Doğum kontrol hapı tembelliğe yada kısırlığa sebep olur mu

bdkml

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2014
22
5
8
korunmak için doğum kontrol hapına baslamayı dusunuorum.ama tüylenme agresiflik gibi durumlara yol açtığını soyluyorlar ayrıca hamile kalmak istediğimde sıkıntı yasayacağımı da.kullanan arkadaslar bilgi verebilir mi

Cnm bende evlenmeden 1 ay önce başlamıştım 1 yıl kullandım fakat bırakalı 7 ay oldu bebiş için hala beklemedeyim. Bende hap kullandığım süreç içinde agresiflik kilo alma olmadı.

hamile kalmayı geciktiriyor demekki bi kaç kişi de böyle söyledi ama iltihabınakıntının azamasına yardımcı oluyormuş.benim ilişki sırasında acım oluyor iltihaba bağlıyor arkadaslarım .tabi doktora gitmek lazım ama daha 2 haftalık evli olduğumdan acele etmıyorum acının bi süre sonra gececğini umuyorum.

EvEt bende de olmuştu acıcak stresi daha çok acıtıyor sanki ama geçiyor. Enfeksiyon için Dr git bende de olmuştu hap ve fitille geçti. Acaba yazz mı geciktiriyor hamileliği ben dr uma sormuştum ama hamile kalmana engel olmaz demişti

Dr a sormak en iyisi tabii..siz kaç yıllık evlisiniz benim şu acı çekme olayım beni strese sokuyor,sizin evlendikten ne kadar sonra geçti ağrınız? ben evleneli 2 hafta oldu daha erken değil mi benim de ağrı ve korkum zamanla azalır mıo_O

Canım biraz geç oldu ama ben bir buçuk yıllık evliyim.. Evet sen daha çok yenisin

bir de benim ilişki sırasında sanki idrar gelecekmiş gibi oluyor yada bana oyle geliyor bir fikriniz var mı bu konuda

DOĞUM KONTROL HAPI KULLANNLAR DAHA MI ÇABUK HAMİLE KALIYOR.

hayır aksine hapı bırakıp hamile kalmak istediğinde bir süre beklemeye yol açtığını söyleyenler var ama tabi kesin bir bilgi değil

ablam kullnıyrdu birakır bırakmaz hamile kaldı 15 günlük yegenim doğdu teyje oldum.

allah bağışlasın canım.bunu duyduğuma sevindim.çünkü bende kullanmaya baslayacaktım tereddüt ediyordum.yasmine başlayacam

Doktorlar bir etki yapmadığını belirtiyor senelerdir pko hastalığı yüzünden kullanıyorum tüylendirmez aksine tüylenmeyi en azından bir şekilde durdurur ve regl düzenini sağlar ben bu yüzden ve kistler yüzünden kullanıyorum çünkü :cool:kilo alımı olduğunu sanmıyorum :)

Back
X