İlaç yerine doğal yolla adetini düzenlesen olmaz mı.. bitki çayı kullanabilirsinMrb ben 2.5 senelik evliyim çocuğum yok doktora gittim adet düzensizliği için bana yazz doğum kontrol hapı verdi üç kutu bunu kullanmakta kararsız kaldım hiç çocuğun olmadığı için gebeliği engelleyebilecek etkileri olur mu acaba bir hafta oldu kullanali korunma amacıyla kullanmıyorum sadece adetim düzene girsin diye bı bilgi verseniz çok sevinirim
Bilmiyorum ilk kullanımım çok kararsız kaldım ama bı hafta oldu kullanmaya başlayalı sonucunda gebe kalmama riski olur mu sizceİlaç yerine doğal yolla adetini düzenlesen olmaz mı.. bitki çayı kullanabilirsin
Yok ya yıllarca kullanıp bıraktığında gebe kalanlar varrBilmiyorum ilk kullanımım çok kararsız kaldım ama bı hafta oldu kullanmaya başlayalı sonucunda gebe kalmama riski olur mu sizce
İşte bende onu için adetim düzene girsin ki hamile kaldım diye kullanıyorumYok ya yıllarca kullanıp bıraktığında gebe kalanlar varr
Zaten çocuk olmama durumu olsa doktor kullandırtmaz benceİşte bende onu için adetim düzene girsin ki hamile kaldım diye kullanıyorum
Zaten çocuk olmama durumu olsa doktor kullandırtmaz bence
Hayır bebek istedigimi söylemedimadeti düzene sokar yuzde99.9 da korur duzenlı ıcılırse hergun aynı saatlerde mesela. cocuk ıstıyorsanız korunmuş olcaknz doktora belırttınız mi bunu
İlk ay koruması düşük %99,9 koruması için 2. Kutu bbaşlanmalı ve her gün aynı saatte alınmalıİlk ay korunma etkisi yokmuş ya bu doğum kontrol haplarının hamile kalma gibi bir durum olur mu
Doğum kontrol hapı sonrası mı hamile kaldınızİlk ay koruması düşük %99,9 koruması için 2. Kutu bbaşlanmalı ve her gün aynı saatte alınmalı
Ben uzun süre kullandım kullanmayı bıraktığım ay hamile kaldımDoğum kontrol hapı sonrası mı hamile kaldınız
e oyuzden vermiştir ne bılsin içine mi doğsun. sizi kısır yapmaz ama duzenlı içerseniz her gun aynı saatte ışe yarar ve korur.Hayır bebek istedigimi söylemedim
Arkadaş yanlış ifade etti sanırım kendini benim anladığım kadarıyla şuan bebiş düşünmüyor ama ileride yapma gibi bir planı var kontrol hapını kullansam kısırlık yapar mı diye sormak istemiş sanırım ben öyle anladıme oyuzden vermiştir ne bılsin içine mi doğsun. sizi kısır yapmaz ama duzenlı içerseniz her gun aynı saatte ışe yarar ve korur.
Allah bana da nasip eder inşallahBen uzun süre kullandım kullanmayı bıraktığım ay hamile kaldım
İnşallah ama yanlış yapmışsın doktoruna hamile kalmak istediğini söylememişsin benim kuzenim de kontrol hapı kullandı adet düzensizliği için ama bıraktığı zaman tekrar eski haline döndü.Allah bana da nasip eder inşallah
İlk bir ay kullanıp kontrole gidicemİnşallah ama yanlış yapmışsın doktoruna hamile kalmak istediğini söylememişsin benim kuzenim de kontrol hapı kullandı adet düzensizliği için ama bıraktığı zaman tekrar eski haline döndü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?