doğum kilalarıma güle güle sonraaaaaa yeni bir bebişe merhaba

Güzel canım menün, benim de kilom aynı
En azından almayalım da bari

Benim menü ;

Sabah 2 dilim ekmekle kaşarlı tost, yeşillik , 2 açık şekersiz Çay

Ara 1 büyük Deveci armut

Öğlen: bi leğen kısır
( bol yeşilllikli 2 tepeleme tabak )

Akşam 5 adet kıymalı Cevizli içli köfte
2 büyük bardak ayran

Ara : 4 adet tulumba Tatlısı
2 açık şekersiz Çay

2 lt su 1 saat yürüyüş
O tulumbaları yemeyeydim iyiydi

Arkadasım diyor ki ne Biçim hamilesin o sadece peynir zeytin domates roka yiyormuş benim yediklerimi duyunca şok oluyor .. Senin de maşallahın var Ciğer falan .. Ben de geçen ciğer yedim ertesi gün de kelle paça

ay hiç gülesim yoktu işte bizde boyle hamileyiz deseydin ya canım işin espirisi bir yana ben bazen ne bulursam elime ne gecerse onu yiyorum ya . iş yerinde ciğer kavurması yiyorlardı ucundan tadına bakayım derken baktım ki birkaç kaşık gitmişyumurtayı da canım istemiyor . domates yeşillik vs onları salata olarak yiyorum eskili meşkili evet tulumbalar cıss ama biz hamileyiz canım arada olur öyle şeyler . iki tabak kısırı nasıl yedin tabak küçükmüydü bizim bebeler tosun olur inşallah yediklerimiz onlara sifa olsun

menüm

sabah 7 kuru kayısı

sabah 8 peynir+zeytin+ciğer kavurması+az salata+bir bardak sıcak su+bir dilim ekmek

öğle 13 iki tane mercimekli köfte + az salata+bir bardak ayran

ara 16 bir muz+bir mandalina

ara 17,30 üç-dört tane biscolata küçük gofret

ara 20 bir portakal+bir elma +bir dilim armut+4 tane biscolata küçük gofret

2 lt su.

akşam cok yorgundum yemek yapamadım öyle geçiştirmiş oldum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım maşallahın var senin etrafımdaki baskı unsurları yüzünden bide benim yediklerime bak;anca homini gırtlak
sabah:1 bucuk dilim kepekli ekmek+1 haslanmış yumurta+2 dilim peynir+2 tane zeytin+çeyrek domates+şekerli 2 bardak çay
ara:3 adet burçak bisküvi+1 yeşil elma+yarım kase yoğurt+7,8 tane cubuk kıraker
öğlen:1 kase ezogelin çorbası+koca bir kase mevsim salata+yarım porsiyon iskender (sadece etlerini yedim)+1 bardak portakal suyu-yarım dilim ekmek
şu an işyerindeyim akşam evde neler yicem allah bilir((((( isyanlardayım

cokta asırı deil aslında canım çayı içebiliyorsan hem açık hemde şekersiz iç zamanla hoşuna gitmeye başlıyor sağlık açısından iyi olur kansızlığa karşı kafeine karşı bebişlerimiz için.
kahvaltın cok güzel kepekli ekmek yumurta özellikle:) aralarda fazla aburcubur tüketmemeye çalış bende arada kaçamak yapıyorum senin gibi iş yerinde ikram ediyorlar yok diyemiyorsun bazen:) kalan menün güzel bence inşallah bundan sonra cok kilo almazsın 12-16 arası normal alırsanda üzülme veriliyor yani ,bu arada yas kaç ilk bebiş mi

32 yaşındayım ilk bebişim canım.Akşamları abartıyorum.yemek yiyorum sonra yarım kase karısık kuru yemiş bisürü meyve ağlamaklı oluyorum bazen ağzıma tepiştiriyor meyveleri resmen eşimbugünkü patlamadan sonra bidaha zorlamayacağını söyledi umarım karışmaz artık senin yaptığın gibi yediklerimi yazıp planlı beslensem iyi olacak bende aksi taktirde ucu kaçıyor

hayırlı olsun cnm ilk bebişin cok kafana takma ama biraz düzenleme planlama iyi oluyor ben ilk gebeliğimden az da olsa tecrübeli sayılırım buraya yazıp bakıyorum arada kilo aldıysam o hafta ne yemişim yanlış giden ne bakabilmek adına iyi oluyor istersen bana katılabilirsin aramızda cok ay farkı yok

