavsiye bekliyorum Ben normalde de çok duygusal bı insandım Bebek beni iyice duygusal yaptı tipik bir yengeç burcu insanıyım İnanın meslegim el verse bende bırakıcam ama ben biraktigim an bı daha donusum olmaz Tek temennim güvenebilecegim bir bakıcı bulmak

inş çok iyi bir bakıcı bulursunuz da dert ettiğime degmezmiş dersiniz. ben de torun bakmam istemem sanırım yıllardır çalışıyorum kendi çocuklarıma zor bakıyorum zaten. emekli olunca yapmak isteyip yapamadığım şeyleri yapmak isterim. bende çocuklara torun bakmam demeyi düşünüyorum daha 4 yasında gerçi en büyüğü

ama sizi de anlıyorum tabi insan illa bekler. ben 3.5 aylıkken işe başladım. mecburdum bizde kredi ödüyorduk zaten kredi ödemesek de eşim hem kira hem ev geçimi yapamazdı yine çalışmak zorunda kalırdım. kayınvalidem bizle yaşıyordu o baktı ama ilk 2 yıl çok zor oldu. yaşlıydı gözleri iyi görmezdi mama yapmayı falan tam bilmezdi. altını alırdı ama her zaman tertemiz olmazdı.

iyi bir bakıcı artı kamerayla çok daha rahat edersinix bence. inş iyi biri denk gelir.

Canım niye birakicakmissin ki işini.Birakacaksan da önden haber ver, arkadaşimi yerlestireyimKuzun büyüyecek,bagimsizlasacak,senin ona yetmediğine dağır mesajlar verecek ozaman da krese gondericeksin.Eeee o halde neden istifa ettin sen???Meraketme sende alisacaksin kuzum da.İlk bir hafta aglarsin tavsiyem yanında ilk günler güneş gözlüğü taşıman.Ama sonra alışırsınız kuzunda sen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…