Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde bulunan ruh sağlığı uzmanlarının nerdeyse tamamının ruh sağlığı bozuk zaten
evlat için endişelenmek çok farklı bir durum ama ben konu sahibinde o potansiyeli gördüm ,bakmaz ,Allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin zaten .Üyeler çok haklı.Bebeğinize ben de üzüldüm ama anneler de bakmak zorunda değil.Gönül ister ki her anne kendi çocuğunu büyütsün ama hayat şartları.Kimseye kahretmeyin.Bir de onlar yaşlanınca biz de bakmayız sözü çok çirkin geldi bana.Bebeğinizden ayrıldığınız için söylediğinizi düşünüyorum bu sözü.Allah yardımcınız olsun.
Adamlar ne yapsın akşama kadar neler dinliyorlar ...üstelik boşan butonu da yokTürkiye Cumhuriyeti sınırları içinde bulunan ruh sağlığı uzmanlarının nerdeyse tamamının ruh sağlığı bozuk zaten
Amin.Bu anneler ne yapsın evladı doğur büyüt meslek sahibi et evlendir.Torununa bakmıyor diye kötü ol.Adalet mi bu? Sonra da derler ki E dünyaya getirmeseydi madem beni , bana mı sordu? Size sormadı elbette ama sizi okutmayan sizinle ilgilenmeyen bir anneniz de olabilirdi.Bir sürü şey yapmış konu sahibi için , ama toruna bakmadı diye kötü insan oldu , yaşlanınca ben de ona bakmam oldu.Allah size muhtaç etmez belki de annenizi.İnşallah de etmez.evlat için endişelenmek çok farklı bir durum ama ben konu sahibinde o potansiyeli gördüm ,bakmaz ,Allah kimseyi elden ayaktan düşürmesin zaten .
bence de buraya bir boşan bir de ben çektim sende çek butonu koymalılarAdamlar ne yapsın akşama kadar neler dinliyorlar ...üstelik boşan butonu da yok
bir de -sabret cnm ama benim kocam king nabeeer- butonubence de buraya bir boşan bir de ben çektim sende çek butonu koymalılar
"Gelinimiz işten gelince abimi hazır yemekle karsilamiyor bu yüzden elem ve keder içindeyim " diye konu açılan bir camiadayiz.Birgun yetişkin gibi davranmayi basaricaz ama bu zaman alacak.Bu mudur? Budur.. 100 yildir savundugum seyi baskalarinin da soylemesi cok guzel ya :) ama sor onlar cocuklarini kapinin onune koyuyor derler, bizimkiler koymadigi (!) icin olene kadar kendimiz icin calistiriyoruz..
Bu aileye bağlılık işi bizim kültürde had safhada. Koskoca insan oluyosun o yaşına kadar da ailen büyütüyor seni buraya kadar tamam. Sonra evlenmek için aileden yardım istiyorsun aile ne için var yapacaklar tabi diyorsun. Bir dünya masraf, sıkıntı, stres evleniyorsun kendi aileni kuruyorsun sözde! Ondan sonra da kendi iradenle yaptığın bebeği yine ailene baktırıyosun. Arkadaşım bakmak zorunda değil nokta. İster tatile gider, ister gitmez. Doğurmuş, büyütmüş misyonunu tamamlamış. Herkes kendi hayatını kendi şekillendirsin. Bizim de annemiz çalışıyordu bakıcıyla büyüdük kreşe gittik ne oldu yani??
Bu iş avrupada amerikada çözülmüş arkadaş. Reşit mi oldun? Git oku iş bul kendine bak diyor sana. Evlenmek mi istiyorsun? sen bilirsin mutluluklar dilerim. Bebek mi istiyorsun? Ne güzel hayırlı olsun bitti. Bir tek bu ülkede bumerang gibi aileye dönme aileden beklenti var.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ge-ihtiyacim-var.1059503/page-7#post-54957399
Bir insanı sırf istemiyor diye kötü ilan etmek bizim aile yapımız mi? Resmen anne babaları somurmeye çalışan bir durum bu.oyle olmasa bakmak istemeye istemeye kotu anane babanne ilan etmediniz. Herkes ne dediğinizi anladı ama siz sabit fikrinizden caymiyorsunux.="plum88, post: 54984239, member: 405342"]Offf okumamak,okuduğunu anlamamak; anlamadan yorum yapmak....
Ben ''bende onlara bakmıycm huzurevine gondericem'' gibi bisey mi dedim
Bir bayan sende onlara yaşlanınca bakmazsın demisti
Bende" hiç bı engel yokken bi yil torun bakmamak normal geliyosa aynı kisilere bende onlara yaslaninca bakmam desem o da normal gelir" dedim
Ne zormus insanlara laf anlatmak yahu
Bazilari kültürümüzü aşağılayıp Avrupalılara ozenmisler ama ben ahlaki degerlerimizi, geleneksel Türk aile yapimizi çok seviyorum çocuklarımıda elimden geldigince bu duygusallıkta yetiştiricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?