Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
napıcammm bilmiyorum doğum iznimin bitmesine çok az kaldı minik kızımı kime emanet edeceğim bilmiyorum annem kendine bile bakamıyor kayınvalidem gelemiyor görümcem bakmak istemiyor babam arada derede büyür diyor bakarız diyor ama içime hiç sinmiyor .9 aylık olucak bebeğim en azından 2 yaşına kadar çalışmasam kreşe veririm 2 yaşında .napıcam bilmiyorum arada derede büyüsün istemiyorum huzurlu büyüsün istiyorum .ama çalışmasamda tek maaşla çok zor oluyo şimdiden kredi kartları dolu(((((((((((((((
Annem emekli bankacı,bakıcıda büyüdüm.maddi durumunuz iyiyse 4 yaşına kadar evladınla olmanı tavsiye ederim. Yüksek lisans mezunuyum,kızım 7 aylıkken memur olarak atandım ama işe başlamadım.hiç pişman değilim,hatta kızımla çok mutluyum.bakıcıda büyümenin acısını çok çektim,evladıma yaşatmam.biraz büyüsün tekrar KPSS ye hazırlanacağım.
Annem emekli bankacı,bakıcıda büyüdüm.maddi durumunuz iyiyse 4 yaşına kadar evladınla olmanı tavsiye ederim. Yüksek lisans mezunuyum,kızım 7 aylıkken memur olarak atandım ama işe başlamadım.hiç pişman değilim,hatta kızımla çok mutluyum.bakıcıda büyümenin acısını çok çektim,evladıma yaşatmam.biraz büyüsün tekrar KPSS ye hazırlanacağım.