- Konu Sahibi meryemmeryem
-
araya 6 ay doğum izni girdi diye uzaklaşacaksa,zaten boşver onu. ondan dost falan olmaz. gerektiği kadar konuşursun sadece işle ilgili. hem nasıl yakın arkadaş bu 6 ay hiç aramadımı seni hiçmi gelip gitmedi de araya bu kadar zaman girip soğudu, cidden sandığın gibi yakın olsaydı araya bu zamanın girmesine bile izin vermezdi,yanında olurdu zaten. o yüzden boşver iş için muhatap ol sende. gerektiği kadar muhatap ol.
6 ay uzun bi zaman bencede arkadaşım gerçi benim işe dönmem nerdeyse 1,5 yılımı aldı veben geldiğimde hiç ayrılmamış gibi buldum ortamımı ama heryer ve herkes aynı değildir tabi . ama bide sen arkadaşını seviyosun galiba o yüzden kendin için sevdiğin birinden bu kadarda çabuk vazgeçme drim ben sen gene eskisi gibi davran biraz daha zaman ver baktın olmuyor kendiliğinderen sogur zaten . zorlada şöyle yapmalıyım deme bence
Merak ettim arkadaşınızın çocuğu var mı?
Biliyorum üzülüyorsunuz ben de çok takardım kesin... Ben olsam akışına bırakırdım, çok üstüne düşmeyin bakalım tavrı ne olacak...
ben bu ıste bıraz kıskanclık sezdımm. cocugu yoksa tabe... ama varsa farklı bı sebebı olabılır.. ama su da varkı bence gercek dostlar sorun neyse konusur halleder,yok bıseyle gecıstrmez... bunlar göstermelık dostluklardr
bence en iyisi senin dediğin gibi canım
çünkü çok sevdiyorum arkadaşımı kardeşim gibi canım gibi
içim iimi yiyor konuşmasam gülmesem ona takılıp şaka yapmasam
bir süre yine eskisi gibi davranıcam
bakarım eğer hala o soğukluğu devam ederse üzülsemde bende ondan vazgeçerim ne yapayım
inşallah eski günlerimize dönebiliriz.
saolun kızlar düşünceleriniz ve önerileriniz için
demek ki sen yokken arkandan çok dedikodunu yapmışlar canım böyle insanları çok iyi tanırım... bence dikkat et mesafe koy...
bende eskisi gibi yakın davranmıyorum artık işimi yapıp çıkıyorum
hiç özel hayatına ait bişeyde sormuyorum kendimle ilgili bişeyimi paylaşmıyorum artık
gerektiğinde konuşuyorum
demekki özünde dost değilmiş bunu anladım en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?