- 25 Ocak 2016
- 229
- 385
- 18
- 37
- Konu Sahibi sagliklihayat
-
Güzel canım menün, benim de kilom aynımenüm
sabah 7 kuru kayısı
8 peynir zeynir bir çatal reçel +yarım dilim ekmek+bir bardak tarcın
ara 10 bir dilim ekmekle ciğer kavurması
öğle 13 bir tabak kuru fasülye bir kase pirinç pilavı
ara 15 bir muz
ara 16 iki mandalina
aksam 20 tarhana corbası iki kase+bir tabak salata
2 lt su
ay hiç gülesim yoktuGüzel canım menün, benim de kilom aynı
En azından almayalım da bari
Benim menü ;
Sabah 2 dilim ekmekle kaşarlı tost, yeşillik , 2 açık şekersiz Çay
Ara 1 büyük Deveci armut
Öğlen: bi leğen kısır
( bol yeşilllikli 2 tepeleme tabak )
Akşam 5 adet kıymalı Cevizli içli köfte
2 büyük bardak ayran
Ara : 4 adet tulumba Tatlısı
2 açık şekersiz Çay
2 lt su 1 saat yürüyüş
O tulumbaları yemeyeydim iyiydi
Arkadasım diyor ki ne Biçim hamilesin o sadece peynir zeytin domates roka yiyormuş benim yediklerimi duyunca şok oluyor .. Senin de maşallahın var Ciğer falan .. Ben de geçen ciğer yedim ertesi gün de kelle paça
cokta asırı deil aslında canım çayı içebiliyorsan hem açık hemde şekersiz iç zamanla hoşuna gitmeye başlıyor sağlık açısından iyi olur kansızlığa karşı kafeine karşı bebişlerimiz için.Canım maşallahın var senin etrafımdaki baskı unsurları yüzünden bide benim yediklerime bak;anca homini gırtlak
sabah:1 bucuk dilim kepekli ekmek+1 haslanmış yumurta+2 dilim peynir+2 tane zeytin+çeyrek domates+şekerli 2 bardak çay
ara:3 adet burçak bisküvi+1 yeşil elma+yarım kase yoğurt+7,8 tane cubuk kıraker
öğlen:1 kase ezogelin çorbası+koca bir kase mevsim salata+yarım porsiyon iskender (sadece etlerini yedim)+1 bardak portakal suyu-yarım dilim ekmek
şu an işyerindeyim akşam evde neler yicem allah bilir((((( isyanlardayım
hayırlı olsun cnm ilk bebişin32 yaşındayım ilk bebişim canım.Akşamları abartıyorum.yemek yiyorum sonra yarım kase karısık kuru yemiş bisürü meyve ağlamaklı oluyorum bazen ağzıma tepiştiriyor meyveleri resmen eşimbugünkü patlamadan sonra bidaha zorlamayacağını söyledi umarım karışmaz artık senin yaptığın gibi yediklerimi yazıp planlı beslensem iyi olacak bende aksi taktirde ucu kaçıyor
B burukerikNursultani kızlar yaaa inanmıyorum bu hafta 600 gr almışım cook fazla bu neden acaba sizler nasılsınız tartıldınız mı
B burukerikNursultani kızlar yaaa inanmıyorum bu hafta 600 gr almışım cook fazla bu neden acaba sizler nasılsınız tartıldınız mı
ay bilmiyorum canım ya moralim bozuldu bakalım nedeni pirinç pilav falan mı acaba bu ara yemeklerde cıkmıştı öğlen . neyse bakalım nolacak inşallah geri gider yada boyle kalır :) suyu az içtiysem ödem de olabilir keske 3-4 litre içebilsem şöyleGünaydın canım , bende iki üç gündür Şiş Şiş geziyordum bağırsaklarım çalışmıyor , takviye bişey alamadım , Kayısı falan işe yaramıyor derken dün Elhamdülillah kendiliğinden düzeldi normal kiloma döndüm , ne almışım ne vermişim, bazen Vücutta ödem oluyor belki öyle bişeydir , yeme düzenin çok güzel hatta az bile yiyorsun ,öğün yerine meyve yiyorsun
canım ödemdir verirsin dikkat ediyorsun çünkü.ben tartılmadım daha.2 gündür dikkat ediyorum bakalım ne olacak.cuma kontrolüm var bebişimin cinsiyetini öğreneceğim allahın izniyle bide 2li test yapılacak.dr.um kilo aldığıma kızarsa die çok korkuyorum ondan biraz dikkat etmeye çalışıyorumB burukerikNursultani kızlar yaaa inanmıyorum bu hafta 600 gr almışım cook fazla bu neden acaba sizler nasılsınız tartıldınız mı
hayırdır tatlım niye fenalardasın
mrb.canım bu annelerin zorla yedirme olayı yaa offf hiç sorma
mrb.canım bu annelerin zorla yedirme olayı yaa offf hiç sormaben biraz iyiyim canım valla çok şükür dikkat ediyorum ama şekerim düşmesin die sık sık ufak tefk şeyler atıyorum ağzıma baya tutuyor.ama ana öğünlerde fazla yemiyorum.umarım bundan sonra fazla almam.tartılayım bi ara evde tartım yok kilo durumum hakkında bilgi veririrm.Ama ilk dr.da ayakkabıyla ve elektronik tartıyla tartıldığımda 59 çıktım sonra 61 oldum en son da 63 sanırım
ayyy ne güzel bakalım canım ne hissediyorsun anneler hisseder genelde cinsiyeti :) kızar mı kızar ama benim önceki hamileliğimdeki doktorum cok rahattı kilo alıyorum derdim amaan boşver alacağını almışsın zaten verirsin bişey olmaz derdi :)canım ödemdir verirsin dikkat ediyorsun çünkü.ben tartılmadım daha.2 gündür dikkat ediyorum bakalım ne olacak.cuma kontrolüm var bebişimin cinsiyetini öğreneceğim allahın izniyle bide 2li test yapılacak.dr.um kilo aldığıma kızarsa die çok korkuyorum ondan biraz dikkat etmeye çalışıyorum
ne resmi gördün bakim soylede biz de yapalım:) ayy bas ağrısı bendede var biraz bütün gün bilgisayar karsısında gözlerim başım mahvoluyo birde yanımda klima vın vın . geçmiş olsun cnm cok dayanamazsan parol yada minoset alSürekli bi baş ağrısı , halsizlik mide bulantısı
Şimdiye kadar baş ağrısı yoktu o da başladı , düne göre bugün yine iyiyim çok şükür , gece bi resim gördüm yemek canım çok istedi onu yapıcam birazdan bakalım yiyebilecek miyim kahvaltıyı zor Yaptım
canım cuma günü 12+6 olacak sanırım.inşallah gösterir bebişim cinsiyetini.dr demişti gel bakalım die.boyum 1.61 kilom 59ken balık etli hamile kaldım ideal kilom 54 aslında.bende ana öğünlerde sağlıklı beslenmeye çalışıyorum.çikolatayı ve hamurişini yememeye çalışıyorum 2 gündür.ama çayımı şekerli içiyorum malesefOh oh Zayıf hamile kalmışsun sen , ben 73 ile hamile kaldım şuan 72.5
Ben ana öğünlerde güzel yemeye çalışıyorum araları geçiştirşyorum ,
Çünkü et süt yumurta peynir vs yemediğimde içim hiç rahat etmiyor
12. Haftada cinsiyet belli olur mu ya bu arada erken değil mi ? Ne hissediyorsun ?
Kız mı erkek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?