- Konu Sahibi lacivert17
-
hu huu kimse yokmu bu akşammmm ???
merhaba :) doğum kontrol hapını ben de duydum ama çok deneme taraftarı olamadım, içime bir türlü sinemedi :) bu yüzden ben şampuanımın içine sarımsak ve bal koyuyorum inanılmaz uzatıyor:) ben bir haftadır kullanıyorum ama gerçekten uzadı. uzamasından çok da dökülmesi durdu ayrıca sarımsak kokmuyor. bir de çam terebentini almayı düşünüyorum onu da koyacağım ama sınava hazırlanıyorum pek zamanım yok:) bugun de zeytinyağı sürmeyi düşünüyorum :) kıçımı kaldırırsam tabi
ölçülei ne cnm sarımsağı ezip mi koydun kaçtane koydun balı nekadar koydun şamp. organik mi normal mi detaylı bilgi verirsen onuda denerim..
zeytinyağını da önerebilirim yani benim saç uçlarıma iyi geldi :) çok abartma duşta çıkaramayabilirsin :)
sinemakü kürünü denedin mi bilmiyorum fakat sadece uzatma yapmak istiyorsan onu deneyip güzel sonuç alan çok :) ben yazın iki kere yapınca çok fena koktu resmen milletin içine çıkamadım :) ama kış dolayısıyla ve kokarsa koksun diyorsan onu da öneririm :) ben iki hafta önce kestirmiştim saçlarımı bu sarımsakla kestirdiklerim bu haftada geri geldi :) yani uçlarından aldırmıştım öyle aman aman kestirmedim :)
Evet kullanabilir ama yuzune veya vucuduna asla bulasmamasi lazim sampuan kopugunun yoksa killanma olur kafasini egerek yikamasi lazim.Doğum kontrol hapı şampuan karısımını erkekler de kullanabilir mi acaba arkadaslar erkek arkadasımın sacı dökülüyor seyrek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?