- 21 Ekim 2025
- 19
- 20
- 1
- 28
- Konu Sahibi yorgunbirisii
-
Biliyorum internetten araştırdım. Devlet karşılamıyor diye yazdırma ihityacı duymuyorum ama belki daha az yan etki yapacak bir ilaç önerir bir de muayene eder diye ümit ettim ama gerçekte vaktim yok. Araştırdığım kadarıyla zaten hep aynı ilaç isimleri dönüyor sanırım piyasadaDoğum kontrol hapı yazılan ya da ödenen bişey değil zaten. Kullanımını biliyorsaniz alıp kullanabilirsiniz direk. Bu arada evlendiğiniz günde başlayacağınız bişey değil.
Fix herkes yaz ve Yasmin kullanıyorBiliyorum internetten araştırdım. Devlet karşılamıyor diye yazdırma ihityacı duymuyorum ama belki daha az yan etki yapacak bir ilaç önerir bir de muayene eder diye ümit ettim ama gerçekte vaktim yok. Araştırdığım kadarıyla zaten hep aynı ilaç isimleri dönüyor sanırım piyasada
Paramdan kesseler sorun değil ama yerime başka birisi bakamaz o yüzden hiç izin kullanamıyorum. En kötü haftasonu çalışmıyorum özele giderimeczaneden almak mümkün tabii ama bence adetinin 2. gunu sabahtan git hem hormon testlerini yaptir hem amh baktir. bakarsin bir sorunun vardir hap kullanmaktan ziyade yumurtalıklarini guclendirecek seyler söylerler. ya da kist vardir ona uygun hap verirler vs vs
isten izin alman zor ama bu da saglik yani yarim gun gec gitsen parandan kesseler nasil olur?
Yani kist vs herhangi bir sorun olsa döngüme yandırdı diye düşünüyorum. Günü gününe oluyorum, ağrı vs şikayetim de hiç olmuyor yıllardır çok olağan bir şekilde regl oluyorum sadece 28 yaşındayım ve yumurtalık durumumu öğrenmek istiyorum diye doktora gitmeyi düşünüyorumeczaneden almak mümkün tabii ama bence adetinin 2. gunu sabahtan git hem hormon testlerini yaptir hem amh baktir. bakarsin bir sorunun vardir hap kullanmaktan ziyade yumurtalıklarini guclendirecek seyler söylerler. ya da kist vardir ona uygun hap verirler vs vs
isten izin alman zor ama bu da saglik yani yarim gun gec gitsen parandan kesseler nasil olur?
Döngümle ilgili bir sorunum yokMuayene olmadan başlamayın regl döngüsü iyi değilmiş zaten ilaç için danışın ona uygun verirler
Ben günü gününe regl oluyordum ama pcos çıktı her doğum kontrol hapı bir değil en az 2 döngü geçirmen lazımdı hapla mesela yasmin alsan ara kanama yapar clarisa akıntı yapar her hapın içeriği farklı ben olsam direkt implant takardım ben çok memnunum implanttan saat başı alman lazım vs iğne ya da implant daha iyi olurumYani kist vs herhangi bir sorun olsa döngüme yandırdı diye düşünüyorum. Günü gününe oluyorum, ağrı vs şikayetim de hiç olmuyor yıllardır çok olağan bir şekilde regl oluyorum sadece 28 yaşındayım ve yumurtalık durumumu öğrenmek istiyorum diye doktora gitmeyi düşünüyorum
hic oyle düşünme bazen hic farketmedigin seyler cikabiliyor.Yani kist vs herhangi bir sorun olsa döngüme yandırdı diye düşünüyorum. Günü gününe oluyorum, ağrı vs şikayetim de hiç olmuyor yıllardır çok olağan bir şekilde regl oluyorum sadece 28 yaşındayım ve yumurtalık durumumu öğrenmek istiyorum diye doktora gitmeyi düşünüyorum
İmplant bana mantıklı gelmiyor. Vücudumda o kadar hormonu bir kerede taşımak istemiyorumBen günü gününe regl oluyordum ama pcos çıktı her doğum kontrol hapı bir değil en az 2 döngü geçirmen lazımdı hapla mesela yasmin alsan ara kanama yapar clarisa akıntı yapar her hapın içeriği farklı ben olsam direkt implant takardım ben çok memnunum implanttan saat başı alman lazım vs iğne ya da implant daha iyi olurum
Evet haklısınız özele randevu alayım en iyisi kan ekstra özelde onu biliyorum da jinekoloji muayenesinde ultrason kullanımı vs ekstra ücretli mi acaba biliyor musunuz. Bu arada düzenli olarak aile hekimine vs biyokimya ve hormon testi veriyorum. Rutin testlerde hiçbir zaman hormon değerlerim normal dışı çıkmadıhic oyle düşünme bazen hic farketmedigin seyler cikabiliyor.
ben de evlilik oncesi gittim mesela sonuçlarımdan bazilari hic ummadığım gibi cikti, hayat tarzimda degisiklikler yapmaya basladim, cocuk fikrini de istedigim tarihten erkene cekecegim hazir olunca, hatta takviyeler vs alacagim.
benim de adetlerim duzenlidir ki zaten hapimi da kullanirdim evlilik oncesi korunmak icin.
bence ihmal etme. varsa bir sey en azindan cocuk düşünmediğin o zaman diliminde cozersin
ozele aliyorsan tam adetinin ikinci günü al da bosuna uc defa gitme. cunku zaten istenen test o gün yapiliyor :)Evet haklısınız özele randevu alayım en iyisi kan ekstra özelde onu biliyorum da jinekoloji muayenesinde ultrason kullanımı vs ekstra ücretli mi acaba biliyor musunuz
Yanlış biliyorsun bir kerede vermiyor mikro dozda veriyor ve bazı doğum kontrol haplarından daha az hormon içeriyorİmplant bana mantıklı gelmiyor. Vücudumda o kadar hormonu bir kerede taşımak istemiyorum
Teşekkür ederim bir şey sormak istiyorumozele aliyorsan tam adetinin ikinci günü al da bosuna uc defa gitme. cunku zaten istenen test o gün yapiliyor :)
Bir kerede vermediğini biliyorum yine de fikri hoşuma gitmiyorYanlış biliyorsun bir kerede vermiyor mikro dozda veriyor ve bazı doğum kontrol haplarından daha az hormon içeriyor
chatgpt soyle dedi;Teşekkür ederim bir şey sormak istiyorum
Benim ilk gün kahverengi lekelenme şeklinde oluyor. 2.Gün kanama başlıyor yine de benim için test adına 2. Günüm o zaman değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?