B burukerik Nursultani kızlar yaaa inanmıyorum bu hafta 600 gr almışım cook fazla bu neden acaba sizler nasılsınız tartıldınız mı

Günaydın canım , bende iki üç gündür Şiş Şiş geziyordum bağırsaklarım çalışmıyor , takviye bişey alamadım , Kayısı falan işe yaramıyor derken dün Elhamdülillah kendiliğinden düzeldi normal kiloma döndüm , ne almışım ne vermişim, bazen Vücutta ödem oluyor belki öyle bişeydir , yeme düzenin çok güzel hatta az bile yiyorsun ,öğün yerine meyve yiyorsun

B burukerik Nursultani kızlar yaaa inanmıyorum bu hafta 600 gr almışım cook fazla bu neden acaba sizler nasılsınız tartıldınız mı

B burukerik Hoşgeldin arkadaşım hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah ..

Bu hafta kayınvalidem bizdeydi, ağır ağır yemekler yaptı hep , şimdi gitti kendi yeme düZenime dönücem inşallah , siz iyi misiniz kızlar ben dünden beri fenalardayım

ay bilmiyorum canım ya moralim bozuldu bakalım nedeni pirinç pilav falan mı acaba bu ara yemeklerde cıkmıştı öğlen . neyse bakalım nolacak inşallah geri gider yada boyle kalır :) suyu az içtiysem ödem de olabilir keske 3-4 litre içebilsem şöyle

hayırdır tatlım niye fenalardasın

canım ödemdir verirsin dikkat ediyorsun çünkü.ben tartılmadım daha.2 gündür dikkat ediyorum bakalım ne olacak.cuma kontrolüm var bebişimin cinsiyetini öğreneceğim allahın izniyle bide 2li test yapılacak.dr.um kilo aldığıma kızarsa die çok korkuyorum ondan biraz dikkat etmeye çalışıyorum

hayırdır tatlım niye fenalardasın

Sürekli bi baş ağrısı , halsizlik mide bulantısı
Şimdiye kadar baş ağrısı yoktu o da başladı , düne göre bugün yine iyiyim çok şükür , gece bi resim gördüm yemek canım çok istedi onu yapıcam birazdan bakalım yiyebilecek miyim kahvaltıyı zor Yaptım

mrb.canım bu annelerin zorla yedirme olayı yaa offf hiç sormaben biraz iyiyim canım valla çok şükür dikkat ediyorum ama şekerim düşmesin die sık sık ufak tefk şeyler atıyorum ağzıma baya tutuyor.ama ana öğünlerde fazla yemiyorum.umarım bundan sonra fazla almam.tartılayım bi ara evde tartım yok kilo durumum hakkında bilgi veririrm.Ama ilk dr.da ayakkabıyla ve elektronik tartıyla tartıldığımda 59 çıktım sonra 61 oldum en son da 63 sanırım

Oh oh Zayıf hamile kalmışsun sen , ben 73 ile hamile kaldım şuan 72.5
Ben ana öğünlerde güzel yemeye çalışıyorum araları geçiştirşyorum ,
Çünkü et süt yumurta peynir vs yemediğimde içim hiç rahat etmiyor
12. Haftada cinsiyet belli olur mu ya bu arada erken değil mi ? Ne hissediyorsun ?
Kız mı erkek mi

ayyy ne güzel bakalım canım ne hissediyorsun anneler hisseder genelde cinsiyeti :) kızar mı kızar ama benim önceki hamileliğimdeki doktorum cok rahattı kilo alıyorum derdim amaan boşver alacağını almışsın zaten verirsin bişey olmaz derdi :)

ne resmi gördün bakim soylede biz de yapalım:) ayy bas ağrısı bendede var biraz bütün gün bilgisayar karsısında gözlerim başım mahvoluyo birde yanımda klima vın vın . geçmiş olsun cnm cok dayanamazsan parol yada minoset al

canım cuma günü 12+6 olacak sanırım.inşallah gösterir bebişim cinsiyetini.dr demişti gel bakalım die.boyum 1.61 kilom 59ken balık etli hamile kaldım ideal kilom 54 aslında.bende ana öğünlerde sağlıklı beslenmeye çalışıyorum.çikolatayı ve hamurişini yememeye çalışıyorum 2 gündür.ama çayımı şekerli içiyorum malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…