Doğum kilolarından kurtulalım

Gakbulut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2011
24
1
36
İstanbul
VEEE SONUNDA KARAR VERDİM...İŞTE ŞİMDİ ZAYIFLAMAK İSTİYORUM..SIKINTIDA BU YA İSTEMEK LAZIM..TEK BAŞINA İSTEMEK BİRİLERİ DEDİ DİYE DEĞİL..ŞİMDİ O MODA GİRDİM İŞTE BAŞLADIM 3. GÜNÜM HER GÜN DİYET LİSTEME UYUP 1 SAAT SPORLA HAMİLELİKTE ALDIĞIM O KOSKOCA İKİ HANELİ 30 KİLOYU VERİCEMM..YENİDEN 38 GİYİCEM..

canım bende aynı konudan muzdaribim hadi birlikte zayıflayalım.86yla doğuma girdim hiç diyet spor yapmadan 75e indim ama ben hala istediğim kiloda değilim 62ye inmeliyim yani 13 kilo fazlam war napalım sence hangi diyeti uygulayalım.spor konusundada çok şanslıyım aslında ewde koşu bandım karın sıkma aletim twister aletim plates topum war ama bana destek olacak kmse yook tek başımada zayıflayamıyorumm

Bana bakta ibret al bence :) ben 62 ile hamile kaldım 38 bedendim 94 le doğuma girdim :)) 16 kg verdim doğumdan sonra ama birazını geri alınca şimdi 82 yim..bebiş büyüsün diye çabaladım birazcık..şimdi kendimi toparlama vakti.. bebeğin nekadarlık?

Diyetiseyene gittim ben ama bugune kadar bu konuyu okadar araştırdım ki diyetisyenle konuşunca kendimin de diyetisyenlik yapabileceğini farkettim ufak ayrıntılar dışında genel bilgiler aynı mesela sabahları ballı limonlu ılık su içiliyor ya yani içilir..diyetlerde meğer ona bal katmamak gerekiyormuş sonra yiyeceğin ekmeği kızartıp yemen kalorisini düşürüyor ama doyurma oranında farklılık olmuyor en güzel iştah kesici şey yoğurt çok acıktığın öğün aralarından birinde muhakkak yoğurt olmalı ayrıca göbek eritiyor..sonra fix 2 litre su sadece diyet için değil her zamn lazım..süt için ayrıca lazım zaten.. ben sana menümü yazarım istersen ..kendi uyguladığım 1 hafta dene bakalımm ende 3 gün oldu başlayalı

Slm arkadaşlar.ben de zayıflamak istiyorum.ben de katılmak istiyorum grubunuza.menünüzü benimle paylaşırsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…