Bakmak zorunda değiller onlara güvenip mi doğurdunuz, herkesin annesi KV si bakmıyor sonuçta,Merhaba kızlar, bir buçuk senedir ücretsiz izindeyim Bir ay sonra başlamam gerekiyor Annem ve kayinvalidemde istanbul da oldukları halde bakmak istemiyolar Milletin annesi sehir dislarindan kocalarını birakip geliyolar ikiside dul Bizimkiler keyif derdindeler annem daha yakın oturuyo O bakmayınca kv yakın olsak ben bakardim ayagi yapiyo 20 aylik bı kizim var çokta uslu Onları ömür boyu affetmycem Zaman daraldikca kalbim sıkışıyor gibi oluyo Çok üzülüyorum ayrılacağım için uzuntuden hastalanicam diye korkuyorum artik Uykularim kaçıyor Onlara icimden gecip soyleyemediklerim ruyalarima giriyor Ev kredisi ödüyoruz isi birakamam saglam bı isim var cok şükür ama evlat bambaşka biseymisMoral veren sözlerinize ihtiyacım var
Bakmak zorundalar demiyorum zaten Bakacak sağlık durumlari ve imkanları varken umurlarinda olmaması bana çok abes geliyo Dış kapının mandali değil torun bu ,canının canıBakmak zorunda değiller onlara güvenip mi doğurdunuz, herkesin annesi KV si bakmıyor sonuçta,
O konuda haklısınızBakmak zorundalar demiyorum zaten Bakacak sağlık durumlari ve imkanları varken umurlarinda olmaması bana çok abes geliyo Dış kapının mandali değil torun bu ,canının canı
Resken de bakmak dorunda diyorsunuz işte. Onları hic affetmeyeceğim ise göre. Kusura bakmayin da fazlasıyla bencil geldiniz bana="plum88, post: 54955303, member: 405342"]Bakmak zorundalar demiyorum zaten Bakacak sağlık durumlari ve imkanları varken umurlarinda olmaması bana çok abes geliyo Dış kapının mandali değil torun bu ,canının canı
Hahahaa oda iyiymiş İnşallah çok teşekkürlerHiç uzmeyin kendinizi en azından baştan söylemişler,bakarız diyip iki ay sonra havlu atsalar ne yapardınız ? Benim eşimin ailesi de bakıcı tutmami istemediklerini bebeği onlarda birakacagimi(3 saatlik mesafe var,ayrı şehirlerdeyiz) ama tatillerde gelip bebeğimi görebilecegimi soylemislerdiGeçti gitti o günler... kızım 8 yasinda şimdi.Sizin de geçecek
Aynisi başıma geldi.Mutlaka en başında söylediyse bakmayacağım amenna... Ama hamilelik suresince ve izin bitene kadar "ben torunumu kimseciklere bırakmam" diyen annelerin son dakika yaptigi manevra herkese zarar veriyor.
Kamera koyan var diye biliyorum burda paylaşıyor arkadaşlar.Benim yaşadığım yer lojman olduğu için eve gelen olmuyordu,ben bir arkadaşın evine götürdüm iki yıl.Benim kız o ailenin çocuklarının peşinde dolanıyordu.Umarim herşey gönlünüzce gelişirHahahaa oda iyiymiş İnşallah çok teşekkürler
tek temennim ananne babanne gibi sevgi dolu bı bakıcı
Kamera olayını kabul ediyorlar mi Kamera var deyince kimse istemiyomus diye duydum.
O ayrı zaten ama yaşlı başlı insanlar bakmak zorunda değiller ki konuda da sanırım ikiside en baştan beri yanaşmamış.Mutlaka en başında söylediyse bakmayacağım amenna... Ama hamilelik suresince ve izin bitene kadar "ben torunumu kimseciklere bırakmam" diyen annelerin son dakika yaptigi manevra herkese zarar veriyor.
Zihniyetlerimiz farkli ben sizin gibi bu konuyu darlama olarak göremiyorum Zamanı geldigindeki inş o günleri görürüm seve seve bakarım torunumaResken de bakmak dorunda diyorsunuz işte. Onları hic affetmeyeceğim ise göre. Kusura bakmayin da fazlasıyla bencil geldiniz bana
.herkes sizin ve bebeğinizin etrafında dönmeli sanki.
Aklima, evde bunalımlar geçirdiğinden! 2,5 aylık bebeğini bakıcıya bırakıp, ücretsiz izin alma hakkını kullanmak yerine işe başlamak isteyen annenin açtığı konu geldi.Merhaba kızlar, bir buçuk senedir ücretsiz izindeyim Bir ay sonra başlamam gerekiyor Annem ve kayinvalidemde istanbul da oldukları halde bakmak istemiyolar Milletin annesi sehir dislarindan kocalarını birakip geliyolar ikiside dul Bizimkiler keyif derdindeler annem daha yakın oturuyo O bakmayınca kv yakın olsak ben bakardim ayagi yapiyo 20 aylik bı kizim var çokta uslu Onları ömür boyu affetmycem Zaman daraldikca kalbim sıkışıyor gibi oluyo Çok üzülüyorum ayrılacağım için uzuntuden hastalanicam diye korkuyorum artik Uykularim kaçıyor Onlara icimden gecip soyleyemediklerim ruyalarima giriyor Ev kredisi ödüyoruz isi birakamam saglam bı isim var cok şükür ama evlat bambaşka biseymisMoral veren sözlerinize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?