Bı annenin cocugunun canı bu kadar sıkkınken keyif derdinde olması destek olmamasi bencilce değil yani öyle mi Canigonulden bakanların cani patlıcan mi pekiPardon da onlar da vakti zamanında evlatlarını büyütmüşler şimdi keyif derdinde olmaları kadar normal bişey yok.. çok bencilce düşünceniz.. ayrıca evladınızı onlara güvenerek mi doğurdunız??
Evet ya o nasıl birşeydi öyle .Aklima, evde bunalımlar geçirdiğinden! 2,5 aylık bebeğini bakıcıya bırakıp, ücretsiz izin alma hakkını kullanmak yerine işe başlamak isteyen annenin açtığı konu geldi.
Cnm bem şu anda kendi bebeğime bakıyorum.. gerçekten çok zor.. bide başkasının çocuğuna bakmak daha zor.. düşse fln Allah korusun..çocuk oldu mu kadınlar eve kapanacak. Gelmişler 50li yaşlara bundan sonra rahat etmek isterler.Sende haklisin kendi tarafinca canim ama ben boyle gormedigim icin cevremde o yuzden soyluyorum sekil a kv dem eltimin ogluna bakiyor bebisliginden beri eltimin onca ahmakligina katlaniyor sirf torunu icin maasi var yalniz ama iste can baska seye benzemez ve omrunu adamis biri
Anneanne ve babaanne nin torunlarına bakmak istememesini anlamıyorum. Böyle bir zamanda destek olmadıktan sonra, torunumuzu seviyoruz demesinler. Kuru kuruya sevgi olmaz.
Keyiften kastınız ne?? Destek beklemeniz normal .. yani arada bakıcıyı kontrol ederiz fln ama siz bence abartıyorsunuz.. yok ikiside dul keyif derdinde asla affetmem fln.. Hiç hoş usluplar değil.. şu an sinirlisiniz ama bi daha sakinken okursanız sizde anlıcaksınız .. ayrıca yine diyorum bakmak zorunda değiller .. tam rahat edip düzenlerini kurmuşlar kolay değil bebek bakmak..Bı annenin cocugunun canı bu kadar sıkkınken keyif derdinde olması destek olmamasi bencilce değil yani öyle mi Canigonulden bakanların cani patlıcan mi peki
Dul diye belirtmemin sebebi evlerinde birakicak bi kocalarinin sorumluluklarının olmadigini belirtme amaçlıydı Milletin annesi kocasını sehirdisinda bırakıp geliyo yazmıştım sacma sapan yerlere çekmeye calismayin feminist çekemem bideO dul diye damgaladiginiz kadinlar zaten sizi ve esiniz büyütüp, okutup, evlendirmisler. Daha ne yapsinlar? Cocuk bakmak cok yorucudur. Özelikle bu yaslardayken.
Ayrica bu yastaki bir cocugun yasli bir bakici ile degil, kendi yasitlari ile zaman gecirmesi lazim. Kres'e basslamasi icin ideal bir yas. 2 yasinda olmus oluyor. Bir cok anne zaten 5-6 aylikken bile cocuklarini birakmak zorunda kaliyorlar.
Ve bir cocuga bu kadar cok baglanilmasini dogru bulmuyorum. Hani yeni dogum etmis olup, 4-5 aylik cocuktan bahs etseydiniz neyse. Artik kiziniz büyüdü ve size iyi gelen seyler degil, ona iyi gelen seyleri secmek zorundasiniz.
Inan cok konustum bu konuda kv ama anasina guvenmiyor oda kadin bakmaz bakamazCnm bem şu anda kendi bebeğime bakıyorum.. gerçekten çok zor.. bide başkasının çocuğuna bakmak daha zor.. düşse fln Allah korusun..çocuk oldu mu kadınlar eve kapanacak. Gelmişler 50li yaşlara bundan sonra rahat etmek isterler.
Anlamadım.. sizinde mi bebeğiniz var??Inan cok konustum bu konuda kv ama anasina guvenmiyor oda kadin bakmaz bakamaz
Malesef insallah olur birgun kvdem eltimin ogluna bakiyor bu da sizin olayinizdan tam tersi eltim adam akilli cocuk bakamaz ikinciye hamile lakin ... isteAnlamadım.. sizinde mi bebeğiniz var??
Dul diye belirtmemin sebebi evlerinde birakicak bi kocalarinin sorumluluklarının olmadigini belirtme amaçlıydı Milletin annesi kocasını sehirdisinda bırakıp geliyo yazmıştım sacma sapan yerlere çekmeye calismayin feminist çekemem bide
Evet aynen planladığım gibi oldu 20 aya kadar ücretsiz almayı sonrada bakıcı düşünüyoduk Ama boyle bir anne olacağımı tahmin etmemistim öyle ki binbir emekle okuyup calisip bı yerlere geldiğim meslegimi bile bırakmayı düşünüyorum bazen Çok fazla alistim ilk gunden beri kendim bakıyorum Hala emzirdigim içinde bı kaç saatten fazla hiç ayrilmadik kızım cok düşkün bana İse basliycagim günü düşünemiyorumSeninle aynı kanıda sözler duymak istiyorsun belki ama ben düşünceni yanlış buluyorum
Baksalar çok güzel olur ama bakmak zorunda değiller
Bende isterdim benimkinede baksınlar ama mecbur değiller bir sey diyemiyorum
Buna kendini ikna etsen bu kadar üzlmezsinde.
Bir iki gün değil ki uzun vadede bu durum
Ne kadar süreceğide belli değil
Peki sen daha önceden nasıl hayal etmiştin bugünleri ?
Doğumyapar izin kullanır iznim bitince bakıcı tutarım mı ?
EwetGerginim evet çünkü kolay bi sey değil kendini kimsesiz hissetmek Bakmasa bile bakici alisana kadar gider gelirim merak etme, takma kafana hallolur , arada kontrol ederiz sikma canini kizim falan hic yok boyle bir konuşma Bı tek bana mı anormal geliyo bu tutum
Maalesef keske seçme şansımız olsaydi Ben çok daha onceden değiştirirdim bu ilk yanlışı degil yani Hani anneliğinden ne gordumki ananelik bekliyorum diyorum bazen O yüzden herkes anne olmamalı kesinlikle Allah'ım hak edene yasatsin bu duyguyu sadeceHerkes anne ve baba yönünden şanslı olmuyor ne yazıkki.
Benim annemde şimdiden söyleniyor, çocuk yaparsan hayatta gelip bakmam herkes kendi çocuğuna baksın diye, oda fazlasiyla keyifçi.
Gelip torunlarına bakan nenelere helal olsun diyor bende imreniyorum..
demem o ki, yalnız değilsiniz. Allah güç kudret versin, bu konuda tecrübeli hanımlar sizi bilgilendiricektir..
Dul turkce bı kelimedir boşanmış anlamına gelir. Nedir bu kompleks ayip bişey değil dul olmak , boşanmak , evlenmek kadar norml Konuyu saptırıp demogoji yaparak terbiyesizlesen sizsiniz Sizin tavsiyenize ihtiyacım yok zatenO zaman ikiside yalniz diyebilirdiniz. Dul kelimesi bir damgadir evet. Ve kimse bu damgayi hak etmiyor.
Son cümlende ne kadar çok terbiyesiz olduğunuz anlaşiliyor zaten. Sizin gibilerine tavsiye vermek cidden hatadir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?