Doğum iznim bitiyor psikolojik desteğe ihtiyacım var

Hayir bastan bakarız falan demediler Biz esimle 6yil çıktık 3 yillikta evliydik hamile kaldigimda 9 yılın üstüne yaptık yani buna rağmen ayy ne aceleniz vardı, hamileyken bi yerim agrisa aaa sen dur bunlar iyi gunlerin minvalinde geçti tüm hamileligim Dogduktan sonrada sorsan çok seviyolar Sevmeleride foto isteyip face e instagrama koyma eşe dosta hava atma seklinde Tabikide onlara güvenerek yapmadim ama bakıcı fikri anne olduktan sonra çok ağır gelmeye basladi dogurmadan önce bakıcıya veririm demek kolaydi.3 yaşında iyi bı krese vericem zaten 2 yaşına da getirdim sadece 1 sene idare edilecek Ömrünüzü torununuza adayın demiyorum ki.

Insan annesinden ya da kvden çocuğuna bakmasını bekleyebilir ki bu çok normal. Özellikle annene şaşırdım doğrusu. Çocuğun 2 yaşını dolduracak 4 ay sonra. Işe başlamadan önce güvenilir bir bakıcı bul. Komşun olursa daha iyi olur. 10 gün falan gözlem yap ve kamera yerleştir eve.
İlk zamanlar çok zor 'olacak senin için ama alışacaksın.
Annene ve kv'ye karşı da içinde tutma ve söyle yüzlerine. Kafana taktikca hasta olursun.

Bakmadiklari gibi birde insanlarin kim bakacak sorularına bakıcı deyince ''aa neden bakmıyolar biraz biri biraz digeri insan bakmaz mı torununa yeaaa'' sorularina da biz cevap veriyoruz Keske etrafımızda sizin gibi hosgorulu insanlar olsa da Bakmıyolar deyince zavalli yada uzaylı muamelesi yapmasalar bize

Bakmak zorunda değiller onlara güvenip mi doğurdunuz, herkesin annesi KV si bakmıyor sonuçta,

Dediğin gibi çocuk olunca çok zormuş cidden.. bu zamana da kadar ücretsiz izindeymişsiniz demek ki devlette çalışıyorsunuz biraz daha uzatsanız. bi arkadaşım devlette çalışıyor ücretsiz izin analık izni yıllık izin derken 2.5 yasına girdi çocuğu sonra kreşe verdi. Akşama kadar yabancı bi kadınla evde olması bana mantıklı gelmiyor kreş bi yerde daha uygun en azından arkadaşları olucak bişeyler öğrenecek. Yokluğunuzda tv karşısında yada evde sıkılmayacak. Bunlar bizim iyi zamanlarımız çok duyuyorum eskiden 40-60 günlük bebeğini bırakıp da işe gitmek zorunda kalan anne

Hiç uzmeyin kendinizi en azından baştan söylemişler,bakarız diyip iki ay sonra havlu atsalar ne yapardınız ? Benim eşimin ailesi de bakıcı tutmami istemediklerini bebeği onlarda birakacagimi(3 saatlik mesafe var,ayrı şehirlerdeyiz) ama tatillerde gelip bebeğimi görebilecegimi soylemislerdi Geçti gitti o günler... kızım 8 yasinda şimdi.Sizin de geçecek

Gerçekten kimse bebeğinize bakmak zorunda değil. Bir de anne olmuşsunuz ama sizi büyüten ge doğuran annenize asla affetmeyeceğim diyebiliyorsunuz. Biz de bakıcıya gerdij çünkü insanlari darlama luksumuz yok. Gelmiş kaç yaşına kadınlarına sen annesini torununa bakmak zorundasın nedir hiç anlamadim

Resken de bakmak dorunda diyorsunuz işte. Onları hic affetmeyeceğim ise göre. Kusura bakmayin da fazlasıyla bencil geldiniz bana
.herkes sizin ve bebeğinizin etrafında dönmeli sanki.

Hahahaa oda iyiymiş İnşallah çok teşekkürler

tek temennim ananne babanne gibi sevgi dolu bı bakıcı

Kamera olayını kabul ediyorlar mi Kamera var deyince kimse istemiyomus diye duydum.

Mutlaka en başında söylediyse bakmayacağım amenna... Ama hamilelik suresince ve izin bitene kadar "ben torunumu kimseciklere bırakmam" diyen annelerin son dakika yaptigi manevra herkese zarar veriyor.
Aynisi başıma geldi.

Hahahaa oda iyiymiş İnşallah çok teşekkürler

tek temennim ananne babanne gibi sevgi dolu bı bakıcı

Kamera olayını kabul ediyorlar mi Kamera var deyince kimse istemiyomus diye duydum.
Kamera koyan var diye biliyorum burda paylaşıyor arkadaşlar.Benim yaşadığım yer lojman olduğu için eve gelen olmuyordu,ben bir arkadaşın evine götürdüm iki yıl.Benim kız o ailenin çocuklarının peşinde dolanıyordu.Umarim herşey gönlünüzce gelişir

Mutlaka en başında söylediyse bakmayacağım amenna... Ama hamilelik suresince ve izin bitene kadar "ben torunumu kimseciklere bırakmam" diyen annelerin son dakika yaptigi manevra herkese zarar veriyor.
O ayrı zaten ama yaşlı başlı insanlar bakmak zorunda değiller ki konuda da sanırım ikiside en baştan beri yanaşmamış.

Resken de bakmak dorunda diyorsunuz işte. Onları hic affetmeyeceğim ise göre. Kusura bakmayin da fazlasıyla bencil geldiniz bana
.herkes sizin ve bebeğinizin etrafında dönmeli sanki.
Zihniyetlerimiz farkli ben sizin gibi bu konuyu darlama olarak göremiyorum Zamanı geldigindeki inş o günleri görürüm seve seve bakarım torunuma

Bence kimse anasına babasına güvenip çocuk yapmasın. Onlar da gelmişler belli bir yaşa, çocuk bakmalarını ben doğru bulmuyorum. Biraz rahat etsin insanlar.. Evet bakıcıya vermek çok zor olabilir ama çalışan kadın bunu düşünüp de çocuk yapmalı artık günümüzde..

Aklima, evde bunalımlar geçirdiğinden! 2,5 aylık bebeğini bakıcıya bırakıp, ücretsiz izin alma hakkını kullanmak yerine işe başlamak isteyen annenin açtığı konu geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…